13 novopozitivnih osoba – 3 u Našicama te 1 u Đurđenovcu i Donjoj Motičini
25/01/2021

U Kliničkom bolničkom centru Osijek u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije testirano je 129 uzoraka na koronavirus od kojih je 13 bilo pozitivno. Sa šireg područja grada Osijeka i Našica danas su po tri novopozitivne osobe, dvije iz Erduta te po jedna iz Čepina, Donje Motičine, Đurđenovca, Popovca i Semeljaca.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASANa bolničkom liječenju nalazi se 121 osoba oboljela od COVID-19, i to 90 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih je 14 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitaliziran je 31 pacijent s tim oboljenjem. Preminule su tri osobe pozitivne na koronavirus u dobi od 57 do 85 godina.

 

Na području Osječko – baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalazi 696 osoba. Policijski službenici provjerili su samoinicijativno 15 osoba u samoizolaciji i utvrđeno je jedno kršenje propisane mjere, riječ je o državljaninu Srbije koji je prijavio tranzit, a na području naše županije zadržao se duže od 12 sati. Obavili su i 138 nadzora ugostiteljskih objekata pri čemu nije utvrđeno nijedno kršenje mjere. Inspektori i službenici civilne zaštite obavili su 100 nadzora provođenja epidemioloških mjera te ­­­­­­­­­su utvrdili ­­­­­­­­­4 kršenja za koja su izdane upozorbe.