CLIP Našice organizira drugi ciklus besplatnih radionica za nezaposlene
27/06/2020

CLIP Našice u sklopu provedbe projekta D.O.N.A.U. – Dalj, Osijek, Našice aktivacijom do uspjeha organizira radionice namijenjene nezaposlenima koji razmišljaju o pokretanju vlastitog poduzetničkog pothvata. Cjelovita edukacija je osmišljena kao temelj za uspješan poduzetnički pothvat.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAEdukacija se sastoji od: interaktivne motivacijske radionice – 30.06.2020. (12h – 16h) i ciklusa radionica o pokretanju vlastitog posla 1., 2., 3., 6. i 7.7.2020. (12h – 16h) – ciklus radionica namijenjene provjeri poduzetničkih vještina i sposobnosti, testiranju i razradi poslovnih ideja, upoznavanju s pravnim oblicima poslovanja i njihovim specifičnostima, s financijskim obvezama i praćenjem poslovanja, marketingom za poduzetnike početnike te izradom poslovnog plana koji se predaje prilikom prijave na Potpore za samozapošljavanje.

 

Interaktivna motivacijska radionica: otkrijte svoje vlastite snage i pozitivne osobine potrebne za uspjeh – 30.06.2020. (12h – 16h) Nezaposleni ste? Dobili ste otkaz? Planirate pokrenuti nešto svoje? Ako ste na jedno od ovih pitanja odgovorili potvrdno – ova interaktivna motivacijska radionica je baš za vas!

Investirajte u sebe, pridružite nam se i otkrijte:

  • vlastite kvalitete i jake strane
  • strahove, isprike i distrakcije kojima ste dosad dozvoljavali da vas spriječe pri postizanju cilja
  • načine i tehnike koji će vam pomoći da ostvarite svoj cilj

Interaktivnu motivacijsku radionicu vodi Mirna Ažić, certificirani NLP Master practitioner i vlasnica obrta za savjetovanje, poduku i usluge ‘Ja vjerujem u vas’.

 

Ciklus radionica o pokretanju vlastitog posla – 1., 2., 3., 6. i 7.7.2020. (12h – 16h)

Planirate svoju ljubav prema nekom poslu pretočiti u vlastiti posao? Hobi učiniti profitabilnim? Planirate koristiti sredstva HZZ namijenjena potporama za samozapošljavanje? Poslovni plan predan za Potpore za samozapošljavanje vam je negativno ocijenjen? Sigurni smo da su radionice za pokretanje vlastitog posla pravi odgovor za vašu situaciju i dati će vam potrebne informacije za uspješnu izradu poslovnog plana i uvid u to je li vaša ideja i poslovno isplativa. Radionice će voditi Milan Peterka i Sara Kuček, djelatnici CZP Osijek koji ima veliko iskustvo u kreiranju uspješnih poduzetničkih priča. Stoga, ukoliko imate ideju i razmišljate o samozapošljavanju, PRIJAVITE SE i pridružite nam se!

 

Sve radionice će se održati u Hotelu Park Panolija Našice, Trg dr. Franje Tuđmana 4, 31500 Našice. Sudjelovanje na edukaciji je BESPLATNO, uz obveznu prijavu i dostavljanje dokumentacije (kopija osobne iskaznice, prijavljeni na HZZ – potvrda HZZ -a o statusu u evidenciji nezaposlenih osoba, nezaposleni koji nisu prijavljeni na HZZ će na edukaciji potpisati izjavu o statusu nezaposlene osobe). Više o prijavi na www.clip-nasice.hr.

 

Pročitajte još