O ispunjenju života govorila je Anđela Feger
08/11/2019

Muzejske priče u organizaciji Zavičajnog muzeja Našice okupljaju istaknute građane Našica, starije životne dobi, kako bi ispričali svoje životne priče. Svi dosadašnji kazivači, kao i Anđela Feger svojim su djelovanjem, uključenošću i radom doprinijeli gradu kakav je danas, svatko u svojoj domeni interesa.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAAnđela Feger, istaknula je, da je njeno djetinjstvo bilo uistinu divno, siromašno ali divno, udala se mlada iz velike ljubavi i rodila dvoje djece. Bila je vrlo znatiželjna i željna znanja, pa je kroz život uvijek nešto istraživala. Nakon preseljenja u sami centar grada, nedaleko franjevačkog samostana uključuje se u rad crkve. Uz svakodnevno druženje i rad bila je jedna od članica ustroja Franjevačkog svjetovnog reda.

Puna dvorana HKD Lisinski pozorno je slušala njenu tešku, ispunjenu ljubavlju, životnu priču nešto više od sat vremena. Još jedne, zadnje Muzejske priče u sklopu projekta „Zlatna dob za nove početke” održat će se 13. studenog, u 18 sati u Izložbenom salonu Zavičajnog muzeja Našice, a gost će biti predsjednik Udruge umirovljenika Boško Dundović.

Pročitajte još