31/05/2020

Iz OŽB-a Našice nam javljaju kako na našičkom području i dalje nemamo osoba zaraženih koronavirusom. No, kako upozoravaju epidemiolozi, zaraza koronavirusom nije prošla te su i dalje potrebne kontrole i testiranja. U našičkoj bolnici tijekom jučerašnjeg dana testirana su 2 pacijenta, a pristiglo je 5 negativnih rezultata među kojima su i nalazi od dana prije.

30/05/2020

U OŽB-u Našice i dalje nemamo novozaraženih osoba od koronavirusa. No, kako bi zadržali dobru epidemiološku situaciju i dalje se provode kontrole i testiranja. Tako su jučer u našičkoj bolnici testirane 3 osobe, a pristiglo je 4 negativna nalaza među kojima su i oni od dana prije.

29/05/2020

Epidemiološka situacija na razini cijele države je dobra, no, epidemija nije prošla te se i dalje provode kontrole i testiranja. U OŽB-u Našice nemamo novooboljelih osoba, tijekom jučerašnjeg dana testirano je 5 osoba, a pristigla su 3 negativna nalaza.

28/05/2020

U OŽB-u Našice i dalje nemamo novozaraženih osoba od koronavirusa. No, kako bi zadržali dobru epidemiološku situaciju i dalje se provode kontrole i testiranja. Tako su jučer u našičkoj bolnici testirane 4 osobe, a pristiglo je 6 negativnih rezultata među kojima su i oni od dana prije.

27/05/2020

U sklopu niza donacija tijekom borbe protiv pandemije Covid 19 virusom, pristigla je donacija vrlo vrijednog anesteziološkog uređaja. Gospodin Bruno Alexander Gantenbrink je u ime privatnih šumoposjednika, odnosno tvrtki Fatuus Selva, Faunus Selva i Auric barrels predao Općoj županijskoj bolnici Našice donaciju ovog uređaja vrijednog 336 tisuća kuna.

Ovaj će anesteziološki aparat omogućiti podizanje i kvalitetu rada u operacijskoj sali odnosno jedinici intenzivnog liječenja tijekom sadašnje pandemije, ali i u redovnom radu. OŽB Našice se zahvaljuje u ime uprave, svih djelatnika, ali i u ime korisnika zdravstvene usluge našim gospodarstvenicima te prijateljima bolnice na donacijama u obliku kupnje medicinske opreme odnosno financijskih sredstava za njenu kupnju.

27/05/2020

Iz OŽB-a Našice nam javljaju kako je situacija vezana uz koronavirus na našem području nepromijenjena te nemamo novooboljelih osoba. No, epidemija nije prošla, i dalje se provode kontrole i testiranja. U našičkoj bolnici jučer je testirano 5 osoba, a pristiglo je 7 negativnih rezultata među kojima su oni i od dana prije.

26/05/2020

Opća županijska bolnica Našice zaprimila je još dvije donacije u sklopu borbe protiv Covid 19 virusa. Naime, bolnici su donirani novi klimatizacijski uređaji za sve operacijske sale te zaštitna odjeća za djelatnike bolnice. Uprava bolnice zahvaljuje se na podršci i doprinosu u dizanju standarda i kvalitete usluge, a donatori su ovaj puta željeli ostati nepoznati javnosti.

26/05/2020

U cijeloj Hrvatskoj je epidemiološka situacija dobra pa tako i kod nas u Našicama ne brojimo novozaražene osobe od koronavirusa. No, i dalje treba biti oprezan te se provode testiranja. Jučer tijekom dana testirano je 10 pacijenata, a pristiglo je 15 negativnih nalaza među kojima su i nalazi uzoraka od dana prije.

25/05/2020

Iz OŽB-a Našice nam javljaju kako je situacija vezana uz koronavirus na našem području nepromijenjena te nemamo novooboljelih osoba. Tijekom jučerašnjeg dana, testirane su 2 osobe, a pristiglo je 3 negativna nalaza od dana prije. Do sada je u našičkoj bolnici testirano ukupno 639 osoba.

24/05/2020

Epidemiološka situacija na području grada Našica i dalje je bez promjena te nemamo novooboljelih pacijenata od koronavirusa. U našičkoj bolnici jučer su testirane samo 2 osobe, a pristiglo je ukupno 5 negativnih nalaza među kojima su i nalazi uzoraka uzeti prije.