Blagdansko darivanje udruge “Prijateljstvo”
28/12/2020

Udruga “Prijateljstvo” Feričanci održala je blagdansko darivanje, ali bez Božićnog koncerta zbog zabrane okupljanja. Djed Božićnjak je unatoč koronavirusu razveselio najmlađe mještane. Nazočne je pozdravio i načelnik Općine Feričanci Marko Knežević i predsjednik Udruge Alen Dado.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA 

Ove godine je Udruga osigurala preko 200 paketića za Božić i to za svu djecu do 6 godina u Općini Feričanci, učenike od 1. do 4. razreda u Osnovnoj školi Vladimira Nazora u Feričancima, učenike posebnih odjela i odgojno obrazovne skupine u Osnovnoj školi kralja Tomislava u Našicama, učenike u odgojnim skupinama u Osnovnoj školi J.J. Strossmayera u Đurđenovcu, odjel pedijatrije u bolnici u Našicama i djecu članove Udruge.

 

Da bi uspjeli nabaviti ovoliku količinu paketića, Udruga se zahvaljuje donatorima: gospodinu Siniši Dukariću, gospodinu Alenu Jukiću, prijevoz i trgovina Tomislav i Slavko Uremović, Feraplast i Općina Feričanci. Drago im je što sve više osoba želi pomoći radu Udruge jer su prepoznali velik trud i rad za boljitak zajednice, a posebno za bolje uvjete za najmlađe. Veliko hvala i volonterima Udruge.