27/05/2020

Temeljem Odluke o izmjeni Odluke o radnom vremenu i načinu rada u djelatnosti trgovine i Odluke o izmjeni Odluke o posebnom načinu rada tržnice, a za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske obavještavaju se korisnici gradske tržnice Našice da ista na Dan državnosti 30.05.2020. neće raditi.

29/04/2020

Obavještavaju se korisnici usluge Našičkog parka d.o.o. kojima se odvoz komunalnog otpada vrši petkom 01. 05. 2020. godine na Praznik rada, da će se komunalni otpad uključivo i papir i karton odvoziti prema redovitom rasporedu.

10/04/2020

Sukladno Odluci o posebnom načinu rada tržnica Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, ponovno je omogućen rad tržnica po posebnim uvjetima.

 

Našički park d.o.o. je omogućio provođenje svih propisanih mjera te će u subotu 11.04.2020. gradska tržnica Našice biti otvorena od 08,00 do 12,00 sati.

 

Prodaja i kupnja na tržnici odvijat će se pod nadzorom djelatnika Našičkog parka d.o.o. kako bi se sve propisane mjere poštovale i kako bi se građani zaštitili u najvećoj mogućoj mjeri.

 

Molimo Vas da se pridržavate uputa djelatnika tržnice i propisanih mjera da bi se spriječilo širenje zaraze koronavirusom.

10/04/2020

Obavještavaju se korisnici usluga Našičkog parka d.o.o. kojima se odvoz kućnog otpada vrši u ponedjeljak 13.04.2020. na Uskrsni ponedjeljak da će se odvoz kućnog otpada odvoziti prema redovitom rasporedu.

19/03/2020

DOLAZAKA GRAĐANA U UPRAVU GROBLJA I UPRAVU NAŠIČKOG PARKA d.o.o.

Molimo građane da odgode sve posjete Odjelu groblje i Upravi Našičkog parka d.o.o. koje nisu nužne kako bi zaštitili sebe i djelatnike Našičkog parka d.o.o.

Sve informacije mogu se dobiti u Upravi na telefon: 031/690-018 odnosno na Odjelu groblje: 611-586

Isto tako nas možete kontaktirati na mail: nasicki-park@nasicki-park.hr. Sve ove i ostale informacije su na našoj Internet stranci.

 

ORGANIZACIJA POKOPA

Sukladno preporuci Nastavnog zavoda za javno zdravstvo RH Dr. Andrija Štampar potrebno je Odjelu groblje prethodno na broj telefona 031/611-586 ili dežurnoj osobi za sahrane neradnim danom na broj mobitela: 091/ 613-2968 najaviti svoj dolazak u svezi dogovora oko organizacije pokopa.

Na dogovor u svezi organizacije pokopa mogu pristupiti maksimalno dva člana obitelji pokojnika.

U slučaju da dođe više od dvoje članova obitelji pokojnika, ostali moraju čekati u predvorju ili na otvorenom prostoru ispred Odjela groblje.

Kod ulaska u Odjel groblja prije samog dogovora obavezna je dezinfekcija ruku dezinficijensom na bazi alkohola i za stranke i za djelatnike ureda.

Obavezno je održavanje udaljenosti između stranaka i djelatnika Ureda od minimalno 1 metar.

IZLAGANJE POKOJNIKA NA GROBLJU PRIJE SPROVODA

U prostoriju gdje se nalazi pokojnik (odarnica) mogu ući samo članovi najuže obitelji.

Preporučljivo je da se ukopi obavljaju samo u krugu najuže obitelji.

Sućut obitelji pokojnika daje se bez osobnog kontakta – rukovanja.

Zabranjuje se zadržavanje u odarnici, te se ista prazni od ljudi minimalno 10 minuta prije početka ceremonije pokopa.

IZVRŠENJE POKOPA

Pokop se obavlja prema pravilima struke na najsigurniji način za djelatnike Našičkog parka d.o.o. kao i ostale posjetitelje što prvenstveno znači korištenje zaštitne opreme koja se niti u jednom trenutku ne smije skidati.

Svakako želimo održati normalno poslovanje koliko god je to moguće, ali su nam sigurnost i zdravlje naših zaposlenika, kao i svih korisnika naših usluga, ipak na prvome mjestu stoga poduzimamo sve moguće mjere opreza. Hvala na Vašem razumijevanju i podršci.

19/03/2020

Prema naputku Ravnateljstva civilne zaštite dostavljena je obavijest Hrvatskog crvenog križa s uputama- UPUTE ZA SIGURAN NAČIN OBILASKA STARIJIH I NEMOĆNIH OSOBA.

Kako je obavijest postavljena na oglasne ploče zgrada kojima je Našički park d.o.o. Upravitelj zgrada, objavljujemo ove Upute i na našoj web stranici da bi svi građani imali uvid u nju i pomogli našim sugrađanima u ovim teškim trenucima.

23/01/2020

Obavijest o zbrinjavanju animalnog otpada od svinjokolja (nusproizvoda životinjskog podrijetla)

Našički park d.o.o. Našice osigurava spremnike za zbrinjavanje animalnog otpada od svinjokolja. Spremnici se nalaze u operativnom dvorištu Našičkog parka d.o.o u Radničkoj 2/2 u Markovcu Našičkom. Animalni otpad moguće je odlagati do 31. ožujka 2020. godine i to: od ponedjeljka do petka od 07.00 do 15.00 sati, a zbog smanjenog interesa subotama se više ne prima otpad. Ostali uvjeti oko načina zbrinjavanja animalnog otpada ostaju ne promijenjeni.

18/01/2020

Obavještavaju se korisnici usluga Našičkog parka d.o.o. kako će se odvoz plastike i papira voziti prema redovnom rasporedu. Dakle, kako je na tablici prikazano, prema boji, prikupljati će se plastika i papir te svoje veće ostavljajte ispred svojih domova.

LEGENDA: Žuta boja – Plastična ambalaža, Plava boja – Papir

Kompletan raspored za mjesec siječanj 2020. pogledajte u nastavku:

 

07/01/2020

Obavještavaju se građani da će se božićna drvca odvoziti u razdoblju od srijede 08.01.2020. do utorka 14.01.2020. Drvca je potrebno odložiti na mjesto uz kante za otpad prema rasporedu odvoza kućnog otpada.

Foto: arhiva

03/01/2020

Obavještavaju se korisnici usluga Našičkog parka d.o.o. kojima se odvoz kućnog otpada vrši u ponedjeljak, 06. 01. 2020. na dan Sveta tri kralja, kućni otpad odvozit će se prema redovitom rasporedu.