reklamavelika2015a

sastana1

Danas je Našicama u uredu gradonačelnika održan radni sastanak na kojem su uz Osječko – baranjskog župana Ivana Anušića bili domaćin gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić, predsjednik gradskog vijeća Stjepan Pintarić, potpredsjednik županijske skupštine Ivica Čeme, županijski vijećnik Vanja Prošić i pročelnik za financije grada Našica Franjo Vladika.

Gradonačelnik grada Našica Josip Miletić izrazio je zadovoljstvo današnjom posjetom župana kao i dosadašnjom suradnjom Grada i Županije.

"U današnjem radnom posjetu župana Ivana Anušića, uz ovaj radni sastanak, odlučili smo obići najveći gospodarski subjekt u gradu Našicama Nexe grupu, a nakon toga je predviđen obilazak srednje škole gdje je u planu potpisivanje ugovora o nastavaku rekonstrukcije školskog igrališta. Zahvaljujem županu na dolasku i potpori gradu Našicama i nadam se da će uskoro biti još jedan radni sastanak na kojem ćemo tematski proći sve ono što se u 2017. godini događalo u gradu Našicama i dogovoriti stvari koje su važne za 2018. godinu." - rekao je gradonačelnik Josip Miletić. sastana2

Župan Osječko – baranjske županije Ivan Anušić o posjetu gradu je izjavio.

„U zadnje vrijeme smo napravili nekoliko posjeta Gradu Našicama te sufinancirali određene projekte, a ovo nije zadnji ovakav posjet Planiramo već za nekoliko tjedana ponovno doći u grad Našice, razgovarati o konkretnim projektima i suradnji Grada Našica i Osječko – baranjske županije. Isto tako, danas smo ovdje zbog obilaska jednog od najvećih gospodarskih subjekata Nexe grupu, a nakon toga nam je plan otići u srednju školu Isidor Kršnjavi Našice te potpisati ugovor o dovršetku uređenja vanjskih sportskih terena. Ugovor je vrijedan 407 tisuća kuna s kojim ćemo dovršiti i izgraditi atletsku stazu, a time će županija s konkretnim financijskim sredstvima sudjelovati u realizaciji i razvoju projekata na području grada Našica.”

 
bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.