19/09/2019

Rukometni klub Nexe prvi se predstavio mališanima Područne škole Markovac Našički koji od ove godine provode izvannastavne aktivnosti na temu „Kretanjem do zdravlja”. „Ova inicijativa ima za cilj približiti djeci naše osnovne škole sport te ih potaknuti da se što više bave tjelesnom aktivnošću u svoje slobodno vrijeme.” – rekla je Katarina Marks, učiteljica drugog razreda, koja je dočekala rukometaše sa kolegama učiteljima i 28 učenika.

Kao predstavnici prvoligaškog kluba Nexe u školu su stigli Gianfranco Pribetić, Fran Mileta i golman Moreno Car. „Za mene je ovo velika čast, jer mogu djeci prikazati rukomet kao sport. Moja je želja da ga i oni počnu trenirati, baš kao što sam i ja u njihovim godinama. Jer sport je jedna od najvažnijih stvari u životu, kroz njega se djeca dodatno razvijaju i stječu dobre navike za budućnost.” – rekao je Car.

Početak druženja bio je dosta sramežljiv, no onda su se djeca malo opustila pa su pitanja iskakala na sve strane, koliko su najviše golova zabili na utakmici, od kada treniraju, koliko često imaju treninge i slično. Druženje su završili zajedničkim fotografiranjem i, naravno, autogramima. Ova izvannastavne aktivnosti provodit će se cijelu školsku godinu, a osim rukometaša mališanima će se predstaviti članovi Kickboxing kluba Impact i Taekwondo klub iz Našica, a pedagoginja škole provest će jedan sat aerobika.

VEZANI TEKSTOVI
19/09/2019

Dana 18. rujna 2019. godine članovi URT „Nexe Team“ Našice Tomislav Gall i Mario Pavičić održali su radni sastanak sa članom uprave i predstavnikom Nexe grupe d.d. gospodinom Josipom Ergovićem. Članovi URT „Nexe Team“ zahvalili su se na dosadašnjoj pomoći i potpori Nexe grupe d.d. te upoznali Josipa Ergovića sa dosadašnjim radom udruge, natjecateljskim rezultatima, školom trčanja i budućim planiranim aktivnostima koje namjeravaju provesti.

Josip Ergović istaknuo je da prati rad našičke udruge koja je vrlo aktivna te podržava sve aktivnosti vezane uz trčanje i promociju Grada Našica te da će Nexe grupa d.d. i dalje pomagati rad i aktivnosti URT „Nexe Team“ Našice. Kao znak zahvale i podrške, Tomislav Gall na kraju radnog sastanka uručio je kao poklon Josipu Ergoviću službeni dres URT „Nexe Team“ Našice.

VEZANI TEKSTOVI
18/09/2019

VEZANI TEKSTOVI
17/09/2019

Prošle subote su održane, sada već tradicionalne Martinske ljetne igre, šeste po redu. Natjecatelji su se mogli okušati u nekoliko kategorija – za odrasle je to bilo natjecanje u kuhanju čobanca, turnir u popularnoj kartaškoj igri Beli te u povlačenju „gurtne”. Djeca su se nadmetala u povlačenju užeta, skakanju u vreći te nošenju jajeta u žlici, a za pobjednike su bile osigurane i nagrade.

Ove igre su, također, bile obilježene i bogatom gastro ponudom, a za dobru zabavu se pobrinuo „Aco Band.” Pokrovitelji ove manifestacije su bili Grad Našice, Turistička zajednica grada Našica, Damjancommerce d.o.o., Osječka pivovara, Prijevoz i trgovina Uremović, IGMA PVC i ALU stolarija, Našički park, Hajac promet, Hajac interijeri, Klesarstvo Gelo, Vučna služba Lijić, OPG Žiška, Euroherc, Auto – klub Našice CVH te AMB obrt.

VEZANI TEKSTOVI
17/09/2019

VEZANI TEKSTOVI
16/09/2019

TV Našice je i ovog vikenda odlučio darivati svoje vjerne čitatelje poklon bonom od 100 kuna u DM trgovinama. Tako je u petak organizirana poklon igra, na koju se ponovo javio veliki broj ljudi, a ovoga puta je slučajnim odabirom izabrana Valentina Josić. Ovom prilikom čestitamo dobitnici na osvojenom poklonu u vrijednosti od 100 kuna koje može potrošiti u DM trgovini. Molimo čitateljicu Valentinu da dođe u ured TV Našica (Trg Franje Tuđmana 3 u Našicama, stari hotel) u vremenu od 8 do 15 sati svaki dan te da primi zasluženi poklon.

Moramo naglasiti kako nas raduje činjenica kako se u ovom krugu prijavilo čak 149 osoba koje su se registrirale putem linka i koji su mogli osvojiti poklon bon TV Našica. Ukoliko želite sudjelovati i u slijedećim poklonima TV Našica, možete to učiniti tako da se registrirate na:

https://cbw.to/swrba2

VEZANI TEKSTOVI
16/09/2019

U Lađanskoj održan prvi memorijalni turnir u bočanju

Prošle subote, 14.09. u organizaciji MO i NK Lađanska održan je Prvi memorijalni turnir u bočanju za poginule hrvatske branitelje mjesta Lađanska (Ivica Oreški, Karlo Stojaković i Valentin Vonić). Ukupno se natjecalo 12 ekipa, a za pet najboljih uslijedile su prigodne nagrade. To su redom ekipe pod nazivima Mica, Sport caffee, Tri šešira, Amateri te 4M. Nakon održanog turnira uslijedila je zabava pod pokroviteljstvom Gradonačelnika Našica, poglavarstva grada Našica, Radio Našica i Pivovare Osijek.

VEZANI TEKSTOVI
13/09/2019

Kao što smo jučer napomenuli i danas TV Našice poklanja poklon bon od 100 kuna jednom najvjernijem čitatelju. Jučer se za ovaj naš lijepi poklon prijavio stvarno veliki broj čitatelja, što nas iznimno veseli, pa smo zbog toga odlučili sve to još jednom ponoviti.

Za one koji jučer nisu pročitali, povod ovakvom darivanju je činjenica kako TV Našice.com neprestano čita preko 40.000 osoba (jedinstvenih korisnika po Google analytics), s preko 200 tisuća čitanja portala svaki mjesec, što sigurno raduje kako nas koji se toliko trudimo, a toliko i vas koji imate sigurnu luku za informacije vezano uz naš kraj.

Kako bi bili u bubnju za izvlačenje te na koncu i osvojili naš poklon bon od 100.00 kuna u DM trgovini na vama samo da se registrirate na ovaj link:

https://cbw.to/swrba2

ili skeniranjem QR koda mobilnom aplikacijom:

Ukoliko ste se registrirali jučer, to ne znači da imate manje šanse da vas nagradimo, jer sudjeluju svi.

Sretno svima!!!

VEZANI TEKSTOVI
13/09/2019

Nakon što smo jučer organizirali jednu zanimljivu poklon igru, povodom 10 godina rada, danas smo i izabrali sretnog dobitnika. Točnije, radi se o sretnoj dobitnici Matea Đurković, koju smo izvukli slučajnim odabirom. Ovom prilikom čestitamo dobitnici na osvojenom poklonu u vrijednosti od 100 kuna koje može potrošiti u DM trgovini. Molimo čitateljicu Mateu da dođe u ured TV Našica (Trg Franje Tuđmana 3 u Našicama, stari hotel) u vremenu od 8 do 15 sati svaki dan te da primi zasluženi poklon.

Moramo naglasiti kako nas raduje činjenica kako se u ovom krugu prijavilo čak 83 osobe, koje su se registrirale putem linka i koji su mogli osvojiti poklon bon TV Našica. Međutim, tu nije kraj, već danas ćete također moći sudjelovati u sličnoj poklon igri koja će se odigrati s početkom u 12 sati.

Na vama je samo da se prijavite na spomenuti link te ulazite u bubanj iz kojeg izvlačimo najsretnijeg (najsretniju) osobu.

Link za registraciju je ostao isti, dakle:

https://cbw.to/swrba2

ili skeniranjem QR koda mobilnom aplikacijom:

Napominjemo kako u igri sudjeluju i osobe koje su se registrirale i jučer tako da će i oni imati, ako nisu izabrani danas, ponovo šansu za osvajanjem ovog lijepog poklona TV Našica.

VEZANI TEKSTOVI
12/09/2019

Poštovani čitatelji, nakon 10 godina rada, TV Našice je odlučio ovih dana svoje vjerne čitatelje obradovati s nekoliko poklona. Povod tome je činjenica kako TV Našice.com neprestano čita preko 40.000 osoba (jedinstvenih korisnika po Google analytics), s preko 200 tisuća čitanja portala svaki mjesec, što sigurno raduje kako nas koji se toliko trudimo, a toliko i vas koji imate sigurnu luku za informacije vezano uz naš kraj.

Kako bi osvojili ovaj prvi poklon, poklon bon od 100.00 kuna u DM trgovini na vama je samo da se registrirate na ovaj link:

https://cbw.to/swrba2

ili skeniranjem QR koda mobilnom aplikacijom:

Registracijom postajete naš član te možete sudjelovati i u budućim poklonima TV Našica. Sretnog dobitnika ćemo izvući slučajnim odabirom, sutra ujutro 13.09.2019. u 7.00 sati, a ovakve ili slične nagrade možete uskoro još očekivati. Ovoga puta smo odabrali DM kao mjesto gdje možete potrošiti poklon od 100 kuna, a u budućim razdobljima ćemo taj popis itekako proširiti i na druge trgovine. 

Sretno svima…

VEZANI TEKSTOVI
image_pdfimage_print