15/11/2018

Našički Park d.o.o. Našice obavlja radove zimske službe na području Grada Našica u skladu s IZVRŠNIM PROGRAMOM u sezoni 2018/2019. godine.

IZVRŠNIM PROGRAMOM rada zimske službe obuhvaća se čišćenje snijega i održavanje nužne prohodnosti ulica u Gradu Našicama i prigradskim naseljima, te nerazvrstanim cestama u zimskom razdoblju od 15.11. tekuće do 15.04. naredne 2019. godine, a radi sigurnog odvijanja prometa u zimskim uvjetima. Razdoblje djelovanja zimske službe može započeti i ranije, kao i završiti kasnije od navedenog roka, ako to zahtijevaju vremenski uvjeti.Redoslijed i prvenstvo izvođenja radova određuje se obzirom na važnost ulica, lokaciju javnih službi (POLICIJSKA POSTAJA, VATROGASNA SLUŽBA, ŽUPANIJSKA BOLNICA i dr.), te frekvenciju prometa prema određenim zonama prioriteta.

Pod redovnim održavanjem ulica u zimskim uvjetima podrazumijeva se:

  • izvedba pripremnih radova prije nastupanja zimskih uvjeta
  • sprječavanje klizavosti kolnika posipanjem soli ili sipine
  • čišćenje snijega s kolnika, autobusnih stajališta, prometne signalizacije i pješačkih prijelaza. mostova i dr.
  • u slučaju velikih snježnih oborina stalno obavješćivanje o stanju prohodnosti
  • uklanjanje vozila koja su ostala na kolniku i onemogućuju normalno čišćenje ulica od snijega

Izvršni program obavljanja poslova zimske službe na području Grada Našica u sezoni 2018/2019. godine

Prema odluci o komunalnom redu građani Grada Našica dužni SU ispred svojih kuća i stambenih zgrada redovno čistiti snijeg i led, kako bi nogostupi uvijek bili prohodni za hitne slučajeve. Također je građanima omogućeno korištenje posipala na određenim mjestima u gradu koja se nalaze u žutim PVC posudama.

rk

 (Preciznije karte možete pogledati tako da mišem kliknete na njih)

Ulice i kolnici koje nisu obilježeni bojama održava druga tvrtka, odnosno koncesionar za državne i županijske ceste.

VEZANI TEKSTOVI
31/10/2018

Odvoz smeća 01.11.2018. prema redovitom rasporedu

Kako saznajemo iz Našičkog Parka d.o.o., svima onima kojima se odvoz smeća vrši u četvrtak 01. 11. 2018., na državni blagdan, da će se odvoz kućnog otpada odvoziti prema redovitom rasporedu.

VEZANI TEKSTOVI
17/10/2018

Danas su u sklopu obilježavanja jesenskih svečanosti u vrtiću djeca Dječjeg vrtića Zvončić sa svojim odgojiteljicama posjetila gradsku tržnicu u Našicama. Djeca su obišla cijelu tržnicu te se upoznala s bogatom ponudom raznih svježih jesenskih plodova. Poslije obilaska tržnice djecu su pozdravili djelatnici tvrtke Našičkog Parka koji upravljaju tržnicom te im podijelili prigodne slikovnice pod nazivom „Šetnja tržnicom”.

Hrvoje Žiha direktor tvrtke Našički park d.o.o. o ovoj prigodnoj posjeti djece tržnici između ostalog je izjavio.

„Danas su u sklopu obilježavanja jesenskih svečanosti u vrtiću djeca posjetila Gradsku tržnicu gdje su se upoznala s bogatom ponudom jesenskih plodova. Pozdravili smo ih i podijelili prigodne slikovnice pod nazivom „Šetnja tržnicom” koje je izradila Udruga hrvatskih tržnica. U slikovnici je približeno djeci što se sve nalazi na tržnici, tko su prodavači te preporuke za zdravu prehranu.”

VEZANI TEKSTOVI
10/08/2018

Kako saznajemo iz Našičkog Parka d.o.o., svima onima kojima se odvoz smeća vrši u srijedu 15.08.2018., na državni blagdan, da će se odvoz kućnog otpada odvoziti prema redovitom rasporedu.

Isto tako naša je preporuka da kante iznesete svakako dan prije kako se ne bi iznenadili u jutarnjim satima kako su djelatnici već ispraznili kante, a vi ju niste iznijeli na vrijeme. Zbog velikog broja kućanstava, a pri tome i kanti, radno vrijeme djelatnika započinje vrlo rano, pa se zna dogoditi da kroz vašu ulicu prođu i u 5 sati ujutro.

VEZANI TEKSTOVI
27/07/2018

Reciklažno dvorište

Zbog godišnjih odmora, radno vrijeme reciklažnog dvorišta u narodnom periodu bit će od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00 sati.

Novo radno vrijeme reciklažnog dvorišta primjenjuje se od 01.08.2018.godine, a o ponovnoj izmjeni radnog vremena korisnici će biti na vrijeme obaviješteni

VEZANI TEKSTOVI
28/05/2018

Odvoz smeća 31.05.2018. (Tijelovo) se vozi prema redovitom rasporedu

Obavještavaju se korisnici usluga Našičkog Parka d.o.o. kojima se odvoz smeća vrši četvrtkom (Tijelovo 31.05.2018.), da će se otpad odvoziti prema redovitom rasporedu.

Odvoz smeća 31.05.2018. (Tijelovo) se vozi prema redovitom rasporedu

VEZANI TEKSTOVI
30/04/2018

Obavijest o odvozu smeća za 1. Maj prema redovnom rasporedu

Kako saznajemo iz Našičkog parka d.o.o., obavještavaju se korisnici usluga kojima se odvoz kućnog otpada vrši utorkom (Međunarodni praznik rada 01.05.2018.) da će se otpad odvoziti prema redovitom rasporedu.

Ovim putem mole se svi korisnici da iznesu kante (danas) ponedjeljak navečer jer će usluga odvoza ići već u ranim jutarnjim satima.

VEZANI TEKSTOVI
23/04/2018

Stari papir Našice

Kako smo saznali iz Našičkog Parka d.o.o. ovaj tjedan će se prema redovnom rasporedu prikupljati papir. Mole se svi sugrađani da pripreme plave kante za papir kako bi djelatnici Parka mogli sakupiti pripremljeni stari papir.

VEZANI TEKSTOVI
28/03/2018

Obavijest o odvozu smeća za Uskrsni ponedjeljak

Obavještavaju se korisnici usluga Našičkog parka d.o.o. kojima se odvoz kućnog otpada vrši ponedjeljkom (Uskrsni ponedjeljak 02.04.2018.) da će se otpad odvoziti prema redovitom rasporedu. Molimo korisnike da iznesu kante u nedjelju navečer jer će usluga odvoza ići u noćnim satima.

VEZANI TEKSTOVI
19/02/2018

Ovaj tjedan prikupljanje plastike

Kako smo saznali iz Našičkog Parka d.o.o. ovaj tjedan će se prema redovnom rasporedu prikupljati plastika.

Mole se sugrađani da pripreme svoj plastični otpad kako bi djelatnici Parka mogli prikupiti plastiku.

VEZANI TEKSTOVI
image_pdfimage_print