Autoškola “Oprez” nastavlja s radom
23/05/2020

Nakon propisivanja zabrane rada od strane Stožera civilne zaštite koja je trajala više od 50 dana, autoškole u Republici Hrvatskoj su prošli tjedan nastavile s radom pa tako i autoškola Oprez koja dugi niz godina izvodi programe osposobljavanja kandidata za vozača na Našičkom području. Novi start je značio i velike promjene. Slijedeći upute Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, zajedno sa sestrinskom autoškolom Topolovec uspjeli su prilagoditi pogone i način rada novonastaloj situaciji.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASABliski kontakt između osoba je izuzetno zahtjevna situacija kada su u pitanju epidemiološke mjere. Prilikom dolaska u uredske prostorije obavezno je dezinficiranje ruku i održavanje minimalnog razmaka od 1.5 metara. Učionice su kapacitetom prilagođene tako da između polaznika također bude minimalno 1.5 metara, a tijekom obuke iz upravljanja vozilom polaznici i instruktori koriste maske za lice. Prije samog ulaska u vozilo, obavezna je dezinfekcija ruku. Po završetku obuke svakog pojedinog kandidata vozilo se dezinficira i provjetrava minimalno 15 minuta.

Kako bi mogućnost prijenosa zaraze virusa Covid-19 sveli na najmanju moguću mjeru potrebno je što više smanjiti fizičke kontakte gdje do punog izražaja dolaze mogućnosti informiranja putem njihove web stranice www.autoskola-oprez.hr. Autoškola Oprez putem navedene stranice omogućuje i on-line upis. Dugogodišnje korištenje sustava za učenje na daljinu preko interneta koji koriste jedino polaznici autoškole Oprez je velika prednost u odnosu na ostale autoškole. U ovo vrijeme prvenstveno svatko treba brinuti o svom zdravlju kako bi zaštitio i ostale osobe s kojima dolazi u kontakt. Sve informacije se naravno mogu dobiti i telefonskim putem pozivom na broj: 031/613-870 ili osobnim dolaskom na adresu: Braće Radića 26 Našice (prvi kat).

Pročitajte još