Postavljena autobusna stanica ispred osnovne škole u Đurđenovcu
15/03/2019

Postavljena autobusna stanica ispred osnovne škole u Đurđenovcu

Preplatite se
TV Našice

Jučer je u Đurđenovcu ostvaren projekt iniciran od strane roditelja učenika Osnovne škole Josipa Jurja Strossmayera Đurđenovac, čije djeca su školski prijevoz čekala na otvorenom. U suradnji s načelnikom Općine Đurđenovac Hrvojem Topalovićem i ravnateljem OŠ Đurđenovac Tonijem Markotićem ovaj je problem sada riješen.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA“Na prijedlog roditelja čija djeca nisu iz samog naselja Đurđenovac, te su putnici iz područnih škola s područja naše općine, uvidjeli smo zajednički problem. Do sada su djeca čekala školski prijevoz na otvorenom i tako bila izložena vremenskim nepogodama. Tako smo u suradnji s osnovnom školom i ravnateljem Tonijem Markotićem ostvarili jednu odličnu suradnju i na dobrobit sve djece i roditelja uspjeli montirati ovu autobusnu kućicu kako bi se djeca što je više moguće sklonila sa vjetra i kiše.” – istaknuo je načelnik Topalović.

Izrazito zadovoljan ostvarenjem ove investicije bio je, dakako, ravnatelj škole pa je u ime svih učenika pohvalio jučerašnju aktivnost.

“Zahvaljujem načelniku Hrvoju Topaloviću na razumijevanju potreba naših učenika putnika iz područnih škola. Normalno da vremenski uvjeti nisu uvijek savršeni i često bude i kiše pa će djeci u buduće ova natkrivena stanica dobro doći.”- izjavio je ravnatelj Toni Markotić.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji