reklamavelika2015a

polaganje1Povodom 21. rujna, Dana pobjede nad tvz. JNA u Našicama, na našičkom groblju, groblju u Martinu i groblju u Velimirovcu, izaslanstvo Grada Našica upalilo je svijeće i položilo vijence na grobovima poginulih branitelja Branka Glavaša, Slavka Maroda i Antuna Sertića.
polaganje2
Nakon što smo obišli grobove naših poginulih sugrađana, te im odali počast, par riječi o događaju koji je obilježio te dane rekao je gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić.
"21. rujna Dan je pobjede nad tzv. JNA u Gradu Našicama. Danas se trebamo sjetiti svih ljudi koji su bili aktivni sudionici te pobjede, a prije svega treba se sjetiti hrabrih branitelja koji su dali sve što su imali svoje živote. Tako smo s predstavnicima Gradske uprave zajedno položili vijenac i zapalili svijeće na grobovima Branka Glavaša, Antuna Sertića i Slavka Maroda. Njihova imena ostati će trajno zapisana u povijesti Našica, a sve što su učinili zajedno s vrijednim braniteljima danas je nama na ponos. Mi moramo raditi kako bi naš Grad, naš kraj procvjetao, bio bolji, ljepši, ugodniji za život, ali ne smijemo nikada zaboraviti njihovu žrtvu koju su oni tada učinili. Ovom prilikom čestitam Dan pobjede nad tzv. JNA u Gradu Našicama, ali isto tako i svim našičkim braniteljima čestitam Dan našičkih branitelja."
 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.