24/12/2020

Ovaj Advent i blagdani drugačiji su od dosadašnjih, ali uz obitelj, ekipu i drage ljude te finu papicu s DOSTAVOM iz Vašeg Bon Appetit provedite blagdane u zdravlju, sreći i ljubavi! NARUČITE NA 031 612 111 i 031 617 900!

Radno vrijeme za blagdane:
 
24.12.2020.
Četvrtak-Badnjak – od 09:00 do 15:00h
 
25.12.2020.
Petak-Božić – NE RADIMO
 
26.12.2020.
SUBOTA – od 13:00 do 24:00h
 
27.12.2020.
Nedjelja – od 10:00 do 23:00h
 
Na Badnjak u ponudi posna jela FRIGANE LIGNJE, LIGNJE NA ŽARU, POHANI OSLIĆ, POHANI SIR, TUNJEVINA, MARGHERITA PIZZA, TONNO PIZZA i još puno fine papice.
 
 
SRETAN BOŽIĆ ŽELI VAM VAŠ
17/12/2020

Građani Našica često su bogatiji nego što misle! Na tavanima, u podrumima, u ladicama ormarića u spavaćim sobama skrivaju se predmeti koje je vrijeme učinilo iznimno vrijednima. Radi se o zlatnom nakitu i drugim predmetima od zlata i srebra. To mogu biti zlatni satovi, zlatni zubi i zubni lim, zlatnici i srebrnjaci, srebrnina i srebrni pribor za jelo… Sve što je napravljeno od plemenitih metala u proteklih 20 ili 30 godina doživjelo je značajno povećanje svoje vrijednosti.

Mnogi građani Našica to su već saznali i svoje bogatstvo unovčili u poslovnicama za otkup zlata. Auro Domus jedini je hrvatski profesionalni lanac specijaliziran upravo za tu djelatnost. Zahvaljujući činjenici da ima više od stotinu poslovnica diljem Hrvatske, dostupan je gotovo u svakom kutku naše zemlje. Pa tako i u Našicama!

Auro Domus od svojih početaka klijentima nudi najpovoljnije cijene otkupa zlata, isplatu u gotovini i besplatnu procjenu. Upravo to učinilo ga je prvim izborom za sve građane koji žele „podebljati“ svoj kućni budžet isplatama koje se mjere u tisućama, a ponekad i u desecima tisuća kuna.

 

Besplatna procjena pritom je idealan način za provjeru vrijednosti svog starog nakita i drugih predmeta od zlata i srebra. Demodirane ogrlice, slomljene narukvice, naušnice izgubljenog para i prstenje koje nitko ne nosi mogu vam donijeti pravu financijsku „injekciju“ koja će predstojeće mjesece učiniti puno ugodnijima. Stoga dođite u poslovnicu Auro Domusa u Našice, na adresi Braće Radića 3 i iskoristite mogućnost besplatne procjene. Dobiveni iznos ne obvezuje na prodaju. Dakle, ništa ne košta, a puno toga može donijeti! Zbog velikog interesa građana, Auro Domus ima i besplatni info-telefon, pa se sve informacije mogu dobiti pozivom na 0800 73 72.

13/12/2020

Ovaj Advent i blagdani proći će u drugačijem ozračju, ali čarolija je u dragim ljudima oko nas, obitelji prijateljima, stoga Bon Appetit kuha za Vas i DOSTAVLJA u Vaše domove, kako bi uz finu papicu ispratili ovu 2020 i dočekali nadamo se bolju 2021!

Uz najveću ponudu fine papice s preko 40 vrsta pizza, gurmanski roštilj, mesne i pohane plate, lignje, tjestenine, salate, lasagne, marinirana jela od piletine i povrća , pohani sir i još puno toga što možete naručiti u svoje domove i platiti putem pos uređaja uz najavu.

Kompletan cjenik možete pogledati ovdje:

Narudžbe na brojeve

031 612 111 i 031 617 900

CATERING U GRIJANIM OVALIMA

https://pizzagrillbonappetit.eatbu.hr

Vaš Bon Appetit već 8 godina s Vama! #ODGOVORNO #KVALITETNO #DOSTAVA

24/11/2020

U Našicama na adresi Kralja Tomislava 24 nalazi se novootvorena specijalizirana trgovina visokokvalitetnih auto i industrijskih boja i lakova, širokih paleta unutarnjih boja i lakova, fasada i fasadnih sustava, soboslikarskog i ličilačkog alata i pribora „HRKAČ boje i lakovi”.

 

Novootvorena trgovina u vlasništvu Dominika Hrkača i Petra Andrića nudi i uslugu miješanja i nijansiranja boja po želji kupca, a trgovinu možete kontaktirati na broj 031/295-184 te na mail adresu hrkac@hrkac.eu.

Osnovna nam je djelatnost distribucija i prodaja boja i lakova za dekoraciju i zaštitu svih vrsta unutarnjih i vanjskih površina, autolakova, materijala za autoreparaturu i sustava antikorozivne zaštite u metalnoj industriji. Jedini smo u okolici koji imamo tri miješalice koje miješaju tri vrste boja na jednom mjestu. Također posjedujemo i skener za boju, tzv. spektometar kojim skeniramo boju s auta i dolazimo do točnog tona boja. U ponudi imamo i punjenje sprejeva s bojama za autoindustriju i hobi.” – rekao je vlasnik Dominik Hrkač.

Zastupnici su i distributer za širu regiju grupacije AkzoNobel što se tiče auto reparature te boja za unutarnje i vanjske zidove. Top premium markama Sikkens, Roberlo, DynaCoat, Hammerite, Sadolin, pokrivaju kompletan auto program te čak i širi spektar industrije.  U ponudi se nalazi veliki izbor HAMMERITE sprejeva sa sve namjene, premazi za drvo na vodenoj bazi, veliki izbor pasti za poliranje, Alkyton antikorozivni lakovi primjenjivi direktno na hrđu, Galvinol savršeni temeljni premazi besprijekorne kvalitete. Tu je i veliki asortiman kvalitetnih boja u spreju za jednostavnu upotrebu, visoke pouzdanost za savršene rezultate, sintetički sprejevi visokog sjaja, akrilni sprejevi koji osiguravaju posebnu tvrdoću, naprednu otpornost na ogrebotine i kratko vrijeme sušenja.

Uz visokokvalitetne Dulux boje za sve unutarnje zidne i stropne površine svom domu vratit ćete stari sjaj ili mu dati novo, svježe ruho. U ponudi se nalaze i Dulux završni brzosušivi premazi za drvo i metal, visokopokrivne disperzije, pretpremazi i temeljni premazi. Trgovina vrši i uslugu toniranja Dulux boje i isporuke u roku 24 sata.

Asortiman trgovine čine i termo sprejevi u više nijansi, sprejevi za radijatore i za popravke sanitarija (kade, umivaonici, vodokotlići…), veliki izbor pasti za poliranje, Texo ljepila za lijepljenje i pričvršćivanje stiropora, neutralnih silikona i silikona za visoke temperature do 300 °c te pur pjena.

Jedinstvenost ove specijalizirane trgovine je i u velikom izboru dekorativnih boja „San Marco” i tehnika koje mogu u Vaš dom unijeti nešto novo i osvježiti prostor dozom glamura. „Jedinstveni smo i drugačiji i po dekorativnim tehnikama San Marco. Elementi boje i teksture od velike su važnosti danas u modernoj arhitekturi. Boje, materijali i površinski efekti omogućuju autentično i jedinstveno uređenje, doprinose originalnosti i modernosti interijera.” – rekao je Hrkač i nadodao kako najnovije u ponudi imaju „zeleno” sredstvo za skidanje boje NR.1 Green Paint Stripper.

Za sve dodatne informacije i savjete možete se obratiti profesionalnom i stručnom osoblju koje će vam pomoći u odabiru odgovarajućeg materijala iz širokog asortimana trgovine.

HRKAČ
boje i lakovi

Kralja Tomislava 24
NAŠICE
031/295-184

Sponzorirani članak

10/11/2020

Klijent Auro Domusa bez puno očekivanja došao je na besplatnu procjenu vidjeti koliko bi dobio za staru narukvicu. Iznos ga je šokirao i omogućio mu da okrene novi list u životu!

Ponekad je čovjeku potreban „novi početak“. No, korona kriza koja je oslabila gospodarstvo i ostavila mnoge građane Hrvatske bez posla otežala je traženje „druge šanse“. Otkako je istekao moratorij na ovrhe i blokade računa, mnogi Hrvati, pa i građani Našica, našli su se u situaciju bez izlaza.

 

 

No, samo naizgled. Naime, kada je gospodarstvo u lošem stanju, raste cijena plemenitih metala. Tako je zlato ovog ljeta doseglo najvišu cijenu u povijesti! Upravo zato, poslovnice za otkup zlata pune su posla. Iz tvrtke Auro Domus, najveće hrvatske kompanije specijalizirane za trgovinu plemenitim metalima, prosječna isplata građanima po transakciji dvostruko je veća nego lani i kreće se oko 2.500 kuna.

Drugim riječima, jedan prosječni otkup zlata može kućni budžet „podebljati“ za solidnih 2.500 kuna. No, u mnogim situacijama isplaćuju se i deseci tisuća kuna. I to u gotovini! Upravo takva situacija dogodila se nedavno u jednoj poslovnici Auro Domusa, u koju je klijent došao na besplatnu procjenu. Nije očekivao previše, imao je staru narukvicu koja je godinama bila slomljena, nasljedstvo od oca koji ju je kupio osamdesetih godina prošlog stoljeća. Ispostavilo se da je narukvica izrađena od 18-karatnog zlata, a cijena zlata u 30 godina se učetverostručila. Tako je klijentu isplaćeno čak 10 tisuća kuna! Djelatnici Auro Domusa otkrio je kako će dobivenim novcem zatvoriti dugove koji su ga opterećivali proteklih mjeseci i okrenuti novi list u životu.

 

 

“Tko zna kakvo se „bogatstvo“ krije na vašem tavanu. Staro prstenje i naušnice koje su odavno izašle iz mode, potrgane narukvice i lančići vezani u čvor, zaboravljeno zubno zlato i ogrlice koje nitko ne želi nositi… Gotovo svaka osoba kod kuće ima neki komad lom-zlata koje mu ne treba. A možda ga upravo taj komad starog nakita dijeli od bezbrižnog slaganja kućnog budžeta. Zato dođite u našu poslovnicu na besplatnu procjenu. Ništa ne košta i nikoga ne obvezuje, a može vam promijeniti život.” – kazali su iz Auro Domusa.

 

 

Auro Domus svoje poslovnice ima i u Našicama, gdje se nalaze na adresi Braće Radića 3.

 

 

Zbog velikog interesa građana, Auro Domus ima i besplatni info-telefon, pa se sve informacije mogu dobiti pozivom na 0800 73 72.

 

Sponzorirani članak

30/10/2020

Bogatiji ste nego što mislite, a rješenje za vaše financijske probleme nalazi se tamo gdje možda niste niti očekivali – među zaboravljenim komadima starog zlatnog nakita i lom-zlata, koje na pravom mjestu možete brzo, sigurno i jednostavno pretvoriti u gotovinu.

Sada je pravo vrijeme da to i učinite. Cijena zlata ponovo je visoka, upravo zahvaljujući onim razlozima koji su doveli i do neizvjesne situacije u hrvatskom i svjetskom gospodarstvu. Korona-kriza uzdrmala je ekonomiju, turizam i dovela do rasta nezaposlenosti, a u takvim uvjetima vrijednost zlata je porasla. Jednako tako, porastao je i interes klijenata za uslugom otkupa zlata.

 

Nekoliko stotina, nekoliko tisuća ili čak nekoliko desetaka tisuća kuna svote su koje svakodnevno dobivaju klijenti Auro Domusa, u brojnim poslovnica ove tvrtke diljem Hrvatske. Klijenti se redovito iznenade činjenicom da su u zamjenu za lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava da zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Ako niste sigurni koliko vrijedi zlato koje imate, kao niti želite li ga prodati, rješenje je vrlo jednostavno. Auro Domus nudi besplatnu procjenu zlata, bez obaveze. Slobodno donesite svoje zlato u našu poslovnicu na adresi Braće Radića 3 i provjerite njegovu vrijednost. Nakon toga možete slobodno odlučiti isplati li se prodati zlato ili ćete ga zadržati.

 

Tvrtka Auro Domus otkupljuje lomljeno zlato, zlatnike, medalje, zubno zlato, zlatne zube, zlatne satove, nakit, zlatne pločice, zlato svih finoća (8kt – finoća 333, 14kt – finoća 585, 18kt – finoća 750, 20kt – finoća 833 , 22kt – finoća 916, 24kt – finoća 999,99), ali i srebro u svim oblicima. Više informacija dostupno je na besplatnom broju telefona 0800 73 72 i internetskim stranicama Auro Domusa. Potražite nas u Našicama na adresi Braće Radića 3.

 

Sponzorirani članak

15/10/2020

27. listopada 2020. godine, točnije za nekoliko dana prelazimo na DVB-T2 sustav. Ukoliko vaš televizor ne podržava ovaj protokol obavezno si kupite receiver kako bi i dalje mogli pratiti televizijske programe. Mjesto na kojem ćete sigurno naći najbolji izbor kako receivera tako i sve dodatne opreme je Tehnoalarm.

Tehnoalarm distribuira i montira vrhunsku antensku opremu za stambene objekte! Na raspolaganju vam stoji čitav niz pouzdanih i provjerenih brendova iz asortimana, te dugogodišnjeg iskustva ugradnje antenskih sustava. Pripremite se na vrijeme kako bi vam prelazak na DVB-T2 HEVC TV sustav sukladno Prvoj Digitalnoj Dividendi bio što jednostavniji i brži.

Kompletnu ponudu zemaljskih antena možete pogledati na Web dućanu tvrtke Tehboalarm d.o.o. -> Web shop

Kontakt informacije:

Tehnoalarm d.o.o.

Braće Radića 4, 31500 Našice

Tel. 031/617-301

Fax. 031/615-401

E-mail: tehnoalarm@vip.hr

Skype: tehnoalarm

 

26/09/2020

Zbog velikog broja osoba, pogotovo starijih, kojima odlazak u trgovinu po namirnice predstavlja problem, pogotovo danas u doba ove krize, u suradnji s firmom Gastro – market d.o.o odlučili smo se uključiti u ovaj zanimljiv projekt u kojem osobe mogu naručiti kuhana topla domaća jela.

Subotom primamo narudžbe od 7 do 11, dostavljamo od 11 do 15h

na telefon 031 616 311

Cijena jednog obroka je 25,00 kuna uz besplatnu dostavu na području cijele općine Našice.

Danas je na jelovniku

Pljeskavica u lepinji, ajvar, luk

 

Ukoliko želite ovo fino i zdravo toplo jelo nazovite spomenuti broj i ostavite svoju adresu kao i broj obroka.

Gastro – market d.o.o. jela dostavlja na kućnu adresu, a u firmi ističu kako je velika pozornost na higijeni i dezinfekciji.

25/09/2020

Zbog velikog broja osoba, pogotovo starijih, kojima odlazak u trgovinu po namirnice predstavlja problem, pogotovo danas u doba ove krize, u suradnji s firmom Gastro – market d.o.o odlučili smo se uključiti u ovaj zanimljiv projekt u kojem osobe mogu naručiti kuhana topla domaća jela.

Subotom primamo narudžbe od 7 do 11, dostavljamo od 11 do 15h

na telefon 031 616 311

Cijena jednog obroka je 25,00 kuna uz besplatnu dostavu na području cijele općine Našice.

Danas je na jelovniku

Špageti bolognese, kupus salata, desert

 

Ukoliko želite ovo fino i zdravo toplo jelo nazovite spomenuti broj i ostavite svoju adresu kao i broj obroka.

Gastro – market d.o.o. jela dostavlja na kućnu adresu, a u firmi ističu kako je velika pozornost na higijeni i dezinfekciji.

24/09/2020

Zbog velikog broja osoba, pogotovo starijih, kojima odlazak u trgovinu po namirnice predstavlja problem, pogotovo danas u doba ove krize, u suradnji s firmom Gastro – market d.o.o odlučili smo se uključiti u ovaj zanimljiv projekt u kojem osobe mogu naručiti kuhana topla domaća jela.

 

Subotom primamo narudžbe od 7 do 11, dostavljamo od 11 do 15h

na telefon 031 616 311

Cijena jednog obroka je 25,00 kuna uz besplatnu dostavu na području cijele općine Našice.

Danas je na jelovniku

Junetina u grašku, tijesto, palenta, salata

 

Ukoliko želite ovo fino i zdravo toplo jelo nazovite spomenuti broj i ostavite svoju adresu kao i broj obroka.

Gastro – market d.o.o. jela dostavlja na kućnu adresu, a u firmi ističu kako je velika pozornost na higijeni i dezinfekciji.