16/04/2021

Bliži nam se sve ljepše vrijeme za aktivnosti na otvorenom, a jedna od najjednostavnijih i najefikasnijih aktivnosti u svrhu poboljšanja fizičke kondicije i linije je pogađate – trčanje.

Škola trčanja za odrasle

Škola trčanja „Nexe Team“ po šesti put otvara svoja vrata za odrasle koji se žele početi baviti rekreativno i amaterski trčanjem. Naime, 26. travnja škola kreće s novim ciklusom treninga škole trčanja za odrasle namijenjeno za grupno treniranje za apsolutne početnike i iskusne trkače. Grupni treninzi će biti namijenjeni za trkače od onih koji nemaju nikakvog iskustva, tj. apsolutnih početnika, pa sve do onih koji imaju višegodišnje iskustvo. Polaznike škole trčanje trener će razvrstati u programe na temelju iskustva, trenutnog stanja i trkačkih ciljeva pojedinca.

Članstvo u školi trčanja za početnike uključuje:

 • Trening plan na mjesečnoj bazi
 • Organizirane grupne treninge
 • Vježbe snage, stabilnosti i usklađivanje
 • Prevenciju ozljeda
 • Komunikaciju i konzultacije s trenerom preko maila/telefonski
 • Pregled i savjete u vezi postojeće opreme
 • Savjete u vezi kupovanja opreme

Za iskusne trkače uključeno je još i sljedeće:

 • Redovita grupna i samostalna testiranja na terenu radi utvrđivanja trenutnog stanja i zoni inteziteta za svakog pojedinca
 • Zone inteziteta potpuno prilagođene pojedincu
 • Izračun i ažuriranje referentnih vrijednosti zona inteziteta pojedinca

Kada i gdje?

U ponedjeljak 26. travnja 2021. u 19:00h na srednjoškolskom igralištu Isidora Kršnjavoga kreće se s treninzima gdje ćete se prvenstveno upoznati s iskusnim trenerom Damirom Mesecom, hrvatskim reprezentativacem u ultramaratonu koji će vas postepeno i sigurno uvesti u svijet trčanja. Program osposobljavanja apsolutnih početnika traje 12 mjeseci nakon čega sami odlučujete o svojim daljnjim planovima i ciljevima u konzultaciji s trenerom. Također, škola ima i program za iskusne trkače koji žele poboljšati svoje trkačke sposobnosti. Treninzi su do kraja travnja otvorenog tipa i besplatni su za sve zainteresirane, a 1. svibnja službeno počinju treninzi u školi trčanja „Nexe Team“. Termini treninga za odrasle su: ponedjeljak, srijeda i petak u 19:00h na srednjoškolskom igralištu Isidora Kršnjavoga.

Prijave u školu trčanja za odrasle traju do 25. travnja, a možete se prijaviti na linku ovoj poveznici: Škola trčanja

 

Trening za djecu i mladež

Također, ovim putem škola trčanja poziva osnovnoškolce i srednjoškolce da se pridružite i trenirate s njima. Treninzi za osnovnoškolce i srednjoškolce su otvorenog tipa, a mogu se upisati u školu trčanja bilo kada. Termini treninga za osnovnoškolce i srednjoškolce su: ponedjeljak i srijeda u 20:00h na srednjoškolskom igralištu Isidora Kršnjavoga te subotom u 10:00h.

12/04/2021

Dana 10. travnja 2021. održan je 17. Osječki Ferivi polumaraton u organizaciji Maraton kluba Hrvatski sokol. Trkači su imali priliku natjecati se u tri utrke. Uz glavnu utrku, odnosno polumaraton (21,1 km), održala se i utrka građana pod nazivom „Je l’ trčiš lega” (5 km) te štafetna utrka 3×7 km.

Start utrke je bio u 10 sati na Trgu A. Starčevića, a natjecatelji su trčali prema zapadnom dijelu grada, potom se šetnicom uz Dravu vraćali prema Trgu Ante Starčevića te cestom do Zelenog polja i nazad kroz Tvrđu na lijevu obalu Drave i povratkom šetnicom do početne točke utrke. Među velikim brojem polumaratonaca nastupili su i trkači iz URT „Nexe Team” Našice uz pratnju neizbježne logistike i podrške.

Također, na stazi su se našli polaznici 4. generacije škole trčanja URT „ Nexe Team” Našice koji su po prvi puta službeno pokušali istrčati udaljenost od 21,1 km te tako i zvanično postati polumaratonci. Trkačka udruga “Nexe Team” imala je i svoje predstavnike u najmlađim kategorijama tako da je prekrasna Osječka subota ponudila niz zanimljivih rezultata.

Na polumaratonu koji se bodovao za prvenstvo Hrvatske gdje su se na startu našle najbolje hrvatske trkačice našička ultramaratonka Dubravka Mesec, iako nedovoljno oporavljena zbog čega je u ožujku propustila državno prvenstvo u ultramaratonu na 100 km, ukupno je u vrlo jakoj konkurenciji od gotovo 245 trkačica ostvarila 19. mjesto dok je u svojoj starosnoj kategoriji ostvarila izvrsno 3. mjesto.

 

Osim Dubravke stazu su savladali Valerija Šimić, Matija Fapali, Dejan Perasić, Igor Topalović i Mario Pavičić s vrlo dobrim osobnim rezultatima. Na stazi su se našli i polaznici 4. generacije škole trčanja URT „Nexe Team” Ines Toth i Nikolina Kerep koji su polumaratonsku dionicu po prvi puta službeno istrčali te tako „uspješno položili ispit” i službeno stekli status polumaratonca. Na utrci od 5km “Jel trčiš lega“ uspješno su nastupili Žana Bilandžić i Hrvoje Dundović.U dječjoj utrci, koja se održala u poslijepodnevnim satima istog dana polaznica škole trčanja URT „Nexe Team” Našice Mia Hajnal u kategoriji djevojčica 2012. – 2013. godište istrčala je najbrže dionicu od 500 metara te osvojila zlatnu medalju. Njezina sestra Nika Hajnal nastupila je u u kategoriji djevojčica 2011. – 2012. godište te ostvarila odličan osobni rezultat.

Uz logističko – navijačku podršku Saše Ljubljanović, Novele Drmić, Ivane Devald, Vlaste Biter, Mislava Pavičić, Ane Štefelić te veteranske rukometne legende RK „Nexe” Branka Štefelića našička ekipa vratila se u Našice sretna, ispunjena i zadovoljna. Iz URT „Nexe Team” ističu da su zadovoljni s nastupom svojih trkača, a posebno su ponosni na ostvareni rezultat Mie Hajnal te polaznike 4. generacije škole trčanja Ines Toth i Nikolinu Kerep  čiji rezultati su pokazatelj kontinuiranog kvalitetnog rada škole trčanja URT „Nexe Team” Našice koju vodi ultramaratonac i hrvatski reprezentativac Damir Mesec.

Foto: URT „Nexe Team” Našice

05/04/2021

Poznata i omiljena liga četvrtkom se vratila na scenu! Četvrtak je idealan termin za trkačko druženje iz više razloga: opustite se nakon napornog radnog dana, odradite posljednji trening prije vikend utrke, odmjerite snage s najboljima i družite se s prijateljima trkačima.

01.04.2021. godine održano je 3. kolo Osječke trkačke lige, a članica URT „Nexe Team” Našice Dubravka Mesec je stazu dužine 5 km istrčala u vrlo u visokom ritmu te osvojila prvo mjesto u ženskoj konkurenciji baš kao što je to učinila i prethodno kolo. Osim Dubravke Mesec stazu su istrčali članovi URT „Nexe Team” Našice Valerija Šimić, Hrvoje Dundović i Žana Bilandžić s odličnim osobnim rezultatima.

Uz jezero Borovik kod Đakova u subotu, 3. travnja trčao se Borovik trail, utrka u prirodi od 21,1 km ili 12 km po stazama označenima planinarskim markacijama, trakama ili putokazima. Trail utrka u prirodi kružnog je tipa, oko jezera Borovik. Tip staze je kolni put, čvrsti makadam i nešto malo asfalt. Kategorije: Veliki trail: 21,1km, visinske razlike 181m Mali trail: 12 km, visinske razlike 150m Start i cilj: ispred kampa Borovik.

Od članova URT „Nexe Team” Našice na stazi dužine 21,1 km nastupio je Dejan Perasić koji je u vrlo jakoj konkurenciji osvojio izvrsno peto mjesto te je evidentno da Perasić sa svakom utrkom postiže sve bolje rezultate. Stazu dužine 12 km s dobrim osobnim rezultatima istrčali su Hrvoje Tržić i Mijo Benković.

Izvor: URT „ Nexe Team „ Našice

Fotografije: URT „ Nexe Team” Našice, Run4Fun, Roberto Bašić

28/03/2021

Backyard Ultra je format ultramaratonske utrke gdje natjecatelji moraju uzastopno pretrčati udaljenost od 6706 metara (4,167 milje) za manje od jednog sata. Kada se završi svaki krug preostalo vrijeme unutar sata obično se koristi za oporavak za utrku koja slijedi idući sat. Utrka je eliminacijskog tipa sve dok posljednji natjecatelj ne ostane na stazi.

Lokacija

Jezero Lapovac, 3km jugoistočno od centra grada Našica. Nastalo je 1993. godine, izgradnjom brane na potoku Lapovac i tako je spriječeno poplavljivanje naselja nizvodno. Ukupna površina je oko 80 hektara, a prosječna dubina je 4 metara. Jezero i jezerska okolica je uređena, pa ga posjetitelji koriste za odlaske na piknik, ribolov i kupanje. Pored izletničkog, Lapovac je ostvario i športsku namjenu, pa se na njemu održavaju i športska natjecanja, među ostalim bilo je mjestom održavanja europskog prvenstva u kajaku. Jezero je bogato ribom, kojom gospodari ŠUD “Šaran” Našice, a također se održavaju natjecanja u sportskom ribolovu. Također postoji rekreativna staza oko Lapovca iznosi točno 6706 metara, ima 20m elevacije, te je podloga od zemlje i finog makadama.

Stazu oko Lapovca možete pogledati na ovoj poveznici.

Vrijeme održavanja: od 13. do 15.08.2021

Pravila utrke:

1. Staza

Staza mora biti krug ili u jednom smjeru, pa nazad. Staza mora biti dugačka 6706m.

2. Startna Zona

Startna zona mora biti izmjerena da stanu svi natjecatelji. Startna zona se ne smije mijenjati za vrijeme utrke. Svi natjecatelji moraju biti u startnoj zoni na zvonu starta svakog sata utrke.

3. Start

Svaki start utrke počinje točno 1h nakon posljednjeg starta utrke. Upozorenje se mora dati na 3, 2, i 1 minutu pred start utrke. Svi natjecatelji moraju startati na zvono (nema kasnih startova).

4. Krugovi

Osim za nuždu natjecatelj ne smije napuštati stazu dok se ne završi svaki krug. Oni koji se ne natječu zabranjeno je bilo kakvo zadržavanje ili trčanje na stazi (uključujući eliminirane trkače). Zabranjena je osobna pomoć tokom kruga (standardne okrijepe utrke su dozvoljene)

5. Tajming kruga

Tajming kruga je opcijski

6. Pobjednik/Rezultati

Pobjednik je posljednja osoba koja završi krug. Svi ostali su tehnički DNF. Navest će se rezultati svakog trkača o prijeđenoj udaljenosti. Ako nijedan trkač ne može izvršiti još jedan krug više od bilo koga drugog, nema pobjednika.

7. Dostupnost utrke

Utrka je otvorenog tipa, tj. svatko se može prijaviti, ali je zbog epidemioloških razloga limitirana na 100 sudionika

Startni Paket:

 • Majica
 • Označena staza cijeli krug
 • Osigurana startna zona
 • Osigurana okrijepa u neposrednoj blizini startne zone (na okrijepi će biti osnovne stvari poput vode, cole, keksa, banana, ali za specifične individualne potrebe se svaki natjecatelj mora sam za sebe pobrinuti)
 • Za pobjednika zlatni novčić u logu utrke i novčana nagrada u iznosu od 3000kn.

Ideja za ovu utrku nastala je u Americi , savezna država Tennessee, a osnivač backyard ultre je Gary Cantrell, nadimak Lazarus Lake. Iz URT Nexe Team-a poručuju da su za održavanje utrke ishodovali valjanu licencu te su sretni što će moći iskoristiti prirodne resurse jezera Lapovac i u Našicama ugostiti ponajbolje ultraše iz Hrvatske koji će se natjecati u ovoj zahtjevnoj disciplini.

Izvor i logo: URT “Nexe Team” Našice

21/03/2021

U organizaciji URT NEXE Team Našice danas je održana 1. utrka našičkom geološkom stazom.

Uz strogo poštivanje svih epidemioloških mjera, gotovo 150 sudionika iz svih krajeva Hrvatske natjecalo se u dvije discipline – utrka Mali Dino duljine 9 km i Veliki Dino duljine 14 km. Start i cilj utrke bili su pored izvora u Seoni, a vrlo atraktivna trail staza bila je postavljena kroz šumu na obroncima Krndije.

Prije početka utrke sve natjecatelje pozdravili su predsjednik URT NEXE Team Našice Tomislav Gall, načelnik Općine Donja Motičina Željko Kovačević te predsjednik Gradskog vijeća Grada Našica i dopredsjednik URT NEXE Team Našice Krešimir Kašuba. Svečanosti otvorenja nazočni su bili i zamjenik gradonačelnika Našica Krešimir Žagar, predsjednik Vijeća mjesnog odbora Grada Našica Josip Matek, direktor komunalnog poduzeća Našički park Hrvoje Žiha, glavni tajnik Sportske zajednice Osječko – baranjske županije Dubravko Ižaković i predsjednik Sportske zajednice Grada Našica Nikola Antolović.

U utrci Mali Dino na 9 km u ženskoj konkurenciji prvo mjesto osvojila je Petra Zrinjan Šimag AK Zaprešić s vremenom 50:23, druga je bila mlada Nika Kuricek URT NEXE Team Našice koja je stazu istrčala za 50 minuta i 55 sekundi. Treće mjesto osvojila je Dijana Vanjek JVP Novska s vremenom 51:07.

U muškoj konkurenciji prvo mjesto osvojio je Ivica Gelo iz Atletskog kluba Zaprešić s vremenom 37:33, drugi je bio Ivan Konjik URT NEXE Team koji je stazu istrčao za 38 minuta i 34 sekunde, a treće je mjesto pripalo Darku Topaloviću s vremenom 40:35.

Kod muškaraca najbrži je bio Luka Horvat iz Našica član kluba 3MAX iz Zagreba koji je stazu istrčao za 56 minuta i 7 sekundi. Drugo mjesto osvojio je Vedran Rožić iz Donjeg Miholjca s vremenom 1:01:58, a treći je bio Stjepan Čošić iz Atletskog kluba Maraton Vukovar koji je stazu istrčao za jedan sat tri minute i četrdesetdvije sekunde. Najbolje plasirani domaći trkač bio je Dejan Perasić URT NEXE Team Našice s vremenom 1:04:25 koji je u ukupnom poretku zauzeo 6. mjesto, a u svojoj dobnoj kategoriji ( 40 – 44 godine) zauzeo je 2. mjesto. U istoj dobnoj kategoriji Josip Ergović RK NEXE zauzeo je 5. mjesto s vremenom 1:14:09

U utrci Veliki Dino na 14 km kod žena najbrža je bila Sonja Sabo iz Đakova (1:08:56), drugo mjesto osvojila je Našičanka Maja Domnjak Lelić (1:11:00), a treća je bila Kristina Temšek iz Atletskog kluba Zaprešić (1:12:51). Od domaćih natjecateljica Ivana Šafar zauzela je 6. mjesto, Nikolina Kerep (URT NEXE Team) bila je sedma, Valerija Šimić bila je deseta, a Ines Toth dvanaesta.

Pehare, medalje i nagrade sponzora te simpatične plišane dinosaure najuspješnijim je natjecateljima uručio predsjednik URT NEXE Team Našice Tomislav Gall, koji se na kraju zahvalio svim članovima udruge koji su pomogli u organizaciji utrke, kao i članovima Gorske službe spašavanja te Udruge starih sportova Slavonac Našice.

Tekst i foto: Danko Justić

U nedjelju 14.03.2021. godine započela je nova sezona Slavonsko – baranjske trail lige. Liga započinje utrkom “The Trail of Sokol” u Požegi, a prije same utrke koja je startala na Trgu svetog Trojstva nagrađeni su najuspješniji trkači i ekipe Slavonsko – baranjske Trail lige u 2020. godini. Našička udruga osvojila je odlično drugo mjesto, a nagradu je preuzeo tajnik URT „Nexe Team“ Našice Mario Pavičić.

Poslije dodijele nagrada članovi URT „Nexe Team“ Našice našli su se i na startu utrka te je tako Mijo Benković istrčao kraću stazu u dužini od 12 km dok su Dejan Perasić i Mario Pavičić istrčali dionicu od 25 km. Svi trkači URT “Nexe Team”-a uspješno su završili ovu zahtjevnu utrku. Već idući vikend URT Nexe Team“ Našice, uz prethodno pribavljenu dozvolu i sukladno epidemiološkim preporukama, organizira 1. Našičku utrku geološkom stazom za koju postoji veliki interes te će na obroncima Krndije snagu odmjeriti trkači iz cijele Hrvatske.

Izvor: URT “Nexe Team” Našice

08/03/2021

Održano je službeno otvorenje prostorija URT Nexe Team Našice u bivšem vatrogasnom domu na adresi braće Radića 26. Nexe grupa ustupila je na korištenje veliki prostor ovoj brojnoj udruzi. Zbog mjera vezanih uz koronavirus otvorenje je održano u ograničenom broju, a predsjednik URT Nexe Team Našice Tomislav Gall izrazio je veliko zadovoljstvo novim uređenim prostorima.

-Dom je uređen volonterskim radom članova i prijatelja udruge. Dobili smo ga na korištenje od Nexe grupe i gospodina Josipa Ergovića kojem se ovim putem zahvaljujem na ustupu prostorija. Dobili smo na korištenje tri prostorije, prostoriju za druženje, skladište i konferencijsku prostoriju koje će biti korištene i dobro su nam došle s obzirom na naše aktivnosti i brojnost članova. Imamo 98 članova i to nam je zaista bilo nužno -izjavio je Tomislav Gall.

Unatoč koronavirusu, ova Udruga je vrlo aktivna te će 20. 3. 2021. godine organizirati 1. utrku Našičkom geološkom stazom. Predsjednik Gall je rekao kako su i kontaktu sa Stožerom te da čine sve kako bi se utrka mogla održati.

-Napravili smo prevencijski plan vezano uz Covid. Mislim da je projekt dobro napravljen, limitirali smo utrku na 150 sudionika, neće biti kontakata između trkača, bit će više startova te će biti i više utrka. Staza se nalazi u Seoni, start je izvor. Staza se nalazi u prekrasnoj hrastovoj i bukovoj šumi, netaknutoj prirodi naše Krndije – izjavio je predsjednik Gall i naglasio kako je zainteresiranost velika, no, nažalost moraju odbijati potencijalne natjecatelje zbog ograničenosti trkača.

Damir Mesec član URT Nexe Teama Našice naglasio je kako se radi o vrlo atraktivnoj i zanimljivoj utrci, a natjecatelja će biti iz svih dijelova Hrvatske.

-Imamo 150 prijava s kojima smo zaključili prijave za ovu godinu zbog mjera vezanih uz koronavirus. Stigle su nam prijave iz svih dijelova Hrvatske. Staza je atraktivna i zanimljiva, trčat će se prekrasnom lokacijom u dvije dužine, kraćom stazom od 9 km i dužom stazom od 14 km. Staza nije prezahtjevna i za rekreativce je jako pogodna. U slučaju lošeg vremena utrka se neće odgađati -izjavio je Damir Mesec.

Članice URT Nexe Team Našice Dubravka Mesec i Marina Lozić sudjelovat će u organizaciji utrke te su pozvale sve trkače i trkačice da se pridruže 20. 3. na 1. utrci Našičkom geološkom stazom. Naglasile su kako će utrka biti vrlo atraktivna, a sve očekuje ugodno druženje i nagrade za prva tri mjesta na utrkama od 9 i 14 km.

Ana Tomaić Bernat članica URT Nexe Team Našice će na 1. Našičkoj geološkoj utrci trčati dužom stazom od 14 km.

-Stazu sam otrčala već nekoliko puta, nije ravna ima i uzbrdica i nizbrdica i sigurna sam da će svim natjecateljima biti zanimljiva -izjavila je natjecateljica Ana.

Predsjednik Tomislav Gall naglasio je kako je Udruga izradila i primjerene majice vezano za utrku koja će se moći kupiti van startnog paketa, a sav novac će ići u humanitarne svrhe. Svi zainteresirani za majice mogu svoje upite poslati na mail nexeteam.humanitarno@gmail.com, a iz Udruge će im rado na sve odgovoriti i dostaviti naručenu robu.

23/02/2021

Sinoć su članovi Udruge rekreativnog trčanja „Nexe Team” Našice predsjednik Tomislav Gall i tajnik Mario Pavičić ugostili u svojim prostorijama izaslanstvo Biciklističkog kluba Našice, predsjednika Ivana Adžića i dopredsjednika Maria Firšta. Ova dva uspješna sportska kolektiva veže dugogodišnje prijateljstvo, a BK Našice je jedna od prvih udruga koja je prilikom osnivanja ponudila suradnju URT „Nexe Team“ Našice te podržala njihove projekte.

Predsjednik URT „Nexe Team” Tomislav Gall naveo je kako članovi BK Našice aktivno sudjeluju u osiguranju memorijalnih i sportskih utrka poput memorijalne utrke „Od velikog do malog Vukovara” ili utrke „Vatrogasni cener”. “Mi smo mlađa udruga od biciklističkog kluba koja nas je od prvog dana podržala. Članovi BK Našice na mnogim našim utrkama prate naše trkače i vode računa o njihovoj sigurnosti. Organiziramo uskoro i 1. utrku Našičkom geološkom stazom koju će također biciklisti doći podržati, a jedan dio će i aktivno sudjelovati, odnosno trčati.” – izjavio je Tomislav Gall.

Ove dvije udruge danas surađuju na visokoj razini, a veže ih zajedničko članstvo, ljubav prema sportu i prirodi, ali i tereni na kojima treniraju i organiziraju utrke. Od predsjednika Galla saznajemo kako se s obzirom na ljepotu našeg kraja posebice na atraktivne terene koji se nalaze u blizini Našica, razmatra sukladno epidemiološkoj situaciji i utrka koja bi okupila trkače i bicikliste u projektu koji bi zajednički organizirale ove dvije udruge.

 

Vezivanje biciklizma i maratonaca je moguće u duatlonu odnosno bicikliranju i trčanju te u triatlonu odnosno bicikliranju trčanju i plivanju i vjerujemo kako će u skoroj budućnosti ovi sportski prijatelji organizirati posebno natjecanje. Predsjednik Gall naglasio je kako su radni sastanak zaokružili međusobnim učlanjenjem u udruge te i na taj način svojim primjerom „pokazali put“ kojim sportski kolektivi trebaju razvijati suradnju i prijateljstvo za opće dobro sporta u Našicama.

Jučer je održano peto izdanje osječkog Neptun traila, a organizator “Žuti šešir” ju je nazvao “Utrka koja će vas ublatiti do suza”. I to je istina, tko god ne uđe u cilj Neptun traila blatan, kao da uopće nije trčao. Slavonsko blato jedan je od zaštitnih znakova ove utrke kojom udruga “Žuti šešir” tradicionalno započinje novu trail sezonu. Već tradicionalno na ovoj utrci sudjeluju članovi URT „ Nexe Team” Našice

Na stazi dužine 12 km sudjelovali su trkači našičke udruge, a uvjerljivu pobjedu u ženskoj konkurenciji odnijela je izvanredna ultramaratonka Vlasta Biter koja od ove godine brani boje URT „Nexe Team” Našice te je na najbolji način, pobjedom i zlatnom medaljom otvorila trkačku sezonu za svoju udrugu te pokazala da će biti pravo pojačanje.

 

Tešku stazu također su uspješno istrčali članovi URT „ Nexe Team” Našice Valerija Šimić, Marijo Pavičić, Hrvoje Dundović, Nikolina Kerep i Ines Toth s dobrim osobnim rezultatima te time na najbolji način otvorili početak natjecateljske sezone

Foto: URT “Nexe Team” Našice

04/02/2021

Sukladno odluci o izmjenama Odluke o uvođenju nužnih epidemioloških mjera kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja KLASA: 810-06/20-01/7 i URBROJ: 511-01-300-21-285 od 29.01.2021. godine Upravni odbor URT „Nexe Team” Našice donio je odluku o nastavku rada škole trčanja za djecu i mlade.

Naime, 26.10.2020. godine Udruga je sukladno preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske obustavila sve grupne treninge Škole trčanja na otvorenim prostorima te su njezini članovi trenirali po individualnim programima. Treninzi na otvorenom prostoru s danom 04.02.2021. godine nastavljaju se uz poštivanje svih epidemioloških preporuka, a iz udruge pozivaju djecu i mladež da se pridruže ovim treninzima te uz stručno vodstvo trenera Damira Meseca uživaju u aktivnostima na svježem zraku.

Foto: URT Nexe Team