Danas očekujemo grmljavinu s tribina za naše Gromove – RK Nexe vs PPD Zagreb
19/04/2019

Došao je i taj dan. Danas, u 17:30 sati igra se 5. kolo Lige za prvaka Hrvatske između dva najbolja hrvatska rukometna kluba, RK Nexe i PPD Zagreb.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAKoliko je prašine digla ova utakmica, može se vidjeti i prema iznimnim pripremama oba kluba, a i prema medijima koji iz dana u dan pišu o srazu ova dva rukometna diva. I jednom i drugom klubu bodovi iz ove utakmice su iznimno važni, jer predstavljaju odskočnu dasku za mnoga natjecanja u sezoni koja je pred nama. Nakon 27 godina dominacije PPD Zagreba, RK Nexe je velikim trudom i zalaganjem igrača, trenera i Uprave kluba postigao to da se još jedan hrvatski klub može ravnomjerno boriti s klubovima diljem regije i cijele Europe. Iza RK Nexea su stvarno povijesne godine, a iz dana u dan pišu se i novi još uspješniji redci ovog našičkog kluba.

Kako je najavio trener RK Nexe Hrvoje Horvat, sprema se pravi muški obračun u kojem će RK Nexe dati sve od sebe kako bi protivniku pokazao snagu Gromova. Isto tako, trener, ali i igrači pozivaju što više navijača da i danas budu tu kao osmi igrač, jer samo tako, zajednički mogu cijelu atmosferu užariti do vrenja. Samo takva atmosfera dostojna je ovakvog derbija, a naši navijači itekako znaju pratiti Gromove s grmljavinom s tribina.

Ulaznice za najveći derbi hrvatskog rukometa osim na ulazu u dvoranu možete kupiti u pretprodaji u Caffe baru Radić, Sport caffeu, Beer gardenu i Caffe baru Escobar.

Utakmica se igra danas (19.04.2019.) u Našicama u dvorani kralja Tomislava s početkom u 17.30 sati, a ukoliko kojim slučajem ne stignete doći, prijenos će biti na HRT2.

Uz grmljavinu s tribina i Gromove s Krndije te pjesmu Inati se Slavonijo do nove pobjede!!!

Pročitajte još