16/11/2018

Ozlijeđen uslijed pada

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske u dvorištu obiteljske kuće u Markovcu Našičkom oko 12,05 sati 15. studenog, prilikom istovara građevnog materijala 59-godišnjak je pao s ljestava s visine veće od četiri metra na betonski nogostup. Pružena mu je liječnička pomoć u Kliničkom bolničkom centru Osijek, gdje će se utvrditi vrsta ozljede.

 

Policija razotkrila počinitelje kaznenih djela

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 18-godišnji hrvatski državljanin počinio kaznena djela oštećenje tuđe stvari. Tijekom rujna mladić je u prostorijama ustanove u Čemincu oštetio protupožarni alarm i cijev ventilacijskog sustava, pričinivši materijalnu štetu od nekoliko stotina kuna. U listopadu je, također u prostorijama ustanove u Čemincu, oštetio protupožarni alarm, pričinivši materijalnu štetu od nekoliko stotina kuna.

Sumnja se i da je 20-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo teška krađa. Tijekom listopada mladić je provalio u obiteljsku kuću u Jagodnjaku te se udaljio nakon što se probudila vlasnica, ne otuđivši ništa. Nadležnim državnim odvjetništvima podnesena su posebna izvješća.

 

Ukradeni bicikli

U večernjim satima 14. studenog nepoznati je počinitelj iz nezaključane i otvorene garaže obiteljske kuće u Josipovcu ukrao nezaključani bicikl vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Nepoznati je počinitelj, u poslijepodnevnim satima 14. studenog, iz dvorišta u Firingerovoj ulici u Osijeku ukrao nezaključani bicikl vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Za nepoznatim počiniteljima se traga.

 

Prometne nesreće u protekla 24 sata

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je sedam prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće jedna je osoba teže, a jedna je osoba lakše ozlijeđena. Preostalih pet nesreća za posljedicu je imalo materijalnu štetu.

Tri su se dogodile na području Osijeka, dvije na području Belišća, a po jedna na područjima Đakova i Našica.

Jučer, 15. studenog, na području ove policijske uprave u prometu su zatečena četiri vozača koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi. Tri vozača bili su biciklisti, a jedan vozač osobnog automobila.

Najveću prisutnost alkohola u krvi policijski službenici evidentirali su u 14,45 sati u Antunovcu, kada su zaustavili 51-godišnjeg hrvatskog državljanina, vozača bicikla, te utvrdili prisutnost alkohola u krvi od 1,25 promila.

U nadolazećem vikendu provest će se pojačane mjere usmjerene na prekršaje koji su u uzročno-posljedičnoj vezi nastanka prometnih nesreća i njihovih posljedica. Prvenstveno će se obratiti pozornost na prekoračenje brzine kretanja, alkohol, nekorištenje sigurnosnog pojasa, nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, kao i drugim težim prometnim prekršajima (upravljanje pod zabranom, upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje i drugo).

VEZANI TEKSTOVI
15/11/2018

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 34-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo krađa. Naime, 12. studenog 34-godišnjak je sa stalka za bicikle u Belišću ukrao zaključan bicikl vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

 

Ukrali novčanik iz taxi vozila

U poslijepodnevnim satima 13. studenog tri nepoznate osobe, korisnici usluge taxi vozila, na Vijencu Petrove Gore u Osijeku iz vozila su ukrala novčanik s više stotina kuna. Za nepoznatim počiniteljima se traga.

 

Požar na radnom stroju

U krugu farme muznih krava na području Petlovca oko 20,15 sati 14. studenog došlo je do požara na radnom stroju kojim je upravljao 27-godišnji djelatnik baranjske tvrtke. Do požara je došlo između radne kabine i pogonskog motora, najvjerojatnije uslijed pregrijavanja dijelova motora. Požar su ugasili vatrogasci Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Beli Manastir i djelatnici farme, a nastala je materijalna šteta od oko 50 tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je izvješće.

 

Očevidom utvrđen uzrok požara u školi

Tijekom prijepodnevnih sati 14. studenog obavljen je očevid požara do kojeg je došlo u osnovnoj školi u Dalju, 13. studenog oko 14,10 sati. Očevidom je utvrđeno da je do zapaljenja došlo prilikom iskrenja tijekom zavarivanja metalnih profila, kada su oštećeni parapropusna folija i trapezni lim. Materijalna šteta iznosi oko sedam tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je izvješće.

 

Prometne nesreće u protekla 24 sata

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je devet prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće dvije su osobe lakše ozlijeđene. Preostalih sedam nesreća za posljedicu je imalo materijalnu štetu. Šest se dogodilo na području Osijeka, a po jedna na područjima Đakova, Belišća i Našica.

VEZANI TEKSTOVI
14/11/2018

Provalio u skladište

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske tijekom jutarnjih sati 13. studenog nepoznati je počinitelj provalio u prostorije skladišta tvrtke u Osječkoj ulici u Valpovu. Počinitelj je ukrao više stotina metara električnog kabela, vrijednosti više tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Požar u školi

Prilikom izvođenja radova na obnovi osnovne škole u Dalju, 13. studenog oko 14,10 sati, došlo je do požara na krovu škole. Požar su ugasili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Dalj i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Aljmaš. Očevidom, koji će se obaviti danas, 14. studenog, utvrdit će se uzrok požara i materijalna šteta.

 

Prometne nesreće u protekla 24 sata

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je osam prometnih nesreća, koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Pet se dogodilo na području Osijeka, dvije na području Našica, a jedna na području Donjeg Miholjca.

VEZANI TEKSTOVI
12/11/2018

U prometnoj nesreći smrtno stradao biciklist

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske u subotu, 10. studenog, u 18,20 sati, 29-godišnji hrvatski državljanin upravljao je osobnim automobilom kolnikom državne ceste DC 7, između mjesta Darda i Osijek. Uslijed neprilagođene brzine prednjim dijelom vozila udario je u stražnji dio bicikla kojim je upravljao 73-godišnji hrvatski državljanin, koji se kretao u istom smjeru. Od siline udara, 73-godišnjak je odbačen na travnatu površinu. Uslijed zadobivenih ozljeda biciklist je preminuo na mjestu događaja, a mrtvo tijelo prevezeno je u Klinički bolnički centar Osijek radi obdukcije. Nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

Policija moli pomoć građana

Na raskrižju kolnika ulica Josipa Juraja Strossmayera i Antuna Kanižlića u Osijeku 11. studenog u 19,30 sati dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. U nesreći su sudjelovali osobni automobil marke „Mercedes“ tipa „E klasa“ sive boje i osobni automobil nepoznate marke i tipa bijele boje.

U cilju rasvjetljavanja događaja molimo vozača osobnog automobila nepoznate marke i tipa, koji je sudjelovao u prometnoj nesreći, kao i svjedoke očevice nesreće da se osobno jave u Postaju prometne policije Osijek ili na broj telefona 031/237-112.

Očevidom utvrđen uzrok požara u Tenji

Policijski službenici obavili su očevid na mjestu požara koji je izbio u večernjim satima 7. studenog u dvorištu obiteljske kuće u Tenji. Očevidom je utvrđeno da je do požara došlo prislanjanjem otvorenog plamena na sijeno koje se nalazilo u jednom gospodarskom objektu, nakon čega se požar proširio na gospodarski objekt u kojem se nalazila slama. Izgorjela su oba objekta s oko 3000 manjih bala sijena i oko 3000 manjih bala slame, a izgorjela je i krovna konstrukcija susjedne zgrade. Ukupna materijalna šteta iznosi oko 90 tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

Ukrao bicikl

U poslijepodnevnim satima 9. studenog nepoznati je počinitelj iz dvorišta u Firingerovoj ulici u Osijeku ukrao bicikl. Vlasniku je nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

Prometne nesreće na području PU osječko – baranjske

Tijekom vikenda na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je petnaest prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna je osoba smrtno stradala. U dvije prometne nesreće četiri su osobe lakše ozlijeđene. Preostalih dvanaest nesreća za posljedicu je imalo materijalnu štetu. Devet se dogodilo na području Osijeka, četiri na području Đakova, a po jedna na područjima Našica i Baranje.

Foto: ilustracija

VEZANI TEKSTOVI
09/11/2018

Nedozvoljena uporaba osobnih podataka

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 57-godišnji, 56-godišnji hrvatski državljani i 33-godišnja hrvatska državljanka počinili kazneno djelo nedozvoljena uporaba osobnih podataka. Tijekom svibnja 2015. godine 57-godišnjak je došao u posjed medicinske dokumentacije 57-godišnjakinje te ju je dostavio upravnom vijeću dječjeg vrtića na području Baranje, u kojem je bila zaposlena. Na sjednici vijeća općine u Baranji, 56-godišnjak, prilikom donošenja odluke o razrješenju 57-godišnjakinje s radnog mjesta iskoristio njezinu medicinsku dokumentaciju, dok je 33-godišnjakinja na toj sjednici iznosila sadržaj dokumentacije. Također je 33-godišnjakinja, ustanovi za zdravstvenu skrb u Osijeku, bez odobrenja i znanja 57-godišnjakinje, dostavila njezinu medicinsku dokumentaciju. Nadležnom državnom odvjetništvu dostavljena je kaznena prijava.

 

Prijevara

Tijekom ožujka 38-godišnjakinja je s vlasnikom tvrtke iz Ivanovca za iznos od nekoliko desetaka tisuća kuna dogovorila izgradnju kioska u Osijeku. U kolovozu je uplatila novac na račun tvrtke, uz obećanje da će kiosk biti gotov do rujna, što do danas nije učinjeno, niti joj je novac vraćen. Nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

 

Provalio u vozilo

U noći sa 7. na 8. studenog nepoznati je počinitelj na parkiralištu u naselju Sjenjak u Osijeku provalio u osobni automobil. Počinitelj je ukrao torbu sa sportskom opremom i elektroničkom opremom, ukupne vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Požar u Tenji

U večernjim satima 7. studenog došlo je do za paljenja dva štaglja (sjenika) u dvorištu obiteljske kuće u Tenji. Požar su ugasili vatrogasci Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka, a uzrok i iznos materijalne štete utvrdit će se očevidom 9. studenog.

 

Prometne nesreće u protekla 24 sata

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je sedam prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće jedna je osoba teže, a dvije su osobe lakše ozlijeđene. Preostalih pet nesreća za posljedicu je imalo materijalnu štetu.

Šest se dogodilo na području Osijeka, a sedma na području Našica.

VEZANI TEKSTOVI
08/11/2018

Iz otključanog vozila ukrao razne predmete

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske nepoznati je počinitelj, u večernjim satima 6. studenog, iz otključanog osobnog automobila parkiranog u Vrbaskoj ulici u Osijeku, ukrao nakit, razni alat te odjevne predmete, pričinivši vlasniku materijalnu štetu od više tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 • Kako bi smanjili mogućnost ovih kaznenih djela, vlasnicima automobila savjetujemo:
 • Torbice, mobitele, putne torbe i druge predmete ne ostavljajte na vidljivom mjestu (sjedalima, policama vozila) – ovako ostavljeni predmeti dobar su mamac i privlače poglede kradljivaca, a materijalna šteta koja će nastati može biti veća od vrijednosti ovih stvari;
 • Zlatni nakit, novac, foto i video oprema, prijenosna računala, torbice – mjesto im nije u vozilima i česti su predmeti krađe iz vozila;
 • Dokumente vozila ne ostavljajte u vozilu;
 • Prtljagu stavljate u vozilo neposredno prije putovanja;
 • Zaključajte vozilo kada ga ostavljate – čak i za kratko vrijeme vašeg odsustva (odlazak na kiosk, trgovinu, dječji vrtić) kradljivac može iskoristiti za krađu;
 • Zatvorite sva vrata i prozorska stakla, ne ostavljajte ih poluotvorenima;
 • Zatvorite i zaključajte poklopce spremnika za gorivo i prtljažnika, a ključeve ne ostavljajte u vozilu bez nadzora;
 • Ako imate mogućnost, izvadite audio i video opremu iz vozila te uključite alarmni uređaj, ukoliko je ugrađen u vozilo.

 

Ukrao novac

U noći sa 6. na 7. studenog nepoznati je počinitelj provalio u prostorije pekare u Branjinom Vrhu. Počinitelj je ukrao novac i cigarete, pričinivši materijalnu štetu od više tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Pronašli tromblonsku minu

Prilikom izvođenja radova u Semeljcima tijekom poslijepodnevnih sati 7. studenog, djelatnici đakovačke tvrtke pronašli su tromblonsku osvjetljavajuću minu. Na mjesto pronalaska izišli su policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu, koji su preuzeli minu.

 

Prometne nesreće u protekla 24 sata

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su dvije prometne nesreće, koje su za posljedicu imale materijalnu štetu.

Jedna se dogodila na području Osijeka, a druga na području Našica.

VEZANI TEKSTOVI
07/11/2018

Zatečeni u prometu uz nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske na području ove policijske uprave 6. studenog u prometu su zatečena dvojica vozača osobnih automobila koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.

Najveću prisutnost alkohola u krvi policijski službenici evidentirali su u 17,50 sati u Višnjevcu, kada su zaustavili 59-godišnjeg hrvatskog državljanina te utvrdili prisutnost alkohola u krvi od 1,06 promila.

U 17,15 sati u Đurđenovcu dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila lake tjelesne ozljede, a 22-godišnji hrvatski državljanin, vozač osobnog automobila, imao je 1,02 promila alkohola u krvi.

 

Razotkriveni počinitelji kaznenih djela

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 46-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo krađa. Tijekom listopada 46-godišnjak je u listopadu u Svilajskoj ulici u Osijeku ukrao bicikl vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

Sumnja se i da je 32-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo teška krađa. U noći s 5. na 6. studenog 32-godišnjak je provalio u prostorije tvrtke u Šodolovcima i ukrao nekoliko stotina kuna, hranu i piće, pričinivši materijalnu štetu od više stotina kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

 

Požar u Tvrđavici

U poslijepodnevnim satima 6. studenog došlo je do požara na njivi u Tvrđavici. Izgorjelo je strnište, a vatra je zahvatila i sjenicu na susjednoj parceli. Materijalna šteta utvrdit će se naknadno. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je izvješće.

 

Prometne nesreće u protekla 24 sata

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je sedam prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće dvije su osobe lakše ozlijeđene. Preostalih pet nesreća za posljedicu je imalo materijalnu štetu.

Četiri su se dogodile na području Osijeka, dvije na području Đakova, a jedna na području Našica.

VEZANI TEKSTOVI
06/11/2018

Na našičkom groblju ukraden kip

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske nepoznati je počinitelj tijekom noći s 2. na 3. studenog s grobnog mjesta na području Našica ukrao kip. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Eksplozija plinske boce

U poslijepodnevnim satima 5. studenog u obiteljskoj kući u Kondriću, u namjeri da promjeni plinsku bocu, 30-godišnjak je odvrnuo plastični čep na boci, a da se prethodno nije uvjerio da je ventil na boci zatvoren. Došlo je do curenja plina. Nekoliko minuta nakon što je 30-godišnjak s obitelji izašao iz kuće, boca je eksplodirala. Pukla su stakla na kući, ali nije izbio požar. Očevidom će se utvrditi pojedinosti događaja.

 

Ozlijeđen prilikom sječe stabala

U prijepodnevnim satima 5. studenog, prilikom slaganja posječenog stabla u šumi između Čeminca i Grabovca, došlo je do pada stabla na 60-godišnjaka. Pružena mu je liječnička pomoć u Kliničkom bolničkom centru Osijek, gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozlijede (prijelom pete, hematom glave, prsnog koša i noge) te je zadržan na liječenju. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

 

Krađa bicikla

U noći s 2. na 3. studenog nepoznati je počinitelj iz stubišta stambene zgrade u Bosutskoj ulici u Osijeku ukrao bicikl. Vlasnici je nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Policija razotkrila počinitelja kaznenih djelatnost

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 25-godišnji hrvatski državljanin počinio nekoliko kaznenih djela teška krađa. Mladić je tijekom godine provalio u ugostiteljski objekt, frizerski salon i pekaru u Osijeku i ukrao ukupno više stotina kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

 

Prometne nesreće u protekla 24 sata

U proteklih 48 sati na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su dvije prometne nesreće, koje su se dogodile na području Osijeka. Jedna je za posljedicu imala materijalnu štetu, dok je u drugoj jedna osoba lakše ozlijeđena.

 

Foto: facebook

VEZANI TEKSTOVI
05/11/2018

Prometna nesreća s poginulom osobom

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske u petak, 2. studenog, oko 16,28 sati, 24-godišnji hrvatski državljanin upravljao je osobnim automobilom, prije stjecanja prava na upravljanje vozilom, kolnikom državne ceste DC 34. U blizini Donjeg Miholjca započeo je pretjecati teretni automobil s priključnim vozilom, kojim je upravljao 60-godišnji hrvatski državljanin. Osobni automobil zahvatio je rub kolnika i skrenuo prema teretnom automobilu te je prednjim dijelom udario u prednji bočni dio teretnog automobila. Osobni automobil sletio je u odvodni kanal i prevrnuo se. Tom je prilikom iz vozila ispao putnik, 24-godišnji državljanin Italije, koji je preminuo na mjestu događaja. Mrtvo tijelo prevezeno je u Klinički bolnički centar Osijek radi obdukcije. U automobilu se kao putnik nalazio i 25-godišnji hrvatski državljanin, koji je lakše ozlijeđen, a 24-godišnji vozač nije ozlijeđen. Nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

 

Požar u obiteljskoj kući

U jutarnjim satima 3. studenog došlo je do požara u pomoćnoj prostoriji obiteljske kuće u Kozjačkoj ulici u Osijeku. Očevidom je utvrđeno da je do požara došlo kada je vlasnik u pomoćnoj prostoriji ostavio akumulator da se puni pomoću priključenog električnog punjača akumulatora. Izgorjelo je krovište prostorije, a drvena konstrukcija prostorije, alat i stvari u njoj djelomično su izgorjele. Vlasniku je nastala materijalna šteta od oko dvadeset tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je izvješće.

 

Ukrao bicikl

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 34-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo krađa. U poslijepodnevnim satima 1. studenog 34-godišnjak je u Slavonskoj ulici u Josipovcu ukrao bicikl vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

 

Pronašao raketni bacač

Prilikom izvođenja radova u polju kod kanala u Čepinu u prijepodnevnim satima 2. studenog djelatnik je pronašao ručni raketni bacač. Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu preuzeo je bacač na mjestu pronalaska.

 

Prometne nesreće na području PU osječko – baranjske

Tijekom vikenda na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je osamnaest prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna je osoba smrtno stradala, a jedna je lakše ozlijeđena. Preostalih sedamnaest nesreća za posljedicu je imalo materijalnu štetu. Osam se dogodilo na području Osijeka, tri na području Našica, po dvije na područjima Baranje, Donjeg Miholjca i Đakova, a jedna na području Belišća.

 

Foto: ilustracija

VEZANI TEKSTOVI
02/11/2018

Ukrao stvari iz auta

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske tijekom prijepodnevnih sati 11. rujna nepoznati je počinitelj iz otključanog automobila parkiranog na Gornjodravskoj obali ukrao putne kofere i ruksak s odjevnim predmetima, nakitom i informatičkom opremom, ukupne vrijednosti više tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

Kako bi smanjili mogućnost ovih kaznenih djela, Policijska uprava savjetuje vlasnike automobila:

 • Torbice, mobitele, putne torbe i druge predmete ne ostavljajte na vidljivom mjestu (sjedalima, policama vozila) – ovako ostavljeni predmeti dobar su mamac i privlače poglede kradljivaca, a materijalna šteta koja će nastati može biti veća od vrijednosti ovih stvari;
 • Zlatni nakit, novac, foto i video oprema, prijenosna računala, torbice – mjesto im nije u vozilima i česti su predmeti krađe iz vozila;
 • Dokumente vozila ne ostavljajte u vozilu;
 • Prtljagu stavljate u vozilo neposredno prije putovanja;
 • Zaključajte vozilo kada ga ostavljate – čak i za kratko vrijeme vašeg odsustva (odlazak na kiosk, trgovinu, dječji vrtić) kradljivac može iskoristiti za krađu;
 • Zatvorite sva vrata i prozorska stakla, ne ostavljajte ih poluotvorenima;
 • Zatvorite i zaključajte poklopce spremnika za gorivo i prtljažnika;
 • Ne ostavljajte ključeve u vozilu bez nadzora;
 • Ako imate mogućnost, izvadite audio i video opremu iz vozila;
 • Uključite alarmni uređaj, ukoliko je ugrađen u vozilo

 

Teške krađe

Nepoznati je počinitelj 1. studenog provalio u kontejner osječke tvrtke u Podravskoj ulici u Osijeku i ukrao motorne pile te razni alat. Materijalna šteta iznosi više desetaka tisuća kuna.

U noći s 31. listopada na 1. studenog nepoznati je počinitelj provalio u dva ugostiteljska objekta te u skladište trgovačkog društva u Đakovu. Počinitelj je ukrao ukupno nekoliko tisuća kuna.

Za nepoznatim počiniteljima se traga.

 

Prometne nesreće u protekla 24 sata

U proteklih 48 sati na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je dvanaest prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna je osoba lakše ozlijeđena. Preostalih jedanaest nesreća za posljedicu je imalo materijalnu štetu.

Osam se dogodilo na području Osijeka, dvije na području Đakova, a po jedna na područjima Baranje i Belišća.

VEZANI TEKSTOVI
image_pdfimage_print