10.000 članova TV Našica na facebooku – Osvojite svoju kapu TV Našica
11/04/2019

Preplatite se
TV Našice

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASANakon dosta godina rada, točnije sada već 9 TV Našice je postao jedan od glavnih medija ovog kraja. To su prepoznali mnogi, a danas i službeno smo dostigli 10.000 članova na facebook stranici.

 https://www.facebook.com/TVNasice/ 

Uz nju imamo i jednu grupu TV Našice od preko 8.300 članova koja također ubrzano raste. Također prema google analytics imamo između 30 i 40 tisuća korisnika, što također pokazuje veličinu portala koji je već sada prerastao u nešto više što smo se stvarno nadali.

U ovih 9 godina prošli smo puno toga, od uspona do padova, pa ponovo uspona što nas sigurno veseli. Pisali smo o svemu, pokušavali doprijeti do raznih uglova lijepih naših krajeva. Nekada je bilo loših tekstova, a ponekad i dobrih što ste znali nagraditi pohvalama. I dalje naravno ponekad pogriješimo, ali takav je valjda naš rad. I dalje ćemo se truditi, pisati, snimati te obilježavati događaje ove naše slavonske regije.

OSVOJITE BESPLATNU KAPU TV NAŠICA

Ovom prilikom onima koji podjele ovu veselu vijest na svom profilu poklanjamo kapu TV Našica (crna ili crvena). Kapa imamo 50, tako da ćemo izvući dobitnike u narednim danima. Na vama je samo da podijelite vijest i u komentaru na facebooku kažete ako treba što mijenjati ili ako imate kakvu drugu ideju.

Sretne dobitnike ćemo objaviti za vikend.

Živjeli!!!

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji