26/03/2019

Učenici Srednje škole Isidora Kršnjavog Našice koji su dio ekipa Srednjoškolac sudjelovali su od 23.-25. ožujka na državnom natjecanju u stolnom tenisu za mladiće u kategoriji srednjih škola. Ekipu su činili učenici Marin Poljak 4.pmg, Ivan Breskovac 4. ekonomije, Adrian Golub 2.pmg i Adnan Ribo 1.pmg uz voditelja Kristijana Reljca, profesora.

Ekipa Srednjoškolac plasirala se u četvrtfinale. Na natjecanju je sudjelovalo 24 ekipe, a ekipa naše srednje škole ušla je među 8 najboljih ekipa u Hrvatskoj. Učenici su bili na zavidnoj razini kako ponašanjem tako i u svojim sportskim nastupima. „Sve je prošlo u najboljem redu, a ja sam kao voditelj prezadovoljan s njima!”- izjavio je voditelj ekipe Kristijan Reljac.

VEZANI TEKSTOVI
13/03/2019

Održana izvještajna skupština STK „Našice”

U ponedjeljak, 11-tog ožujka u 19 sati, članovi stolnoteniskog kluba „Našica” održali su izvještajnu skupštinu za 2018 godinu. U stolnoteniskoj dvorani skupštini su bili nazočni predstavnici grada Našica i Športske zajednice: gradonačelnik Josip Miletić, podpredsjednik Gradskog vijeća Stjepan Pintarić, predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Josip Matek i predsjednik Športske zajednice Nikola Antolović.

Izvješće o radu kluba iznio je predsjednik Vlado Keglević. U svom izlaganju istaknuo je činjenicu da se klub razvija u zacrtanom pravcu. Tri dobne skupine prepoznatljiv su obilježje kluba. Rad sa početnicima, natjecanje u drugoj ligi osječko – baranjske županije, natjecanje u II. ligi hrvatskog stolnoteniskog saveza regija istok i održavanje veteranskih vježbi trajno su opredjeljenje kluba.

VEZANI TEKSTOVI
12/03/2019

VEZANI TEKSTOVI
02/08/2018

Ljetni praznici u stolnoteniskom klubu „Našice”

Školsku godinu ’17./’18. STK „Našice“ je završio s odigravanjem tri natjecanja za najmlađe uzraste. U sva tri natjecanja: Dječja liga Grada Našica, Kup sv. Antuna i Turnir STK „Našice“ najviše uspjeha ostvario je Roko Baksa – Mihovilović. Druga po uspješnosti bila je Nadia Flisak, dok su treće mjesto podijelili Nikola Tomaić, Mislav Krznarić, Ema Bando i Andrija Laslavić.

Važno je napomenuti kako su ova natjecanja okupila velik broj djece koja su osim sudjelovanja na spomenutim natjecanjima stekla nova prijateljstva i kvalitetno provela vrijeme baveći se jednim lijepim i dinamičnim sportom. Naravno, podijeljene su i zaslužene nagrade.

STK „Našice“ puno pažnje polaže u rad s najmlađima. U ugodnom okruženju, uz vrsne trenere, ali i kontinuirano ulaganje u opremu, djeci su osigurani svi potrebni uvjeti kako bi se dobro zabavila, razvila natjecateljski duh, te naravno, ostvarila sportski napredak i razvoj.

U nastavku ljetnih praznika STK „Našice“ organizira svakodnevne aktivnosti te poziva svu zainteresiranu djecu na dolazak u stolnotenisku dvoranu koja se nalazi uz terene Teniskog kluba Našice i to utorkom, četvrtkom i subotom od 19,00 sati, a za sve one kojima odgovara prijepodnevni termin, svaki dan od 11,00 sati.

VEZANI TEKSTOVI
18/03/2018

Održan 21. Memorijalni stolnoteniski turnir „Zlatko Repinc Cerin“

U subotu u društvenom domu Lila održan je 21. Memorijalni stolnoteniski turnir „Zlatko Repinc Cerin“. Turnir je organizirao Mjesni odbor Lila uz podršku Udruge žena „Lila“, NK „Lila“, DVD Lila i pod pokroviteljstvom Grada Našica. Turnir se igra u spomen na prerano preminulog hrvatskog branitelja Zlatka Repinca.

Prije početka turnira intonirana je državna himna i održana minuta šutnje za sve poginule hrvatske brnitelje.

Održan 21. Memorijalni stolnoteniski turnir „Zlatko Repinc Cerin“

Sve sudionike turnira u ime organizatora pozdravila je Tanja Fruk predsjednica Mjesnog odbora Lila, a u ime Grada Našica pozdravio je i zaželio im puno uspjeha u natjecanju gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić.

Gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić

Na turniru se natjecalo dvadesetak igrača raznih kategorija, a svi zajedno su uživali i u zajedničkom druženju nakon turnira.

Kod najmlađih bio je najuspješniji Benjamin Lamot, drugi je bio Borna Fruk, dok je treće mjesto zauzeo Niko Lamot.

Domaći igraći i mjesta su sljedeća: Prvi je bio Tonij Fruk, drugi Josip Vuzem, a treći Dražen Ganzberger. Kod profesionalaca najbolji je bio Igor Androš iz Feričanaca, drugi Tomas Beer, a treći David Ferčec iz Lile.

VEZANI TEKSTOVI
12/03/2018

Stolnoteniski turnir u Lilli

VEZANI TEKSTOVI
06/02/2018

Početak nove sezone u školi stolnog tenisa

Nakon zimskih školskih praznika STK Našice je za najmlađi uzrast organizirao pojedinačno natjecanje za obje školske smjene. Ukupno su odigrana tri turnira uzrasta do 10 godina. Kod dječaka ukupni pobjednik je Ivan Vučinić, a u konkurenciji djevojčica najbolji rezultat imala je Nadja Flisak. U nazočnosti roditelja pobjedničke pehare podijelio je kapiten prve ekipe STK Našica Zvonimir Keglević.

Početak nove sezone u školi stolnog tenisa

“Ova tri turnira prvi su pokazatelji rada dvogodišnjeg ciklusa, a uprava kluba zadovoljna je prikazanom igrom, zalaganjem i postignutom kvalitetom. U nastavku proljetnog dijela sezone STK Našice planira za djecu organizirati natjecanje kroz našički dječu ligu. Ovim dodatnim sadržajem djeca bi osim dosad postignutim sportskim vještinama usvajala i želju i odgovornost za timski rad. Natjecanje će se organizirati u stolnoteniskoj dvorani subotom od 16 sati. U STK Našice i u Športskoj Zajednici grada Našica očekuju i priključak ekipa iz susjednih Općina. Uz natjecanje u županijskoj i drugoj Hrvatskoj ligi ovo je početak jedne nove priče u stolnoteniskom životu grada Našica” poručio je Vlado Keglević, predsjednik STK Našica.

VEZANI TEKSTOVI
image_pdfimage_print