16/03/2019

Održano državno prventsvo u badmintonu

Prošli tjedan u Zadru je održano državno prvenstvo u badmintonu, za učenike i učenice osnovnih i srednjih škola. Ponosni smo što smo ove godine na državnom prvenstvu imali tri ekipe : OŠ Josipa Jurja Strossmayera iz Đurđenovca (učenice s mentoricom Spomenkom Mihačić), OŠ Brnjika Slovaka iz Jelisavca (učenici s mentorom Milenkom Krolom) te ekipu Srednje škole Isidora Kršnjavoga iz Našica (učenice s mentoricom Slađanom Mihalj).

U svakoj kategoriji natjecalo se 22 ekipe, a naši predstavnici završili su na 9. mjestu. Ekipe su svojom igrom pokazale pravi sportski i natjecateljski duh te svojim primjerom postali uzor i ostalim učenicima koji će se uključiti u ovaj šport.

VEZANI TEKSTOVI
14/01/2019

Već nekoliko godina za redom turistička agencija Adria Brod iz Slavonskog Broda organizira skijanje u Slovačkoj na skijalištu Tale na Niskim Tatrama.

Od 6. do 12. 1. 2019. godine sudjelovali su skijaši iz Slavonskog Broda, Našica i Osijeka – njih 25. Na prekrasno uređenim stazama, uz lijepo vrijeme, uživali su skijati na skijalištu Tale nedaleko od Banske Bystrice. Hotel Stupka, u kojem su boravili skijaši, je smješten u borovoj šumi nedaleko od skijališta, a nudi niz sadržaja poput kupanja u bazenu, jaccuzi, saune, trim kabineta…

Natjecanje u slalomu je organizirano u ženskoj i muškoj konkurenciji, a pobjednici su Ivana Bagarić iz Našica i Darko Biljan iz Osijeka. Svi sudionici natjecanja nagrađeni su prigodnim nagradama i medaljama. Stazu za slalom je postavio Mirko Kruljac iz Našica koji je ujedno i organizator natjecanja.

Foto: arhiva

VEZANI TEKSTOVI
21/12/2018

Iznimna nam je čast upoznati Vas s prošlotjednim uspjehom učenika okolnih osnovnih i srednje škole u ne tako poznatom sportu – badmintonu. Iako na širem našičkom području ne postoji niti jedan badminton klub, uspjeh je samim time još veći i značajniji. Županijsko natjecanje u badmintonu održano je prošli tjedan u Osijeku, a na tom natjecanju našičko područje predstavljale su učenice OŠ Josipa Jurja Strossmayera (Andrea Trošelj, Sara Knežević, Antonija Škrnjug, Ana Turičar te mentorica: Spomenka Mihačić), učenici OŠ Ivana Brnjika Slovaka (Toni Kuric, Slavko Oreški, Antun Fišer, Mateo Kubala te mentor: Milenko Krolo) te 2 našičke ekipe – učenice (Mirta Vučinić, Iva Ostrun, Leonarda Fridl te Mia Banaj) i učenici SŠ Isidora Kršanjavoga (Luka Miškulin, Josip Knežević, Flip Stojanović, Domagoj Žagar te mentorica: Slađana Mihalj).

Učenice iz Đurđenovca na samom natjecanju bile su prve, učenici iz Jelisavca drugi, baš kao i učenice našičke srednje škole, dok su učenici srednje škole završili treći te ih je samo jedno mjesto dijelo od odlaska na državnu završnicu i da uspjeh bude četiri od četiri ekipe.

VEZANI TEKSTOVI
04/11/2018

Utakmica 4. kola na rasporedu je u ponedjeljak (05. 11.) u 21h u dvorani OŠ Kralja Tomislava. Pozivamo sve da dođu na utakmicu te uživaju u odličnim predstavama naših malonogometaša, koji nakon nedavno održanog FINAL FOUR-a te nastupa na istom s velikanima hrvatskog futsala – nastavljaju s dobrim igrama i trenutno su vodeći nakon tri odigrana kola, te isto toliko ostvarenih pobjeda. Redom su ‘padali’ MNK Autodijelovi Tokić – Požega (5-2), MNK Mala mljekara – Valpovo (8-4), te u posljednjem kolu izravni konkurenti te ponajbolja ekipa u ligi MNK Aurelia futsal u Vinkovcima gdje su naši odličnom obranom ostvarili pobjedu od 0-2.

Ulaz je besplatan!

VEZANI TEKSTOVI
25/10/2018

Povodom 26. obljetnice osnutka 5. gardijske brigade “Sokolovi” i 11. obljetnice ustrojavanja 1. mehanizirane bojne “Sokolovi”, održan je malonogometni turnir u dvorani OŠ kralja Tomislava Našice. Na turniru je sudjelovalo 8 ekipa iz sastava gardijsko oklopno mehanizirane brigade i ekipa policijske postaje Našice. U iznimno jakoj konkurenciji pobjednik turnira je ekipa Inžinjerijske bojne koja je sa 3:0 savladala bPZO. Treće mjesto osvojila je ekipa domaća ekipa Sokolova. Nakon završetka turnira odigrana je revijalna utakmica između 1. mehanizirane bojne “Sokolovi” i ekipe PP Našice.

VEZANI TEKSTOVI
image_pdfimage_print