reklamavelika2015a

gradonacelnik1

Jučer je u uredu gradonačelnika Grada Našica održan prijem za učenike nekoliko razreda Osnovne škole Dore Pejačević.

Uz domaćina gradonačelnika Josipa Miletića, na prijemu su bili učenici Osnovne škole i njihovi voditelji. Prvi prijem organiziran je bio već u jutarnjim satima, dok je drugi održan u 11 sati. Prije svega ispred zgrade Gradske uprave djece, voditelji i gradonačelnik uhvatili su se za ruke te uzviknuli "Ljubav djeci prije svega".

Par riječi o prijemu kod gradonačelnika rekla je i koordinatorica društva naša djeca Darija Vlajnić.

gradonacelnik4

"Dječji tjedan obilježavamo svake godine tradicionalno i ovaj prijem kod gradonačelnika Grada Našica je također lijepa tradicija. Novi gradonačelnik Josip Miletić pokazuje volju i želju kao i trud da nas sve lijepo primi i ugosti što je posebno važno svima koji su bili u posjeti, a to su djeca itekako prepoznala. Uz 30-tak djece Dječjeg foruma s voditeljicom Ružicom Belunjak, u posjetu su bili i vijećnici Dječjeg gradskog vijeća s voditeljicom Tamarom Braun Baričević, i ja kao koordinatorica Društva naša djeca. Ovom prilikom zahvaljujem se gradonačelniku i medijima koji nas uvijek prate, kao i ovoga tjedna kada je poseban fokus na djeci. Za istaknuti svakako i okupljanje ispred zgrade Gradske uprave gdje smo se zajedno napravili zajedničku fotografiju te uzviknuli moto "Ljubav djeci prije svega."

gradonacelnik3

Nakon prijema i stvarno veselog druženja par riječi rekao je i gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić.

gradonacelnik2

"Ovaj Dječji tjedan kao i do sada u našem gradu obilježavamo i ove godine. Posebno dajemo naglasak na svemu onome što je potrebno oko brige i skrbi svakog djeteta. Djeca su naše najveće bogatstvo, a mi u Gradskoj Upravi svojim skromnim doprinosom im želimo pokazati kako smo uvijek uz njih. Danas su tako bila dva razreda iz Osnovne škole Dore Pejačević, a neki od njih su i članovi društva Naša djeca kao i mali vijećnici Dječjeg gradskog vijeća Grada Našica.

gradonacelnik5Na prijemu smo s djecom razgovarali o željama kao i o mnogim njihovim potrebama. Upravo u takvom razgovoru rode se mnoge dobre ideje koje se u budućnosti mogu i realizirati. Svakako, najljepši poklon od naše djece je njihov iskreni osmijeh koji su meni kao gradonačelniku poklonili, naravno zajedno i s njihovim vedrim glasovima i veselim pjesmama, pa vjerujem kako će svima ovo druženje ostati u lijepom sjećanju. Već sutra nastavljamo s aktivnostima vezanim uz dječji tjedan. Istaknuo bih među ostalima i posjetu vrtića Zvončić gdje ćemo pokazati i učiti djecu razvrstavanju otpada. To je jedan vrlo važan projekt koji smo realizirali i u sklopu njega smo napravili i ove slikovnice koje su djeca dobila za poklon. To je jedna lijepa priča koju od malih nogu želimo razvijati u djece kako bi sami oni shvatili koliko je to važno. Još jednom želim čestitati djeci Dječji tjedan, ali naravno i svim roditeljima kojima želimo puno uspjeha u budućnosti."

 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.