18/06/2020

Obavještavaju se korisnici usluga Našičkog parka d.o.o., kojima se kućni otpad odvozi ponedjeljkom 22.06.2020. godine na Dan antifašističke borbe, da će se otpad odvoziti prema redovitom rasporedu.

09/06/2020

Obavještavaju se korisnici usluga Našičkog parka d.o.o., kojima se kućni otpad odvozi četvrtkom 11. 06. 2020. godine na blagdan Tijelova, da će se kućni otpad odvoziti prema redovitom rasporedu.

27/05/2020

Temeljem Odluke o izmjeni Odluke o radnom vremenu i načinu rada u djelatnosti trgovine i Odluke o izmjeni Odluke o posebnom načinu rada tržnice, a za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske obavještavaju se korisnici gradske tržnice Našice da ista na Dan državnosti 30.05.2020. neće raditi.

29/04/2020

Obavještavaju se korisnici usluge Našičkog parka d.o.o. kojima se odvoz komunalnog otpada vrši petkom 01. 05. 2020. godine na Praznik rada, da će se komunalni otpad uključivo i papir i karton odvoziti prema redovitom rasporedu.

10/04/2020

Sukladno Odluci o posebnom načinu rada tržnica Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, ponovno je omogućen rad tržnica po posebnim uvjetima.

 

Našički park d.o.o. je omogućio provođenje svih propisanih mjera te će u subotu 11.04.2020. gradska tržnica Našice biti otvorena od 08,00 do 12,00 sati.

 

Prodaja i kupnja na tržnici odvijat će se pod nadzorom djelatnika Našičkog parka d.o.o. kako bi se sve propisane mjere poštovale i kako bi se građani zaštitili u najvećoj mogućoj mjeri.

 

Molimo Vas da se pridržavate uputa djelatnika tržnice i propisanih mjera da bi se spriječilo širenje zaraze koronavirusom.

10/04/2020

Obavještavaju se korisnici usluga Našičkog parka d.o.o. kojima se odvoz kućnog otpada vrši u ponedjeljak 13.04.2020. na Uskrsni ponedjeljak da će se odvoz kućnog otpada odvoziti prema redovitom rasporedu.

19/03/2020

DOLAZAKA GRAĐANA U UPRAVU GROBLJA I UPRAVU NAŠIČKOG PARKA d.o.o.

Molimo građane da odgode sve posjete Odjelu groblje i Upravi Našičkog parka d.o.o. koje nisu nužne kako bi zaštitili sebe i djelatnike Našičkog parka d.o.o.

Sve informacije mogu se dobiti u Upravi na telefon: 031/690-018 odnosno na Odjelu groblje: 611-586

Isto tako nas možete kontaktirati na mail: nasicki-park@nasicki-park.hr. Sve ove i ostale informacije su na našoj Internet stranci.

 

ORGANIZACIJA POKOPA

Sukladno preporuci Nastavnog zavoda za javno zdravstvo RH Dr. Andrija Štampar potrebno je Odjelu groblje prethodno na broj telefona 031/611-586 ili dežurnoj osobi za sahrane neradnim danom na broj mobitela: 091/ 613-2968 najaviti svoj dolazak u svezi dogovora oko organizacije pokopa.

Na dogovor u svezi organizacije pokopa mogu pristupiti maksimalno dva člana obitelji pokojnika.

U slučaju da dođe više od dvoje članova obitelji pokojnika, ostali moraju čekati u predvorju ili na otvorenom prostoru ispred Odjela groblje.

Kod ulaska u Odjel groblja prije samog dogovora obavezna je dezinfekcija ruku dezinficijensom na bazi alkohola i za stranke i za djelatnike ureda.

Obavezno je održavanje udaljenosti između stranaka i djelatnika Ureda od minimalno 1 metar.

IZLAGANJE POKOJNIKA NA GROBLJU PRIJE SPROVODA

U prostoriju gdje se nalazi pokojnik (odarnica) mogu ući samo članovi najuže obitelji.

Preporučljivo je da se ukopi obavljaju samo u krugu najuže obitelji.

Sućut obitelji pokojnika daje se bez osobnog kontakta – rukovanja.

Zabranjuje se zadržavanje u odarnici, te se ista prazni od ljudi minimalno 10 minuta prije početka ceremonije pokopa.

IZVRŠENJE POKOPA

Pokop se obavlja prema pravilima struke na najsigurniji način za djelatnike Našičkog parka d.o.o. kao i ostale posjetitelje što prvenstveno znači korištenje zaštitne opreme koja se niti u jednom trenutku ne smije skidati.

Svakako želimo održati normalno poslovanje koliko god je to moguće, ali su nam sigurnost i zdravlje naših zaposlenika, kao i svih korisnika naših usluga, ipak na prvome mjestu stoga poduzimamo sve moguće mjere opreza. Hvala na Vašem razumijevanju i podršci.

19/03/2020

Prema naputku Ravnateljstva civilne zaštite dostavljena je obavijest Hrvatskog crvenog križa s uputama- UPUTE ZA SIGURAN NAČIN OBILASKA STARIJIH I NEMOĆNIH OSOBA.

Kako je obavijest postavljena na oglasne ploče zgrada kojima je Našički park d.o.o. Upravitelj zgrada, objavljujemo ove Upute i na našoj web stranici da bi svi građani imali uvid u nju i pomogli našim sugrađanima u ovim teškim trenucima.

23/01/2020

Obavijest o zbrinjavanju animalnog otpada od svinjokolja (nusproizvoda životinjskog podrijetla)

Našički park d.o.o. Našice osigurava spremnike za zbrinjavanje animalnog otpada od svinjokolja. Spremnici se nalaze u operativnom dvorištu Našičkog parka d.o.o u Radničkoj 2/2 u Markovcu Našičkom. Animalni otpad moguće je odlagati do 31. ožujka 2020. godine i to: od ponedjeljka do petka od 07.00 do 15.00 sati, a zbog smanjenog interesa subotama se više ne prima otpad. Ostali uvjeti oko načina zbrinjavanja animalnog otpada ostaju ne promijenjeni.

18/01/2020

Obavještavaju se korisnici usluga Našičkog parka d.o.o. kako će se odvoz plastike i papira voziti prema redovnom rasporedu. Dakle, kako je na tablici prikazano, prema boji, prikupljati će se plastika i papir te svoje veće ostavljajte ispred svojih domova.

LEGENDA: Žuta boja – Plastična ambalaža, Plava boja – Papir

Kompletan raspored za mjesec siječanj 2020. pogledajte u nastavku: