12/02/2019

Od 8. 2. do 10. 2. 2019. u Karlovcu je održan Europski kup u kickboxingu, najveći međunarodni kickboxing turnir u Hrvatskoj – Europski kup “Karlovac Open” 2019. Na turniru je nastupilo 1900 boraca iz 35 zemalja, a kickboxing klub Impact Našice nastupio je treći dan turnira sa svojih pet natjecatelja i osvojio tri Europska odličja.

Ena Pavin u kategoriji kick light – juniorki do 60 kg osvojila je broncu, Matea Begić u light contactu – juniorka do 70 kg osvojila je broncu i Petar Kresković u kick lightu – senior do 74 kg osvojio je broncu. Naša najmlađa natjecateljica koja je išla na turnir, Marija Poljak, u kategoriji kick light – starija kadetkinja do 60 kg zauzela je peto mjesto, a naš najtrofejniji borac Zvonimir Marić u kategoriji kick light- junior do 63 kg u najvećoj i najopasnijoj konkurenciji zauzima šesto mjesto.

Izuzetno zadovoljan ostvarenim rezultatima je bio i trener Stjepan Paska koji je između ostalog izjavio.

“Strašno veliki rezultat za naš klub na samom početku godine sa tri odličja s Europskog kupa. Ovim rezultatima smo više nego zadovoljni i sa velikim nestrpljenjem očekujemo sljedeća natjecanja. Još jednom čestitamo našim natjecateljima te veliko hvala tvrtki Halemont koja je osigurala prijevoz na Europski kup.”

 

VEZANI TEKSTOVI
10/12/2018

Održan 16. Adidas Maksimir kup 2018.

Ove subote Taekwondo klub Našice nastupio je s 27 natjecatelja na 16. Adidas Maksimir kupu koji se održao u dvorani Sutinska Vrela u Podsusedu u Zagrebu. TK Maksimir slavio je 40 godina kluba te je tom prilikom darivao prijatelje kluba između ostalih darivao je i naše trenere Branka Leša i Anu Kalman. Natjecanje su otvorili članovi elitne postrojbe ATVP sa demonstracijom samoobrane.

Natjecanje je bilo organizirano u borbama, formama i kick-u, a na njemu je nastupilo oko 500 natjecatelja iz Hrvatske, Mađarske, Ukrajine i BIH.

Pod budnim okom trenera Maria Anđelića ekipa kick-a osvojila je 10 medalja i to 3 zlata, 2 srebra i 5 bronci. Na temelju osvojenih medalja u ukupnom poretku od 17 klubova taekwondo klub Našice osvojio je 1. mjesto u ukupnom poretku, a Petra Mohila proglašena je najboljom natjecateljicom sa najvećim brojem udaraca u kick-u.

Branko Leš vodio je ekipu formaša koji su nastupali u A i B kategoriji te su osvojili 4 medalje i to 1 zlato, 2 srebra i 1 broncu. Upravo su te medalje osigurale da TK Našice zauzme 3. mjesto u ukupnom poretku klubova u “B” kategoriji u formama.

I na kraju naša trenerica Ana Kalman, zajedno s pomoćnim trenericama Mateom Begić i Majom Hodanovac vodila je borbenu ekipu u juniorskoj i kadetskoj kategoriji i u maloj olimpijadi. U borbama je osvojeno 2 zlata, 2 srebra i 5 bronci.

Na kraju natjecanja zbrojem svih medalja u sve 3 discipline Taekwondo klub Našice zasluženo je zauzeo i osvojio pehar za 2. mjesto u ukupnom poretku od 41 kluba.

Na ovomje natjecanju Taekwondo klub Našice osvojio 6 zlata, 6 srebra i 11 bronci, pehar za 1. mjesto u kick-u, pehar za 3. mjesto u “B” Formama i 2. mjesto u ukupnom poretku svih klubova na natjecanju. Iskrene čestitke na osvojenim medaljama, peharima i na rezultatu!

VEZANI TEKSTOVI
27/11/2018

Matea Begić - juniorska reprezentativka Slavonije i Baranje u taekwondou

Članica taekwondo kluba Našice Matea Begić ušla je u širi krug juniorske reprezentacije kao predstavnica Slavonije i Baranje u kategoriji +68 kg.

Matea je članica taekwondo kluba Našice od 2006. godine te se taekwondoom bavi već 12 godina. Tijekom proteklih godina Matea je prikupila značajan broj medalja među kojima je i ona visokog srebrnog sjaja sa ovogodišnjeg državnog juniorskog natjecanja u Omišu održanog u lipnju ove godine.

Na temelju dosadašnjih rezultata i osvojenih medalja, te svojom pozicijom na juniorskoj rang ljestvici, Matea je na 7. Vukovar Open-u nastupila za Hrvatski nacionalni tim ponosno noseći boje hrvatske reprezentacije. Klub je izrazito ponosan na Mateu jer je ona prva, ali nadamo se ne i jedina, članica Taekwondo kluba Našice koja je ušla u reprezentaciju.

Zbog ozljede koljena koje Matei već duže vremena stvara probleme i koje je u finalnoj borbi njena protivnica znala dobro iskoristiti, Matea je osvojila srebrnu medalju što je odličan uspjeh! Neopisivo smo ponosni na Mateu i želimo joj još mnogo uspjeha u daljnjem radu u klubu i treniranju.

VEZANI TEKSTOVI
26/11/2018

Održan 7. Vukovar Open

Taekwondo klub Našice je u subotu 24.11. nastupio na 7. Vukovar Open-u u organizaciji taekwondo kluba „Otok” iz Otoka. Ovo natjecanje je od strane Hrvatskog taekwondo saveza određeno da bude kriterijski turnir za juniore te je medalja s ovog natjecanja bitna za konačan zbir i ukupan poredak na rang ljestvici juniora/ki.

Ovo natjecanje se već godinama organizira povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara, posvećen svim braniteljima i civilima stradalim u obrani Vukovara 1991. godine. 23.11. organiziran je prijem klubova kod Spomen doma hrvatskih branitelja gdje su odali počast i položili vijence na mjestima stradavanja branitelja i civila. Osim izaslanika klubova počast su odali i članovi Hrvatske juniorske reprezentacije među kojima je bila i naša članica Matea Begić.

Na natjecanju je nastupilo oko 270 natjecatelja iz 23 kluba, a taekwondo klub Našice nastupio je s 18 natjecatelja u borbama i Kick disciplini. U Kick-u Tena Ilona Jukić osvojila je zlatnu medalju i pehar za najbolju natjecateljicu i Ivan Vučemilović osvojio je srebrnu medalju.

U borbama u kategoriji mlađih kadeta do više žutog pojasa zlatne medalje su osvojili Jana Koljđeraj, Lara Falašta i Gabrijel Kuric, srebrnu medalju osvojio je Marin Pavlović, a brončanu medalju osvojili su Ana Šimić i Noa Rakić. a temelju ovih rezultata klub je osvojio pehar za 3. mjesto u borbama u kategoriji mlađih kadeta.

U kategoriji mlađih kadeta od više zelenog pojasa na dalje Petra Mohila osvojila je broncu. U juniorskoj kategoriji +68 kg Petra Mihalek osvojila je zlatnu medalju, dok je Matea Begić, koja je nastupila ispred Hrvatskog nacionalnog tima kao juniorska reprezentativka, osvojila srebrnu medalju.

VEZANI TEKSTOVI
14/11/2018

Proteklog vikenda KBK Impact Našice uspješno je nastupio na dva velika turnira. U subotu 10.11.2018. u Kutini je održano najstarije kickbox natjecanje u Hrvatskoj Kutina Open 2018. kojim se obilježavalo 20 godina od prvog natjecanja u Hrvatskoj. Na natjecanju je nastupilo preko 600 natjecatelja iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Italije, Slovenije i Mađarske, a članovi KBK Impact Našice osvojili su 6 medalja.

U kategoriji point fight Ester Baričević osvojila je broncu, u kick lightu Laura Marušić broncu, u ringovnim disciplinama low kicku Lora Šimić broncu, Zvonimir Marić broncu, Elena Abramić srebro i naš senior Petar Krišković zlato.

U nedjelju 11.11.2018. KBK impact nastupio je u Vukovaru na savate turniru Jean-Michel Nikolier te takoder osvojio šest medalja. Jan Valek broncu, Mate Jančuljak broncu, Emili Baričević srebro, Ester Baričević srebro, Marija Poljak srebro i Angela Satler srebro.

Predsjednik kluba Stjepan Paska o ovom velikom rezultatu je istaknuo.

„Veliki vikend za nas, 12 medalja s dva značajna turnira i ne možemo poželjeti ljepši završetak godine. Još nas očekuju dva turnira, a s ovim medaljama smo već srušili klupski rekord na godišnjoj razini, ali to nije sve jer naši članovi i natjecatelji naporno rade te imaju još puno toga za pokazati.”

VEZANI TEKSTOVI
09/11/2018

VEZANI TEKSTOVI
05/11/2018

TK Našice nastupio na 3. Picok kupu

U subotu, 3. 11. 2018. u Đurđevcu je održan 3. Picok kup u organizaciji taekwondo kluba Borik iz Đurđevca. Natjecanje je organizirano u svim disciplinama – borbe, forme, kick i para poomsae-a, ono je ujedno bilo i organizirano kao i kontrolni turnir Hrvatskog taekwondo saveza za Parapoomsae natjecatelje.

Natjecanju je pristupilo 220 natjecatelja iz 18 klubova. TK Našice na ovom natjecanju nastupio je, do sada s najvećom ekipom, sa 30 natjecatelja. Od toga je 16 natjecateljanastupilo u kicku, 10 u formama i 8 u borbama.

Ovo je natjecanje bilo ujedno i svojevrsno vatreno krštenje za natjecatelje u borbama i dio najtecatelja u kicku. Uz odlične borbe, još bolji kick i savršeno odrađene forme klub je bogatiji za 31 medalju.

U borbama je osvojeno 3 zlata – Matea Begić, Petra Mihalek i Tena Ilona Jukić i 3 bronce Luka Pavlić, Petra Mohila i Marija Vučemilović.

U formama je osvojeno 11 medalja; 5 zlata Petra Mihalek, Pavle Ergović, Edi Stipanović, Niko Nogić i Julia Barišić, 3 srebra Mila Barišić, Ana Gajić, Luka Pavlić i 3 bronce Sara Špoljarić, Iva Gajić i Marija Vučemilović.

U kick disciplini osvojeno je 14 medalja od toga 5 zlata Tena Ilona Jukić, Marin Pavlović, Lara Falašta, Petra Tomljanović i Petra Kniha, 4 srebra Karlo Strapač, Patrik Ferčec, Petra Mohila, i Karla Kapetanović, 5 bronci Ana Šimić, Gabrijel Kuric, Noa Rakić, Ena Đurđević i Dino Bortek.

U ukupnom poretku kick natjecatelji su osvojili pehar za 1. mjesto, natjecatelji u formama osvojili su pehar za 2. mjesto, a klub je u ukupnom poretku od 18 klubova osvojio pehar za 3. mjesto. Klub je na ovom natjecanju ostvario fantastičan rezultat na sveopće zadovoljstvo članova.

VEZANI TEKSTOVI
23/10/2018

Održan 6. Croatia Open Poomsae

U nedjelju, 21.10.2018. u dvorani SŠ “Ban Jelaćić” u Zaprešiću održan je 6. Croatia Open Poomsae – otvoreno i državno prvenstvo u formama (tehnici), para taekwondo i kreativne forme. Organizator ovog natjecanja je Hrvatski taekwondo savez i TK Zaprešić. Natjecanju je pristupilo 275 natjecatelja iz 35 klubova i 7 zemalja.

Taekwondo klub Našice nastupio je sa 9 natjecatelja u kategorijama kadeti A i juniorima. U najbrojnijoj kategoriji KB-1 od 28 natjecateljica Tena Ilona Jukić osvojila je 7. mjesto, Marija Vučemilović 13. mjesto, Mila Barišić 14.mjesto i Iva Gajić 22. mjesto.

U KA-3 kategoriji Edi Stipanović osvojio je 5. mjesto. U KB-3 kategoriji Julia Barišić osvojila je brončanu medalju, a Ana Gajić je zauzela 8. mjesto. U JB-1 kategoriji Petra Mihalek osvojila je brončanu medalju kao i Pavle Ergović u JA-2 kategoriji.

Svim natjecateljima iskreno čestitamo na ovom odličnom rezultatu sa Državnog natjecanja u formama. U klubu slijede pripreme za nadolazeći 3. Picok Đurđevac Open.

VEZANI TEKSTOVI
08/10/2018

Članovi KBK "IMPACT" Našice ponovo na tronuKick boksing klub “Impact” iz Našica ponovo je ovog vikenda bio na prestižnom međunarodnom turniru u Topuskom te pobrao brdo medalja.

Naime, u Topuskom u subotu 6.10.2018. održan je međunarodni kickboxing turnir Topusko Open 2018. gdje je naš KBK “Impact” Našice nastupio sa četri svoja natjecatelja. Tako su nastupili najmlađi natjecatelji Ester Baričević koja je osvojila dva srebra i to u kategoriji point fighta djevojčice početnice do 25 kg srebro, kao i u kategoriji djevojčica do 32 kg također srebro. Emili Baričević u kategoriji mlade kadetkinje do 47 kilograma osvojila je broncu u kick lightu dok je stariji iskusniji borac Igor Šteković u kategoriji seniora do 69 kilograma osvojio srebro. Naš najtrofejniji borac Zvonimir Marić u kategoriji juniora do 63 kila ponovno dominira te osvaja zlato, a samim time na kraju turnira od organizatora prima i pehar kao najbolji juniorski borac turnira.

Trener Stjepan Paska je i ovoga puta bio iznimno raspoložen, a kako i ne bi s ovakvim rezultatima koje uspijevaju ostvariti njegovi učenici.

“Evo nešto manje od tjedan dana nakon prošlog natjecanja ponovno smo nastupili i u Topuskom te ostvarili odlične rezultate. Naravno da sam ponosan na svoje borce, jer gdje god da dođemo uzimamo medalje te pokazujemo zavidnu kvalitetu. Po tome se vidi da se sav trud i treninzi isplate i da sve polako dolazi na vidjelo kako u regiji, ali tako i po cijeloj Hrvatskoj. Gdje god da se “Impact” Našice pojavi s respektom se odnose prema nama, kako prema borcima tako i mene kao trenera. Sve me to vrlo raduje i čini ponosnim, a vjerujem da se tako osjećaju i moji učenici – borci, njihovi roditelji, ali i svi našičani.

VEZANI TEKSTOVI
01/10/2018

U subotu, 29. 09. 2018., u Varaždinu je održan Savate World Cup – Croatia Open. Na Svjetskom kupu je nastupio i KBK Impact Našice sa svojim najboljim mladim borcem Zvonimirom Marićem. Zvonimir je u kategoriji juniora do 65 kilograma u disciplini assaut osvojio visoko drugo mjesto i donio srebro sa svjetskog kupa u Našice. Na kupu su sudjelovali borci iz nekoliko zemalja: Srbije, Austrije, Njemačke, Slovenije, Mađarske, Finske, Francuske i Hrvatske. Natjecanje je vodila predsjednica svjetske sudačke organizacije Maja Odžić što je kompletno natjecanje učinilo još kvalitetnijim. Na natjecanju je sudjelovao i Lorenco Palace svjetski prvak u assautu i combatu savate boxa. Najbolja borkinja turnira proglašena je Sarah Kabadjian iz Francuske, a najbolji borac Lovro Brezovečki.

Trener KBK Impact Stjepan Paska je između ostalog izjavio. „Naš najtalentiraniji borac Zvonimir opet je pokazao visoku kvalitetu i s ovim srebrom učinio naš klub ponosnim, ali nema odmora jer nam je sezona natjecanje tek počela. Od sljedećeg vikenda nastupamo u Topuskom na kickboxingu, a osim Zvonimira nastupit će još nekoliko starijih natjecatelja i petero mladi snaga koji će, nadamo se, stopama Zvonimira. Nakon toga nam slijedi Novigrad u Istri pa Kutina i Zagreb. Što se tiče kickboxinga naš klub nastupa i u MMA natjecanjima tako da ćemo odraditi i to natjecanje u Zagrebu te ponovno savate u Vukovaru. Pred nama je još šest natjecanja za koja smo spremni i s pravom očekujemo samo pobjede.”

VEZANI TEKSTOVI
image_pdfimage_print