reklamavelika2015a

potpisivanje1

Danas je 21.9.2017. je u uredu gradonačelnika održano svečano potpisivanje ugovora o dodjeli prostorija na korištenje udrugama proisteklim iz Domovinskog rata.

Grad Našice dodijelio je Udruzi djece poginulih i nestalih branitelja, Udruzi roditelja poginulih i nestalih branitelja i Udruzi udovica poginulih i nestalih branitelja dva poslovna prostora u vlasništvu Grada koji se nalaze u Domu hrvatske vojske na besplatno korištenje u narednom periodu.

potpisivanje2

Na potpisivanju su bili gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić, predsjednik Gradskog vijeća Grada Našica Stjepan Pintarić, dogradonačelnik Grada Našica Hrvoje Šimić, ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved i predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

Svim nazočnima se obratio i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved koji je među ostalim čestitao na zalaganju Grada Našica da pomogne radu udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

potpisivanje3

Što je sve rekao ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved poslušajte u audio zapisu koji vam ovoga puta objavljujemo:

 

Nakon potpisivanja ugovora Gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić je istaknuo da je ideja da taj centar koji je dom hrvatske vojske bude novi braniteljski centar koji se planira s vremenom i obnoviti.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.