Najava 7. kola SEHA Gazprom lige – RK Tatran vs RK Nexe
04/11/2019

Danas je na rasporedu 7. kolo SEHA Gazprom lige u kojem će RK Nexe odigrati jako bitnu utakmicu za daljnji plasman u gostima kod RK Tatran iz Prešova. Gromovi su se već ove sezone dva puta susreli s momčadi Slavka Goluže – u kolovozu kada je odigrana prijateljska utakmica te mjesec dana kasnije, u 2. kolu SEHA Gazprom lige kada je Nexe poražen rezultatom 26:27.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAOd tada se puno stvari promijenilo u samoj igri te uigranosti momčadi trenera Horvata što se vidjelo i u prošlom kolu kada su pobijedili goste iz Vojvodine te u pripremnim utakmicama pa s pravom možemo očekivati novu pobjedu naših Gromova. Nakon perioda ozljeda u momčadi su ponovno Tomi Vozab i Halil Jaganjac, a Mario Tomić se vratio nakon dvomjesečnih obaveza s reprezentacijom Katara. Više o samoj utakmici nekoliko riječi su rekli trener Hrvoje Horvat i Ivan Vida gdje su se osvrnuli na nadolazeći dvoboj te na „zdravstveni karton” ekipe.

 

Za kraj moramo napomenuti da se RK Tatran Prešov nalazi na 3. mjestu SEHA Gazprom lige s osvojenih 9. bodova dok su Gromovi na 5. mjestu i osvojena 4 boda. Današnju utakmicu možete pogledati na Arena Sport 2 kanalu od 18:30 sati.

Pročitajte još