reklamavelika2015a

zupan1
Danas je u uredu gradonačelnika održan radni sastanak gradonačelnika Grada Našica Josipa Miletića i župana Osječko - baranjske županije Ivana Anušića s njegovim suradnicima. Uz gradonačelnika na sastanku su bili predsjednik Gradskog vijeća Grada Našica Stjepan Pintarić, potpredsjednik Gradskog vijeća Krešimir Kašuba, potpredsjednik županijske skupštine Ivica Čeme te pročelnici i ostali djelatnici gradske uprave.

Teme sastanka su bili razvojni projekti u Gradu Našicama i potpore županije gradu u 2018. godini, prometna povezanost grada Našica i problem koncesije plinske mreže u Našicama.

Kako je protekao sastanak i o projektima o kojima su razgovarali možete više pogledati u video prilogu koji slijedi.

 

.be

Gradonačelnik Josip Miletić je zahvalio županu na dolasku u Grad Našice te istaknuo da je županija podupirala dosadašnje projekte Grada Našica i izrazio vjeru da će tako biti i ubuduće.

zupan2

Projekti za koje se najviše očekuje pomoć su projekti u vezi prirodne baštine, obnove kulturne baštine, projekti energetske obnove. Grad će surađivati sa Hrvatskim cestama i županijskom upravom za ceste kako bi se razvila i poboljšala prometna mreža na području grada Našica. Također Grad Našice će u suradnji sa županijom podupirati i projekte poduzetnika, poljoprivrednika.

zupan3

Župan Osječko - baranjske županije Ivan Anušić je istaknuo da županija trenutno podupire projekte obnove srednjoškolskog igrališta na kojem se gradi atletska staza, projekte katastarske izmjere na području Grada Našica, a u planu su projekti energetske obnove osnovnih škola i srednje škole na području Grada Našica. Također župan je rekao da će županija podupirati projekte Grada Našica i lobirati kod državnih institucija za projekte. Župan je istaknuo da je važno imati inicijativu pri predlaganju projekata i traženju sredstva za projekte. Pohvalio je da gradonačelnik Josip Miletić sa svojim suradnicima to ima i da će županija posebno podupirati takve jedinice lokalne samouprave.

Poslije radnog sastanka gradonačelnik i župan su sa suradnicima obišli Vinogradsku ulicu u kojoj su nedavno završeni radovi na obnovi i rekonstrukciji.

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.