Čestitka GO SDP-a našice povodom međunarodnog praznika rada
01/05/2020

Drage sugrađanke i sugrađani. kao i svake godine i ove godine G.O. SDP-a Našice čestita svima građanima našeg Grada Međunarodni praznik rada, doduše, zbog novonastale situacije nešto skromnije, jer ove godine ne možemo s vama zajedno proslaviti ga uz tradicionalni grah.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASANažalost, situacija s pandemijom koronavirusa koja nije zaobišla ni naš Grad, zahtjeva od nas veću dozu odgovornosti i brige prema svojim bližnjima ali i kolektivnu odgovornost, te nam ne dopušta okupljanja kojim možemo ugroziti zdravlje nas samih i stanovnika našeg grada. S jedne strane tužni zbog toga, a s druge strane ponosni na većinu građana koji su ozbiljno shvatili savjete i upute Kriznog stožera, nadamo se što skorijem završetku ove pandemije i radujemo se ljepšim vremenima koje polako, ali sigurno dolaze.

 

Mi kao stranka koja zastupa prava ponajprije svakog radnika, seljaka, ali i poštenog poslodavca svjesni smo i socioekonomske krize koja je pred nama, upozorili smo i uputili dopis našem gradonačelniku kojim smo zatražili olakšavanje i rasterećenje svih privrednih subjekata u zakonskim okvirima dopuštenog koji itekako trpe, predložili pomoć ugroženim građanima te davali naše savjete kojima je cilj pomoći preproditi ovu krizu, sve u cilju zajedničkog djelovanja, jer ovo su trenuci u kojima ne smiju postojati političke, socijalne ili bilo koje druge podjele, već jedinstvo, ne samo svih političkih čimbenika, već jedinstvo svih, nas, cijele nacije bez obzira na razne svjetonazorske i druge poglede koje imamo.

 

Još jednom svima Vama želim u svoje ime, te u ime GO SDP-a Našica čestitati Međunarodni praznik rada i poželjeti vam prvenstveno zdravlja i sreće, te zadovoljstva u radu u nadi da ćemo se uskoro opet vratiti u normalan život !!!

Samir Haj Barakat, predsjednik GO SDP-a Našica

Foto: arhiva

[TheChamp-FB-Comments]