Čarobne božićne priče u knjižnici
05/12/2019

Čarobne božićne priče u knjižnici

Od ove srijede pa do Božića Hrvatska narodna knjižnica i čitaonica Našice organizira predbožićni program za djecu pod nazivom “Čarobna božićna priča”. U Izložbenom salonu Zavičajnog muzeja vrijedni djelatnici knjižnice uredili su blagdanski kutak u kojem će djeca uživaju u čitanju priča i radionicama. Današnja čitaonica, koju su pozorno slušali vrtićanci bila je na temu sv. Nikole, a nakon priče svi su se počastili slatkim iznenađenjima i toplim čajem.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA“I ove godine nastavljamo sa Čarobnom božićnom pričom u knjižnici u sklopu Adventa u Našicama, jer naši su nas korisnici već pri kraju mjeseca studenog počeli ispitivati za blagdanski program. Odlučili smo, stoga, nastaviti organizirati svake srijede čitanje priča za sve vrtiće i osnovne škole sa područja grada Našica.” – rekla je ravnateljica knjižnice Silvija Šokić te dodala da su ove godine smanjili koncept radionica, jer su kao što je već poznato u procesu selidbe, a posla je uistinu puno.

Ipak nešto veći i bogatiji blagdanski program rezerviran je za subote, 14. i 21. prosinca, koji će se također održati u knjižnici, a od 17:30 sati obuhvatiti će nastup plesne skupine Shine i rtimičke skupine DND-a Našice, čitanje priča, projekcija crtanog filma i radionice koje će voditi volonterka knjižnice Valentina Stanković Dervić. Ovi programi namijenjeni su cijelom građanstvu, odnosno svim mališanima iz grada i okolice.

Podsjetimo, sličan događaj, koji također organizira knjižnica, pod nazivom „Dječji kutak” održava se i nedjeljom u grijanom šatoru od 17 do 19 sati.