13. Moto susreti – Galerija
25/05/2019

U Našicama na još jednim Moto susretima u organizaciji Moto kluba Racing sudjelovalo je nekoliko stotina bajkera iz cijele Hrvatske, a stigli su i gosti iz susjednih zemalja.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASADogađaj se održava pod pokroviteljstvom Grada Našica i Turističke zajednice Grada Našica.

Svake godine ovaj događaj okuplja sve više bajkera, ali i gostiju koji su danas mogli uživati u defileu motorista kroz grad, a jučer u posebno biranom glazbenom repertoaru. Svakako su osim glazbe pažnju Našičana privukli i akrobatski pokreti hrabrih, spretnih i, definitivno, adrenalinski nastrojenih bajkera. Njihove nastupe pratio je velik broj okupljenih, a svaka akrobacija nagrađena je pljeskom.

Nakon programa u centru grada u Velikom parku nastavljaju se Moto igre, a sve vas, organizatori, pozivaju na koncert Zabranjenog pušenja te odličnu zabavu koja će potrajati do dugo u noć. Posebnost ovih susreta je i akcija koju su bajkeri proveli u suradnji s policijom kao prevenciju nesreća u prometu te ukazati na ranjivost vozača na dva kotača.

Ne zaboravite, ovi Moto susreti, kao i ostali do sada imaju humanitarnu notu, pa osim što ćete se odlično zabaviti pomoći ćete i korisnicima Socijalne samoposluge u Našicama.