Bajkeri darivali bolesnu djecu našičke bolnice
19/12/2020

Članovi Moto kluba Racing Našice jučer su tradicionalno darivali djecu na odjelu pedijatrije Opće županijske bolnice Našice. Poznati po brojnim humanitarnim akcijama i ove su godine, četvrti put zaredom, odlučili razveseliti bolesne mališane.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAPredsjednik MK Racing Našice Mladen Grujo Marks rekao je kako su unatoč lošoj epidemiološkoj situaciji pronašli način kako darivati bolesnu dječicu u OŽB-u Našice i uljepšati im njihov boravak u bolnici. “Ovo je četvrta godina zaredom kako darujemo djecu na našičkoj pedijatriji. Vrijeme je darivanja, skupili smo u klubu sredstva, kupili darove kako bi razveselili mališane.” – izjavio je Grujo i najavio darivanje i djece iz Gradca i Londžice te posjet Socijalnoj samoposluzi.

 

Zbog epidemioloških mjera, ove godine je darove preuzela Dr. Gabrijela Rendulić – Wolf koja se zahvalila našičkim bajkerima što su došli razveseliti bolesnu djecu u bolnici. “Ovo je prekrasna gesta naših bajkera koji predstavljaju spoj grube vanjštine i toplog srca. Zahvaljujemo se što u ovakvim teškim trenucima misle na Pedijatriju i što su se sjetili bolesne djece.” – rekla je dr. Rendulić – Wolf.

 

[fts_facebook type=album_photos id=175909019125252 posts=5 title=no title_align=left description=no words=45 popup=yes album_id=3450950991621022 image_width=200px image_height=200px space_between_photos=1px hide_date_likes_comments=no center_container=yes]