reklamavelika2015a

kontinentalna1
Po izuzetno velikom broj posjetitelja i izlagača uz tradicionalno dobro ukupno ozračje ovogodišnja manifestacija „Večeri vina i umjetnosti“ nadmašila je sva očekivanja. Naime, u petak navečer, 12. svibnja 2017. godine, u dvorištu Kazamata u osječkoj Tvrđi održana je „Večer vina i umjetnosti“ u sklopu 9. Dana vina, turizma i cikloturizma u Osijeku na kojoj se predstavilo 32 vinara iz Osječko-baranjske županije, ali iz Iločkog vinogorja, s Pelješca te iz Mađarske i Srbije. Naravno, posjetitelji su uz vrhunska vina mogli kušati i vrhunske suhomesnate proizvode, sireve, slastice i druge domaće proizvode. 
kontinentalna2
- Ovogodišnja „Večeri vina i umjetnosti“ potvrdila je kako naši ljudi žele i vole ovakve događaje, no ova manifestacija treba postati međunarodna. Dolaskom stranih gostiju još bolje ćemo promovirati našu eno ponudu te pokazati kako proizvodimo i kako su kvalitetni naši proizvodi i izvan granica Osječko-baranjske županije, Hrvatske i Europe. U današnje vrijeme turistu koji želi kušati vrhunsko vino nije teško prijeći tisuće kilometara i platiti koliko god treba - rekao je župan Ivan Anušić. Podsjetio je kako se na području Osječko-baranjske županije nalazi čak četiri vinogorja te naglasio kako Županija podupire i podupirat će manifestacije poput „Dana vina i umjetnosti“. 
Cjelovečernji događaj „Večeri vina i umjetnosti“ obogaćen je nastupima glazbenika, izložbama, multimedijalnim svjetlosnim instalacijama, performansom. 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.