LiDraNo 2018. u Srednjoj školi „Isidora Kršnjavaoga” Našice
25/01/2018
Lidrano1
Danas je u Srednjoj školi „Isidora Kršnajvoga” Našice održana međuopćinska smotra literarnog, dramskog i novinskog stvaralaštva učenika srednjih škola pod nazivom LiDraNo 2018. Na smotri su nastupili učenici srednjih škola iz Našica, Đakova, Belog Manastira, Donjeg Miholjca i Valpova. Na otvorenju smotre koje se održalo u višenamjenskoj dvorani srednje škole uz učenike i mentore bili su kao domaćin ravnatelj srednje škole Željko Filjak i predstavnik Grada Našica predsjednik Mjesnog odbora Našice Josip Matek.
Lidrano2
Željko Filjak ravnatelj Srednje škole „Isidora Kršnjavoga” Našice na otvorenju smotre je izjavio.
„Dragi lidranovci, poštovani kolegice i kolege, poštovano povjerenstvo, u ime škole domaćina zahvalio bih se što ste uložili svoje znanje volju i trud da biste pokazali svoja postignuća na području literarnog, dramskog i novinarskog stvaralaštva. Zahvaljujem prije svega mentorima koji su uložili znatan napor da bi talente koje su prepoznali kod učenika njegovali i omogućili njihov razvoj i da bismo promicali našu kulturu jezika u ovom europskom okruženju. To nije uvijek jednostavno i znam da odmak od onoga što se pruža kroz digitalne medije sigurno traži određeni napor. Zahvaljujem se također vama učenicima što ste odlučili zajedno s vašim mentorima krenuti u tom smjeru i braniti boje vaših škola. Pretpostavljam da je u misijama vaših škola njegovanje kreativnosti kod učenika tako i kod nastavnika pa se nadam da će ovo natjecanje također biti u tom smjeru. Želim svima dobrodošlicu u ime škole domaćina.”
Lidrano3
 
Smotru je otvorio Josip Matek predsjednik Mjesnog odbora Grada Našica i predstavnik Grada Našica koji je istaknuo.
„Čast mi je pozdraviti vas u ime gradonačelnika gospodina Josip Miletića, u ime Mjesnog odbora Našice i moje osobno ime. Zahvalio bih vam se što cijenite i poštujete naš materinji hrvatski jezik. Iskreno se nadam da ćete iskustva koja danas steknete i prijateljstva koja ostvarite uspješno primijeniti u godinama koje su pred vama. Zahvala svim vašim mentorima, školi domaćinu i svima koji su omogućili da se ovaj Lidrano danas održi.”
 

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2018/1mjesec/25/v1{/gallery}

Preplatite se
TV Našice

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAbricks2016

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji