reklamavelika2015a

zupanija1
Uz potporu i donaciju Osječko - baranjske županije i Zagrebačke banke, članovi Udruge gluhoslijepih osoba Grada Osijeka i Osječko - baranjske županije (UGsO Osijek) uspjeli su nabaviti tri nova računala, čitač ekrana i tri govorne jedinice s pripadajućom opremom, odnosno opremiti informatičku radionicu prilagođenu i namijenjenu gluhoslijepim, slijepim i slabovidnim osobama. Tako je danas, 11. listopada 2017. godine, u prostorijama Udruge u pothodniku na Trgu Ante Starčevića u Osijeku prigodno otvorena ova radionica. 
zupanija2
Predsjednik UGsO Osijek Željko Bosilj posebno je zahvalio županu Ivanu Anušiću, njegovim zamjenicima Goranu Ivanoviću i Petru Lagatoru koji su podržali prijedlog i uz donaciju uspjeli realizirati projekt kojim se omogućava članovima Udruge, ali i svim građanima, studentima i učenicima, osobama s invaliditetom bolju komunikaciju, pristup informacijama i edukaciju. 
Zamjenik župana Goran Ivanović izrazio je zadovoljstvo što će zahvaljujući novoj opremi članovima Udruge i drugim osobama s invaliditetom biti omogućena primjerena edukacija, a još više što im se na taj način omogućava i olakšava pristup informacijama, a time se i kvaliteta njihova života diže na višu razinu. - Ova oprema je neophodna ovim divnim ljudima u njihovoj želji i htijenju da se na trenutak približe njima trenutno nedostupnim informacijama te će im očito pomoći u svakodnevnom životu – rekao je dožupan Ivanović te najavio kako će Županija pomoći da se radionica opremi i programom za glasovne naredbe. 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.