Čestitka predsjednika Gradskog vijeća Krešimira Kašube povodom blagdana Uskrsa
03/04/2021

Drage  Našičanke i Našičani,

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASABlagdan Uskrsa najvažniji i najveći kršćanski blagdan, kada se prisjećamo svega što Uskrs predstavlja, blagdan je to kada slavimo nadu i Kristovo uskrsnuće koje vraća vjeru u pobjedu svjetla nad tamom.

Nažalost, niti ove godine, nismo u mogućnosti obilježiti ga uz tradicionalne nam i drage običaje, ali i dalje ga možemo obilježiti u svojim srcima, vjeri i u krugu najuže obitelji. Neka nam ovaj Uskrs svima osnaži vjeru da ćemo uskoro opet moći bezbrižno zagrliti naše najmilije i s njima podijeliti sve ono lijepo u našim životima.

U vremenu kad smo bili suočeni s brojnim izazovima, pokazali smo naše zajedništvo i brigu jedni za druge, ali i odlučnost i sigurnost za sve generacije, kada je to najpotrebnije. Hvala vam na solidarnosti i odgovornosti koju svi zajedno pokazujete svakog dana. Ostanimo i dalje odgovorni i mislimo na sigurnost onih koji su najugroženiji, s željom da ćemo se čim prije vratiti našim normalnim životima.

Želim vama i vašim obiteljima, prije svega, zdravlja, a potom i obilje blagostanja i mira. Neka ljubav i radost ispune vaša srca, domove i trenutke s najmilijima! U ime gradskog vijeća Grada Našica, vijećnika Grada Našica, te u svoje osobno, sretan Vam i blagoslovljen Uskrs!

Krešimir Kašuba dr.med.vet