Izborna skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Podgorač i Stipanovci
06/03/2021

Ovog je vikenda održana izborna skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Podgorač na kojoj je izabran novi predsjednik, te upravni odbor i zapovjedništvo. Podnesena su izvješća o radu i financijskom poslovanju za 2020. godinu, te je usvojen plan rada i financijski plan za 2021. godinu. Za novog predsjednika izabran je Josip Mojzeš.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA 

Na skupštini su bili prisutni gosti, predsjednik Vatrogasne zajednice Našice, Vlatko Gašić, zapovjednik Vatrogasne zajednice Našice, Danijel Matković, te općinski načelnik, Goran Đanić.

 

Načelnik Đanić je najavio primopredaju Vatrogasnog centra Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Podgorač, nakon opremanja i ishođenja uporabne dozvole. Ukupna vrijednost investicije je 6.000.000 kuna koje je Općina Podgorač povukla iz Europskih fondova.

Isto tako, održana je i izborna skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Stipanovci, na kojoj je izabran novi predsjednik, te upravni odbor i zapovjedništvo. Podnesena su izvješća o radu i financijskom poslovanju za 2020. godinu, te je usvojen plan rada i financijski plan za 2021. godinu. Za novog predsjednika izabran je Vlatko Gašić.

Za doživotnog počasnog predsjednika Dobrovoljnog vatrogasnog društva Stipanovci izabran je Franjo Moguš.

Na skupštini je kao gost bio prisutan zapovjednik Vatrogasne zajednice Našice, Danijel Matković, te općinski načelnik, Goran Đanić.

Načelnik Đanić se zahvalio na pozivu, te im zaželio uspjeh u radu. Također je najavio donaciju navalnog vatrogasnog vozila i opremanje kuhinje u sklopu doma Dobrovoljnog vatrogasnog društva Stipanovci.