03/08/2020

Jučer je u Općoj županijskoj bolnici Našice testirano 6 osoba, a pristiglo je 7 negativnih nalaza. I dalje naglašavamo na stalnu potrebu socijalnog distanciranja, izbjegavanje rukovanja, pogotovo u okruženju nepoznatih osoba, stalnoj dezinfekciji ruku i poštivanju mjera koje su izdane od strane Zavoda za javno zdravstvo, odnosno, od strane Nacionalnog i lokalnog stožera.

02/08/2020

Jučer je u Općoj županijskoj bolnici Našice testirana 21 osoba, a pristiglo je 19 rezultata testiranja od toga je jedan pozitivan na koronavirus. I dalje nastavljamo upozoravati na stalnu potrebu socijalnog distanciranja, izbjegavanje rukovanja, pogotovo u okruženju nepoznatih osoba, stalnoj dezinfekciji ruku i poštivanju mjera koje su izdane od strane Zavoda za javno zdravstvo, odnosno, od strane Nacionalnog i lokalnog stožera.

01/08/2020

Jučer je u Općoj županijskoj bolnici Našice testirano 18 osoba, a pristigao je 21 negativan nalaz. I dalje naglašavamo na stalnu potrebu socijalnog distanciranja, izbjegavanje rukovanja, pogotovo u okruženju nepoznatih osoba, stalnoj dezinfekciji ruku i poštivanju mjera koje su izdane od strane Zavoda za javno zdravstvo, odnosno, od strane Nacionalnog i lokalnog stožera.

31/07/2020

U Općoj županijskoj bolnici Našice danas nema novooboljelih osoba od koronavirusa. Tijekom jučerašnjeg dana testirano je 16 osoba, a pristigla su 23 negativna rezultata. Ostanimo i dalje odgovorni, poštujmo mjere izdane od Zavoda za javno zdravstvo i Nacionalnog i lokalnog stožera.

30/07/2020

Jučer je u Općoj županijskoj bolnici Našice testirano 10 osoba, a pristiglo je 20 rezultata testiranja od toga je jedan pozitivan na Covid-19, a radi se o mlađoj ženskoj osobi s područja Našica. I dalje nastavljamo upozoravati na stalnu potrebu socijalnog distanciranja, izbjegavanje rukovanja, pogotovo u okruženju nepoznatih osoba, stalnoj dezinfekciji ruku i poštivanju mjera koje su izdane od strane Zavoda za javno zdravstvo, odnosno, od strane Nacionalnog i lokalnog stožera.

29/07/2020

U Općoj županijskoj bolnici Našice danas nemamo novooboljelih osoba od koronavirusa. Tijekom jučerašnjeg dana testirano je 29 osoba, a pristiglo je 9 negativnih rezultata. Ostanimo odgovorni, poštujmo mjere izdane od Zavoda za javno zdravstvo i Nacionalnog i lokalnog stožera.

28/07/2020

Jučer je u Općoj županijskoj bolnici Našice testirano 16 osoba, a pristiglo je 14 rezultata testiranja od toga je jedan pozitivan na Covid-19. I dalje nastavljamo upozoravati na stalnu potrebu socijalnog distanciranja, izbjegavanje rukovanja, pogotovo u okruženju nepoznatih osoba, stalnoj dezinfekciji ruku i poštivanju mjera koje su izdane od strane Zavoda za javno zdravstvo, odnosno, od strane Nacionalnog i lokalnog stožera.

27/07/2020

Jučer je u Općoj županijskoj bolnici Našice testirano 5 osoba, a pristigla su 24 negativnih rezultata. I dalje naglašavamo na stalnu potrebu socijalnog distanciranja, izbjegavanje rukovanja, pogotovo u okruženju nepoznatih osoba, stalnoj dezinfekciji ruku i poštivanju mjera koje su izdane od strane Zavoda za javno zdravstvo, odnosno, od strane Nacionalnog i lokalnog stožera.

26/07/2020

U Općoj županijskoj bolnici Našice danas nemamo novooboljelih osoba od koronavirusa. Tijekom jučerašnjeg dana testirano je 19 osoba, a pristiglo je 16 negativnih rezultata. Ostanimo odgovorni, poštujmo mjere izdane od Zavoda za javno zdravstvo i Nacionalnog i lokalnog stožera.

25/07/2020

Kako nam javljaju iz Opće županijske bolnice Našice naknadno su pristigla i dva pozitivna nalaza na Covid-19 virus. Radi se o muškoj osobi s područja Našica i ženskoj osobi s orahovačkog područja.