reklamavelika2015a

zupnija2
Povodom božićnih i novogodišnjih blagdana župan Ivan Anušić danas (22. prosinca 2017. godine) primio je predstavnike klubova nositelja kvalitete sporta, vrhunske sportaše 1. i 2. kategorije, predstavnike školskih sportskih društava, predstavnike sveučilišnog sporta te osvajače medalja na državnim prvenstvima s područja Osječko-baranjske županije. Čestitao im je na zapaženim rezultatima koje su ostvarili u 2017. godini i poželio puno uspjeha u daljnjim aktivnostima, a u ime sportaša županu je zahvalio gimnastičar Robert Seligman. 
- Sport je važan za razvoj svakog čovjeka, međutim kod nas se uglavnom zasniva na mogućnostima obitelji koja je sportašima najveća moralna, financijska i svaka druga potpora. U Osječko-baranjskoj županiji zato počinjemo raditi na sustavnom stvaranju vrhunskih, poluprofesionalnih, rekreativnih i drugih sportaša. Naime, ukoliko na vrijeme i već od najranije dobi implementiramo mlade u te procese, oni će sigurno izrasti u kvalitetne ljude. Sport ne znači samo odigrati ili pogledati utakmicu, šutnuti loptu nego je način odgoja, način života koji je vrlo potreban jer su danas pred mladima mnogi izazovi od ulice, droge, duhana i interneta do svega što današnje vrijeme čini lošijim od ranijeg. Takvo stanje možemo prevladati privlačenjem mladih u sport. Čak i ako zakaže obitelj, društvo i škola, sport može jako puno pomoći i izvesti te mlade ljude na pravi put. Zato je bitno djecu od najmlađe dobi upućivati u sport, ali ne načelno i riječima nego stvoriti uvjete da se svi mogu baviti sportom. Upravo na tom planu mi ćemo se posebno potruditi – rekao je župan Anušić te uručio priznanja sportašima koji su ove godine postigli posebno zapažene rezultate. 
zupnija1
Dodao je kako vrhunski sportaši trebaju posebnu pozornost. Kao župan već se s njima sastajao i pomagao im u osiguranju sredstava za opremu, troškove putovanja i slične potrebe. – Vrhunski sportaši traže samo normalne uvjete za treniranje kakve imaju njihovi sportski suparnici diljem svijeta. U tomu im pomažemo i uvijek ćemo pomagati, a mogu se i sami javiti pa će im Županija pomoći u realizaciji njihovih sportskih rezultata – poručio je župan. 
bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.