Bolnica ulaganjem u kadrove podiže kvalitetu rada
22/06/2019

Preplatite se
TV Našice

U Općoj županijskoj bolnici Našice predstavljeni su novi specijalisti i uži specijalisti bolnice, tako je doktorica Gordana Škorić specijalist otorinolaringologije stekla zvanje uže specijalistice iz područja audiologije, doktorica Sanja Dubovina stekla je zvanje uže specijaliste iz intenzivne medicine, doktorica Kristina Bračun – Crnković zvanje uže spcijaliste iz fetalne medicine i opstetricije – perinatologije. Doktorica Marina Hlavati kao jedini specijalist neurolog stekla je zvanje uže specijalistice iz područja epileptologije dok je doktor Denis Klapan stekao je status uže specijalizacije s područja onkološke kirurgije. Jedina specijalizacija tiče se doktorice Marine Kuncinam – Đuroković koja je nedavno započela s radom na odjelu psihijatrije.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA“Ovo je još jedan značajan dan za našičku bolnicu u proteklih nekoliko mjeseci. Današnjim danom potpisani su ugovori o radu sa šestero naših liječnika, od kojih je nazočno četvero, dok je dvoje na zasluženom godišnjem odmoru. Radi se o pet novih užih specijalizacija i jednoj specijalizaciji. Čestitam im svima na trudu i želji za napredovanjem. Bolnica uz sva ostala ulaganja u prostor, medicinsku i nemedicinsku opremu ulaže i u ono što je najbitnije, i podržava, daljnji razvoj i napredak kadrova.” – rekao je ravnatelj Hrvoje Šimić te najavio raspisivanje natječaja za nove specijalizacije u rujnu.

U ime novih subspecijalista napredovanje u zvanju, koje ujedno znači i bolju kvalitetu medicinske usluge, komentirao je doktor Klapan.

“Ove specijalizacije pohvalne su i za samu kvalitetu bolnice i mislim da će time usluga biti još i veća, samim time što su kolege uspjele dobiti, uz požrtvovan svoj rad, takav naziv. Dakako, ovim se daje i jedan plus samom radu s pacijentima, jer ovime pacijenti koji nama gravitiraju ne moraju ići u specijalizirane ustanove. Drago mi je da je čitava bolnica prihvatila takav način edukacije te da smo ovim nazivima donekle, u punom sastavu, ravnopravni s velikim bolnicama. Od sada ćemo moći obavljati jedan veći medicinski posao.” – rekao je doktor Denis Klapan.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji