Kako obavještavaju iz Našičkog parka zbog velikog opsega posla nastalih uslijed vremenskih nepogoda koje je zadesio našički kraj mole se sugrađana da grane ili stabla, ako im je hitno, mogu dovesti sami na livadu koja se nalazi na križanju Ulice Vatroslava Lisinskog i Sokolske ulice. Ako neki od sugrađana nisu u mogućnosti to sami izvesti za to će se pobrinuti Našički park, ali prema prioritetima.

27/05/2020

Temeljem Odluke o izmjeni Odluke o radnom vremenu i načinu rada u djelatnosti trgovine i Odluke o izmjeni Odluke o posebnom načinu rada tržnice, a za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske obavještavaju se korisnici gradske tržnice Našice da ista na Dan državnosti 30.05.2020. neće raditi.

29/04/2020

Obavještavaju se korisnici usluge Našičkog parka d.o.o. kojima se odvoz komunalnog otpada vrši petkom 01. 05. 2020. godine na Praznik rada, da će se komunalni otpad uključivo i papir i karton odvoziti prema redovitom rasporedu.

10/04/2020

Sukladno Odluci o posebnom načinu rada tržnica Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, ponovno je omogućen rad tržnica po posebnim uvjetima.

 

Našički park d.o.o. je omogućio provođenje svih propisanih mjera te će u subotu 11.04.2020. gradska tržnica Našice biti otvorena od 08,00 do 12,00 sati.

 

Prodaja i kupnja na tržnici odvijat će se pod nadzorom djelatnika Našičkog parka d.o.o. kako bi se sve propisane mjere poštovale i kako bi se građani zaštitili u najvećoj mogućoj mjeri.

 

Molimo Vas da se pridržavate uputa djelatnika tržnice i propisanih mjera da bi se spriječilo širenje zaraze koronavirusom.

10/04/2020

Obavještavaju se korisnici usluga Našičkog parka d.o.o. kojima se odvoz kućnog otpada vrši u ponedjeljak 13.04.2020. na Uskrsni ponedjeljak da će se odvoz kućnog otpada odvoziti prema redovitom rasporedu.