22/04/2019

U Našicama je danas 22. travnja, na Uskršnji ponedjeljak organizirana tradicionalna međunarodna oldtimer izložba. Glavni organizator je Oldtimer klub Našice, a sudjelovali su u ovoj manifestiaciji i Grad Našice, Turistička zajednica Grada Našica, Policija u zajednici Našice, Tehnička kultura Našice, Našičke Mažoretkinje Dora i Gradska glazba Našice.

Na izložbi okupio se veliki broj oltimer vozila, a izložbu je u 10 sati otvorio i gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić, koji je ujedno i preuzeo Zahvalnicu za izniman doprinos Grada u promicanju rada kluba i tehničke kulture.

VEZANI TEKSTOVI
19/04/2019

Najava tradicionalne izložbe Oldtimer vozila na Uskrsni ponedjeljak

Tradicionalna međunarodna izložba Oldtimer Kluba Našice će se održati na Uskrsni ponedjeljak 22.04.2019. Na izložbi ćete se moći upoznati s radom Kluba i pogledati vrijedne izloške članova i gostiju. Izložba će biti postavljena u centru grada Našica na prostoru parkirališta.

 

Program izložbe:

  • Vozila dovesti i urediti u razdoblju od 07:00h do 10:00h
  • 10:00h svečano otvaranje izložbe – pozdravljanje sudionika i gostiju
  • 10:30-11:00 podjela zahvalnica svim izlagačima, proglašenje najljepših i najuređenijih primjeraka prema sudu ocjenjivačke komisije, te uručenje posebnih nagrada
  • 12.00 promotivna vožnja
  • 13:00h svečani ručak, podjela zahvalnica svim izlagačima, proglašenje najljepših i najuređenijih primjeraka prema sudu ocjenjivačke komisije, te uručenje posebnih nagrada.
VEZANI TEKSTOVI
09/10/2018

U organizaciji Oldtimer kluba “Peti kotač” iz Brezika Našičkog u nedjelju je organiziran susret starodobnih vozila. Sve je počelo okupljanjem vozila i gostiju u Breziku Našičkom uz izložbu koja je počela u 9 sati. Izložba je trajala do 10 sati, a nakon toga je uslijedila vožnja gradom do Trga dr. Franje Tuđmana gdje su vozila bila izložena do 12 sati. Lijepo vrijeme i atraktivna vozila privukli su mnoštvo sugrađana. Zatim se kolona uputila prema centru Podgorača gdje su vozači i suputnici iznimno lijepo primljeni kod načelnika Gorana Đanića. Nakon okrijepe slijedila je vožnja do jezera Borovik gdje je organiziran ručak i program za sudionike uz podjelu prigodnih nagrada.

Na susretima je bilo 56 sudionika iz klubova OTK “Stari sjaj” Vinkovci, OTK “Classic 99” Nova Gradiška, OTK “Požega”, OTK “Osijek”, OTK “Našice” te ostali pojedinci.

Na pomoći pri organizaciji iskreno se zahvaljujemo gradonačelniku Grada Našica gospodinu Josipu Miletiću i Gradu Našicama, gospodinu Franji Baričeviću i Mjesnom odboru Brezik, Općini Podgorač i načelniku Goranu Đaniću, “Našicecement” d.d., Našice, “City Caffe”-u i gospodinu Josipu Baričeviću te svima ostalim koji su pripomogli u organizaciji ovog susreta.

 

VEZANI TEKSTOVI
24/08/2018

Najava - 19. Međunarodni oldtimer susret Oldtimer kluba Našice

U subotu 25. kolovoza održava se 19. Međunarodni susret oldtimera u organizaciji Oldtimer kluba Našice na kojem se očekuje preko 40 oldtimer vozila iz cijele Hrvatske, Slovačke, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Mađarske.

Vozila će biti izložena u Našicama ispred robne kuće od 8 sati, a zatim će u 10 sati kolona vozila krenuti prema Osijeku, Vukovaru i Iloku.

VEZANI TEKSTOVI
02/04/2018

Oldtimer izložba na uskrsni ponedjeljak

Danas je uz prekrasno sunčano vrijeme na gradskom trgu u Našicama održana tradicionalna 21. Uskrsna izložba oldtimera. Izložbu je organizirao Oldtimer klub Našice na kojoj se moglo pogledati sedamdesetak lijepo uređenih starih vozila raznih modela iz Hrvatske, Mađarske, Bosne i Hercegovine i Vojvodine. Izložbu je došlo pogledati veliki broj ljudi, a svoje štandove imala je i Zajednica tehničke kulture Našice i Policija u zajednici. Otvaranje izložbe uveličala je svojim nastupom i Gradska glazba Našice.

Izložbu je otvorio predsjednik Oldtimer kluba Našice Franjo Hofer koji je pozdravio sve prisutne i istaknuo da je klub osnovan 20. travnja 1997. godine i od tada je kroz klub prošlo više od 300 članova i preko 500 vozila i da su tijekom 2017. godine imali 40 izlazaka s vozilima i prošli su cijelu Europu na mnogobrojnim sajmovima i izložbama.

Sve sudionike izložbe pozdravio je također gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić koji je o izložbi izjavio.

.„Tradicionalno Uskrsni ponedjeljak u Gradu Našicama je vrijeme za oldtimer vozila, za ovu prekrasnu izložbu. Čestitam svima koji su po ovom lijepom vremenu dovezli svoja vozila kako bi svi sugrađani našega grada mogli uživati. Ovom prigodom još jedanput svima želim Sretan i blagoslovljen Uskrs.”

VEZANI TEKSTOVI
image_pdfimage_print