02/02/2019

Ivica Valenčak ponovno izabran za predsjednika Nogometnog središta Našice

Jučer je u Gradskoj vijećnici u Našicama održana Izvještajno – izborna Skupština Nogometnog središta Našice. Nakon izbora radnih tijela Skupštine predstavnik Policijske postaje Našice Stjepan Prišć upoznao je prisutne s prevencijom te sprečavanjem nereda na nogometnim stadionima.

Izvješće o radu podnio je predsjednik Ivica Valenčak koji je istaknuo da središte ima 29 klubova s 88 ekipa i brine o 7 natjecanja.

Usvojena su i izvješća povjerenika natjecanja, suđenja, disciplinskog suca, Zbora nogometnih sudaca i trenera.

Skupština je prihvatila i financijsko izvješće u kojem je utvrđen prihod od 262.533,33 kune i rashod od 179.062,09 kuna te izviješće Nadzornog odbora.

Donesena je odluku da se finale kupa Nogometnog središta NaŠica između NAŠK-a i Vihora, odigra 17. travnja na gradskom stadionu u Našicama. Druga županijska nogometna liga početi će s natjecanjem 17. ožujka, juniori i liga Nogometnog središta Našice početi će 23 i 24. ožujka, pioniri i početnici 30. ožujka, dok će prednatjecatelji početi 12. travnja.

Slijedilo je proglašenje dobitnika priznanja za 2018 godinu i dodjela. Za najboljeg delegata proglašen Arsen Ivančić, najbolji sudac je Matija Horvatek, najbolji trener Marko Žigić, najbolji vratar Marijo Banović, najbolji igrač Marin Pavlović, NK Vihor Jelisavac najbolji je klub u 2018. godini. Priznanje za višegodišnji rad u nogometu dobio je Aleksandar Lazič iz NK Poganovci, a posthumno je dodijeljeno Darku Grahovcu i Goranu Sambolu koje je uručeno predstavnicima NK Mladost iz Našičke Breznice.

Priznanje za izniman doprinos razvoju i unapređenju nogometa dobili su Boris Šteher, Dragan Koprivčić, Malonogometni klub Našice i posthumno Ivan Galinec.

Priznanje za Životno djelo Nogometnog središta Našice posthumno je dodijeljeno Josipu Pavlusu za velik doprinos razvoju našičkog nogometa i cjelokupnog športa kao dugogodišnjem predsjedniku Nogometnog kluba “Našk” i Športske zajednice Grada Našica, a primio ga je njegov sin Marko.

Na skupštini je nadopunjen i statut Nogometnog središta Našice kojim je utvrđeno da će Izvršni odbor imati 11 članova. Slijedilo je razrješenje predsjednika Nogometnog središta, članova Izvršnog odbora i Nadzornog odbora te izbor novog predsjednika i članova Izvršnog i Nadzornog odbora.

Za predsjednika Nogometnog središta Našice ponovno je izabran Ivica Valenčak.

U novom Izvršnom odboru su Ivica Valenčak predsjednik, Zvonko Šarlija i Goran Đanić dopredsjednici, Nikola Antolović, Ivan Cinkuš, Zlatko Đuroković, Ivan Keglević, Mirko Korbar, Marinko Sarajlić, Augustin Stojanović i Zdravko Kubica članovi. Za članove Nadzornog odbora izabrani su Dražen Ibriks, Vlado Mikičić i Oliver Abičić.

Skupštinu je pozdravio gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić koji je pohvalio rad Nogometnog središta Našice čestitao NK Vihoru na plasmanu u treću ligu i MNK Našice na plasmanu u finale kupa Republike Hrvatske. Također je naglasio da se ove godine obilježava 100 godina NK Našk te pozvao sve nogometne djelatnike da zajedno s Gradom Našicama pridonesu obilježavanju tog važnog događaja. Gradonačelnik je i istaknuo da je važan daljnji rad s mladima u klubovima.

U ime Županijskog nogometnog saveza skupštinu je pozdravio Ante Vučemilović-Šimunović mlađi koji je čestitao nagrađenima i pohvalio rad Nogometnog središta Našice i brojnih nogometnih entuzijasta u klubovima.

VEZANI TEKSTOVI
01/02/2019

Iako je u povijesti bilo primjera igrača poteklih u NAŠK-u koji su ostvarili zavidne karijere, novije generacije obećavaju ostvariti možda još veće uspjehe.

Upravo je proteklih dana Toni Fruk potpisao trogodišnji ugovor s Fiorentinom. Podsjetimo, Toni Fruk iz Lile, rođen u Našicama, a u NAŠK-u je proveo svoje prve 4 godine nogometnog puta. Nakon toga je prešao u Akademiju Krpan&Babić, a prošle godine je prešao u belgijski Mouscron gdje je bio zapažen te je ostvario pomalo senzacionalan transfer. Senzacionalan za one koji ga ne poznaju. Spomenimo da je Toni Fruk i standardni član hrvatske reprezentacije do 19 godina.

Uz njega, još jedan igrač koji je proveo 3 godine u NAŠK-u ima blistavu budućnost. Mario Šubarić, Nakon NAŠK-a prešao je u Akademiju Krpan&Babić, a nakon toga u NK Osijek. Nakon preseljenja obitelji, karijeru nastavlja u Njemačkoj i to uspješno. Trenutno je neizostavni član mlade momčadi u-19 Karlsruhea.

Nadalje, još jedan iz mlađe generacije ima perspektivnu budućnost – Marin Kuzminski na dvije godine provedene u matičnom NAŠK-u prelazi u NK Osijek gdje trenutno nastupa za juniore te također mnogo obećava. Uz navedene, iz te generacije na vrata NAŠK-a kucaju ili su već standardni Tomić, Rukavina, Strakoš, Butković, Kostreš…

Iako NAŠK možda neće imati sreću da svoje najplodnije dane navedeni igrači podare svom matičnom klubu, svaki igrač koji ostvari nešto više nego što bi mogao u svom matičnom klubu veseli svakog u Našicama i okolici, a ujedno je putokaz da treba ulagati u mlade te da i iz manjih sredina igrači mogu započeti svoj put i dobiti kvalitetne temelje koje će dalje nadograđivati u jačim okruženjima.

Foto: instagram

VEZANI TEKSTOVI
29/01/2019

Obavještavamo sve zainteresirane kandidate koji se žele educirati za zvanje sudac – pripravnik da se zaključno do 31.01.19. godine mogu prijaviti u Ured Nogometnog središta Našice osobno ili na broj 613-278, a sve dodatne informacije mogu dobiti i telefonskim putem na brojeve 091/508-4915 ili 091/793-4709.

Foto: ilustarcija

VEZANI TEKSTOVI
28/01/2019

Juniori i kadeti MNK Našice odigrali dvije službene utakmice

Jučer su bili aktivni i mladi nogometaši MNK Našice koji su odigrali dvije utakmice. Juniori MNK Našice odigrali su u Požegi utakmicu 3. kola 2. HMNL istok za juniore protiv ekipe MNK Autodijelovi Tokić te pobijedili 6:2, poluvrijeme 2:1. 

Kadeti MNK Našice odigrali su u Slavonskom Brodu utakmicu 2. kola 2, HMNL istok za kadete protiv MNK Brod te izgubili 5:2, poluvrijeme 2:1.

VEZANI TEKSTOVI
28/01/2019

U subotu 26. siječnja održana je prozivka seniorske momčadi NK NAŠK-a. Trener Marko Žigić započeo je s pripremama igrača za najvažniju polusezonu u zadnjih nekoliko godina, ulog je velik – u slavljeničkoj godini za 100 godina kluba ulazak u Treću HNL.

Sve prisutne igrače pozdravio je predsjednik kluba Ivan Keglević i ispred Izvršnog odbora poželio im uspješnu sezonu, sreće i što manje ozljeda. S obzirom na ambicije kluba pojačan je i kadar, tako da smo doveli 2 igrača – David Janžek (NK Vihor) i Renato Lukačić (NK Iskrica).

Trener Žigić u pripremama može računati na 20 igrača i 4 juniora. U pripreme NAŠK kreće sa:

Vratari – Petar Mikšić, Robert Mikičić

Obrambeni – Mario Barišić, Hrvoje Galinec, Hrvoje Hećimović, Stjepan Slivka, Renato Lukačić, Tomislav Rukavina, Anto Kostreš

Vezni – Matej Mađaš, Josip Gašparić, Mato Grgić, Branko Nikolić, David Janžek, Mateo Slivečko, Sven Strakoš

Napadači – Tihomir Živković, Mihael Tomić, Matko Mikola, Domagoj Koprivčić

Juniori – Ivan Butković, Matej Šprem, Filip Kasapović, Lucije Škorić

U pripremnom razdoblju NAŠK će odigrati 8 prijateljskih utakmica:

  • 02.2. NAŠK – Vihor
  • 06.2. Belišće – NAŠK
  • 09.2. NAŠK – Željezničar
  • 10.2. NAŠK – Zrinski
  • 16.2. NAŠK – FEŠK
  • 20.2. NAŠK – Mladost (Đakovačka Satnica)
  • 23.2. Valpovka NAŠK
  • 02.3. Đurđenovac – NAŠK

Prvenstvo Međužupanijske nogometne lige otvaramo gostovanjem u subotu 9. ožujka protiv NK Borac u Kneževim Vinogradima.

VEZANI TEKSTOVI
07/01/2019

Nakon osamnaest dana i velikog broja utakmica jučer je završen 16. Božićni malonogometni turnir u Našicama. U ispunjenoj dvorani OŠ kralja Tomislava odigravane su utakmice za treće mjesto i finala u svim kategorijama te su nakon završetka finala uručivani pehari, diplome i novčane nagrade ekipama, najboljim vratarima, strijelcima i igračima. Nagrade je uručivao predsjednik športske zajednice grada Našica Nikola Antolović, a pobjednicima turnira u seniorskoj konkurenciji ekipi Džezeri CB Radić Osječko nagrade je uručio gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić.

 

REZULTATI:

SENIORI

19,30 za 3. mjesto LJEŠNJAK UNITED – CANTALEHO 4:1

REVIJALNA UTAKMICA – NAŠK DJEVOJČICE 1:1

21,00 finale DŽEZERI CB RADIĆ OSJEČKO – CB ESCAPE 3:0

SENIORI: Trofej Josip Pavlus – Jorač

1. mjesto: DŽEZERI CB RADIĆ OSJEČKO

2. mjesto: CB ESCAPE

3. mjesto: LJEŠNJAK UNITED

4. mjesto: CANTALEHO

Najbolji strijelac: Josip Mišić – 12 ; Sense bar Runolist

Najbolji vratar: Tomislav Somer – CB Escape

Najbolji igrač: Ante Vicić – Džezeri CB Radić Osječko

Dugogodišnji voditelj ekipe Džezeri CB Radić Osječko Željko Strilić nakon osvojenog turnira između ostalog je izjavio.

„Bila je izuzetno teška utakmica, ali mi je drago da su se u finalu sastale dvije ekipe koje gaje istinski mali nogomet i gdje se moglo jako puno lijepih i dobrih trenutaka igre vidjeti. Mi smo poveli u prvom poluvremenu i kada su se momci iz Escapea odlučili igrati s čovjekom više bez golmana mi smo dobrim oduzimanjem lopte, dobrim pariranjem iskoristili priliku te zabili drugi i treći gol. Čestitam protivnicima na dobroj igri kao i polufinalistima koji su odigrali dobru utakmicu za treće mjesto. Ovu ekipu smo složili prošle godine, ali smo tada imali previše ozljeđenih igrača i nismo mogli iskazati našu snagu. Ove godine smo se relativno dobro pripremili, a također veliki broj igrača igra zajedno u Malonogometnom klubu Našice te su tamo odigrali veliki broj drugoligaških utakmica. Dodali smo još kvalitetne igrače kao Antu Vicića koji je proglašen za najboljeg igrača i Milana Prlića.

Božićni turnir je dobro organiziran i koncipiran. Svake godine je sve više i mlađih kategorija. Sve je prošlo u najboljem redu i mislim da je ovaj turnir pokazao da može samo i dalje rasti. Ovo nam je drugi osvojeni turnir, imali smo još četiri druga mjesta. Znači od šesnaest turnira imali smo šest ulazaka među četiri najbolja. Mislim da smo nekoliko godina mogli i više, ali sport je takav negdje da, a negdje oduzme. Nadam se da ćemo uz priključenje nekih mladih snaga nastaviti trajati. Ja ću pomalo obzirom da mi je ovo računajući i Orahovicu 31. turnir, a ovdje 16. pokušati se malo izmaći, ali uvijek kad se stvori dobra klapa, dobro društvo i igra dobri nogomet srce mi ne da mira.”

„Šesnaesti turnir je prošao na najboljim mogući način. Sve to ne bi postignuli bez potpore generalnog pokrovitelja Grada Našica i supokrovitelja Osječko – baranjske županije, kojima se neizmjerno zahvaljujem. Hvala sponzorima obrtu Volat d.o.o. Našice koji je osigurao glavni zgoditak (TV 120 cm) tombole, PIN-u trgovine Našice, Osilovcu d.o.o. Feričanci, Đanić obrtu i ostalim koje sam, eventualno, nenamjerno izostavio. Hvala publici koja je dolazila u velikom broju i naravno zahvala sportskim djelatnicima koji su sudjelovali u njegovoj organizaciji” – rekao je predsjednik Športske zajednice Nikola Antolović.

VETERANI

18,00 za 3. mjesto TRANSPORTI MOGUŠ OPG GAŠIĆ – CB KOD SILOSA 3:3 (6:4)

18,45 finale VETERANI MOTIČINA – MLACO ĐAKOVO 0:3

MLADI – FINALE

12,30 U-8 3. mj NAŠK 1 – ŠN PAPUK ORAHOVICA 1:0

13,00 U-8 1. mj CERTISSA – DONJI MIHOLJAC 1:1 (4:2)

Najbolji strijelac: Matias Strišković – 12 ; Donji Miholjac

Najbolji vratar: Fran Janković – Donji Miholjac

Najbolji igrač: Šimun Jaman – Certissa

13,30 U-10 za 3. mjesto NAŠK 1 – ŠN PAPUK ORAHOVICA 0:2

14,00 U-10 finale DONJI MIHOLJAC – ŠN FEŠK CB ALOHA 4:0

Najbolji strijelac: Dražen Jaman – 10 ; Certissa

Najbolji vratar: Matej Grahovac – Donji Miholjac

Najbolji igrač: Jona Ježić – Donji Miholjac Pehar

14,30 U-12 za 3. mjesto NK ĐURĐENOVAC – DŠA NIZA 2:1

15,00 U-12 finale NAŠK 2 – BETA DONJI MIHOLJAC 0:5

Najbolji strijelac: Filip Živković – 11 ; Donji Miholjac

Najbolji vratar: Davor Škorić – Beta Donji Miholjac

Najbolji igrač: Matej Perić -Beta Donji Miholjac

15,30 U-14 za 3. mjesto RK SPLINETROVCI – JEDINSTVENI 0:0 (2:0)

16,00 U-14 finale NK ĐURĐENOVAC – NK MOTIČINA AS BATRAC 0:2

Najbolji strijelac: Krešimir Vrbanac -8 ; NK Motičina AS Batrac

Najbolji vratar: Matko Batrac – NK Motičina AS Batrac

Najbolji igrač: Krešimir Vrbanac – NK Motičina AS Batrac

16,30 U-16 za 3. mjesto ŠN FEŠK CB SOKOL – ŠN FEŠK GRAF.OBRT SPOTS 3:4

17,00 U-16 finale LAWAGRO – DŠA NIZA 2:0

Najbolji strijelac: Karlo Ljulj – 8 ; Lawagro

Najbolji vratar: Carlo Schell – Lawagro

Najbolji igrač: Karlo Ljulj – Lawagro

 

VEZANI TEKSTOVI
06/01/2019

Sedamnaestog dana Božićnog malonogometnog turnira u Našicama igrana su polufinala u sve tri konkurencije – mladi, veterani i seniori. U finalu mladih U-8 igrat će Certissa – Donji Miholjac, U-10 Donji Miholjac – ŠN Fešk CB Aloha, U-12 Našk 2 – Donji Miholjac, U-14 Đurđenovac – NK Motičina AS Batrac i U-16 Lawagro – DŠA Niza. Veterani Motičine (M.Žigić 2, Muić) su pobijedili Transport Moguš OPG Gašić i ušli u finale gdje će igrati s Mlaco Đakovo (Pejić, Andrijević), koje je pobijedilo CB Kod silosa (Žeravica).

U prvoj polufinalnoj utakmici seniora igrali su Lješnjak united i Džezeri CB Radić osječko. Džezeri su dva puta vodili (Pavlović, Kapraljević), ali je Elvis Mihaljević isto toliko puta poravnao. U izvođenju penala precizniji su bili Džezeri i tako ušli u finale. Prvo poluvrijeme Cantaleha i CB Escape minimalnim rezultatom dobio je Escape (Barišić). U drugom je Escape (Barišić 2, Ivič, Burazin) deklasirao Cantaleho, koje je uspio postići počasni pogodak (Orešković).

Rezultati: Mladi U-8: Našk 1 – Certissa 1:4, Donji Miholjac – ŠN Papuk Orahovica 1:0; U-10: Našk 1 – Donji Miholjac 0:3, ŠN Fešk CB Aloha – ŠN Papuk Orahovica 2:0; U-12: NK Đurđenovac – Našk 2 0:2, DŠA Niza – Beta Donji Miholjac 0:11; U-14: RK Splinterovci – NK Đurđenovac 0:2, Jedinstveni – NK Motičina AS Batrac 1:4; U-16: Lawagro – – ŠN Fešk CB Sokol 4:3 (1:1), ŠN Fešk grafički obrt Spots – DŠA Niza 1:2 (0:0); Veterani: Motičina – Transport Moguš OPG Gašić 3:0, CB Kod silosa – Mlaco Đakovo 1:2; Seniori: Lješnjak united – Džezeri CB Radić osječko 4:5(2.2), Cantaleho – CB Escape 1:5.

VEZANI TEKSTOVI
05/01/2019

Za razliku od ranijih godina četvrtfinale seniora proteklo je u izuzetno fer i korektnoj igri u čemu su veliki doprinos dali njihovi akteri – igrači i suci. U ranim popodnevnim satima igrana su četvrtfinala mladih u U-14 i U-16. Ne manje zanimljiva od seniorskih utakmica. Nakon njih odigrana je jedna veteranska utakmice, skupine u kojoj ima tri ekipe. Mlaco Đakovo (Petrić, Vragolović) je sigurnom igrom dobilo Transporte Moguš OPG Gašić i sa stopostotnim učinkom ušlo u polufinale u kojem se sastaju Veterani Motičine Transporti Moguš OPG Gašić te CB Kod silosa – Mlaco Đakovo. Beer Garden je poveo (Tomić) protiv CB Escape za koje je poravnao Burazin. Potom su Barišić i Stipanović doveli Escape u vodstvo. Pet minuta prije kraja poravnao je Škiljić. Na penale precizniji je bio Escape.

I druga utakmica između Španera Sport caffe (Den. Ćosić) i Lješnjak united (Šantić, Mihaljevbić) ne manje zanimljiva. Lješnjak je četiri minute prije kraja preko Mihaljević došao do pobjede. Slijedeće dvije petnaest pogodaka. Prvo je Cantaleho (Hečimović, Gašparić, Knežević, Pavlović, Kraljik) „pregazio“ Sense bar Runolist (Borko), a onda Džezeri CB Radić osječko (Pavlović, Mikola, Torčić, Vicić) to ponovili protiv Mazde Atenze (Kepić).

Rezultati: Mladi četvrtfinale – U-14: RK Splinterovci – Oluja 7:0, NK Đurđenovac – NK Zoljan 2:1, NK Motičina as Batrac – NK Kutjevo 2:0, ŠN Fešk AID Barić – Jedinstveni 1:3; U-16: ŠN Fešk grafički obrt Spots – NK Đurđenovac 3:1, OPG Zdravko Hvizdak – Lawagro 1:4, DŠA Niza – Seljak Koška 3:0, ŠN Fešk CB Sokol – CB čiča Mata 2:1. Veterani: Transporti Moguš OPG Gašić – Mlaco Đakovo 0:2; Seniori četvrtfinale: Beer Garden – CB Escape 5:6 (3:3), Španeri Sport caffe – Lješnjak united 1:2, Sense bar Runolist – Cantaleho 1:7, Džezeri CB Radić osječko – Mazda Atenza 6:1.

VEZANI TEKSTOVI
04/01/2019

Tri je dana ostalo do završetka Božićnog malonogometnog turnira. Bez imalo omalovažavanja, seniorski dio turnira pobuđuje najviše interesa. Potvrdila je to i jučerašnja posjeta, u dvorani Kralja Tomislava okupio se velik broj gledatelja. Prije toga odigrano je 11 utakmica mladih te dvije veteranske. Danas je najzanimljiviji dan turnira, četvrtfinale seniora koje će iznjedriti četiri polufinaliste.

Veterani CB Kod silosa su poveli (Kubaček) protiv Motičine (M.Paljević, R.Žigić) koja je to preokrenula u zasluženu pobjedu. Lila (Božiček, Potolovec, Peroković) je gubila od MNK PSC Đurđenovac (S.Knežević) no na kraju je pobijedila. Kod seniora Mazda Atenza (Živković 3, Rajčević, Kerovac) je stigla dva pogotka prednosti CB Pana (Kundid, Liović, Stranatić) i na kraju pobijedila. Bujdini sinovi(Mihić) su bili nemoćni protiv CB Escape (Radnić 2, Bikić, Barišić). Utakmica puna uzbuđenja bila je između Prvog hrvatskog piva (Kubaša, Janžek, Jović) i Orahovačkih duhova (Gvozdanović 2, Duspara, Kelava). Tri minute dijelile su Prvo hrvatsko pivo od prolaza u četvrtfinale. Duhovi su u tom vremenu postigli tri pogotka no njihov je prolaz, u četvrtfinale, ovisio o utakmici Beer Gardena i Džezera CB Radić osječko. Džezeri su poveli (Marić) ali je Garden (Marić) poravnao. Taj je rezultat jedne i druge vodio u četvrtfinale pa nisu htjeli riskirati. Na penale je bolji bio Beer Garden. Treba reći kako je ovo bila najteža skupina budući su dobri Duhovi i Prvo hrvatsko pivo ispali.

Rezultati: Mladi U-8: NK Đurđenovac – Donji Miholjac 0:10, NK Croatia – NK Našk 1:3, ŠN Fešk CB TIK – Našk 3 2:1; U-10: ŠN Papuk Orahovica – Našk 2 11:0, Inox Butković Zoljan – Našk 1 1:6, Donji Miholjac – Đurđenovac 6:0, NK Croatia – ŠN Fešk CB Aloha 0:5; U-12: ŠN Fešk auto Vukoja – NK Croatia 3:0, Lila – Našk 1 1:0, NK Đurđenovac – DŠA Niza 4:0; Veterani: CB Kod silosa – Veterani Motičine 1:2, Lila – MNK PSC Đurđenovac 3:1; Seniori: Mazda Atenza – CB Pan 5:3, Bujdini sinovi – CB Escape 1:4, Prvo hrvatsko pivo – Orahovački duhovi 3:4, Beer Garden – Džezeri CB Radić osječko 6:5 (1:1).

VEZANI TEKSTOVI
03/01/2019

Četrnaestog dana Božićnog malonogometnog turnira otvorili su mladi. Poznati su četvrtfinalisti U-14 i U-16 kategoriji koji će igrati u petak (04. 01.). Kod veterana odigrana je jedna utakmica druge skupine. Mlaco Đakovo (Pejić, Vragolović) je pobijedilo NK Croatiu Velimirovac (Kojić). Kod seniora Lješnjak united (Šantić 3, M. Čavić, Mehmedi, Mihaljević) je nanio pravu katastrofu favoriziranom CB Prestige (Ištvanić, Horvat). Sense bar Runolist (Mišić 3, Blaškić 2, Galičić, Abramović) se poigrao s Elektro Lovošević (Kraljik). Kraš express je poveo (Matota) protiv Španera sport caffe koji su na kraju ipak dobili (Šulava, Galinec). Cantaleho (Vučemilović, Pavlović, Gašparić, Kraljik) je bio prejak za Našk juniore. Na kraju večeri Igrali su CB Escape (Stipanović, Barišić) i Mazda Atenza (Kepić 3, Živković). Escape je dva puta vodio no na kraju izgubio.

Rezultati: Mladi U-8: NK Martin klesarstvo Gelo – Certissa 0:7, NK Motičina CB Mustang – Našk 4 3:0, ŠN Papuk Orahovica – Našk 2 1:0 (0:0); U-10: NK Martin apartmani Sertić – Certissa 1:8; U-14: NK Motičina AS Batrac – NK Đurđenovac 3:2 (1:1), Oluja – NK Martin 3:1; U-16: Lawagro – CB Čića Mata 3:0, NK Đurđenovac – DŠA Niza 1:3, Young Boysi – ŠN Fešk grafički obrt Spots 4:5 (2:2), Koška – Martin 3:0, OPG Zdravko Hvizdak – NK Željo 5:1, CB Prestige – ŠN Fešk CB Sokol 0:6; Veterani: Mlaco Đakovo – NK Croatia 3:1; Seniori: Lješnjak united – CB Prestige 6:2, Sense bar Runolist – Elektro Lovošević 7:1, Kraš express – Španeri Sport caffe 1:2, Cantaleho –Našk juniori 4:0, CB Escape – Mazda Atenza 2:4.

Kategorije U-14 i U-16 igraju u petak četvrtfinale a sastaju se: U-14: RK Splinterovci – Oluja, NK Đurđenovac – NK Zoljan, NK Motičina AS Batrac – NK Kutjevo, ŠN Fešk CB Sokol – Jedinstveni; U-16: ŠN Fešk grafički obrt Spotsa – NK Đuroenovac, OPG Zdravko Hvizdak – Lawagro, DŠA Niza – Seljak Koška, ŠN Fešk CB Sokol – CB Čiča Mata.

VEZANI TEKSTOVI
image_pdfimage_print