reklamavelika2015a

zupanija1
Lijepe vijesti nam dolaze iz Osječko - baranjske županije. Naime, nastavlja se uređenje srednjoškolskih igrališta u Đakovu i Našicama. Naime, na sastanku s pročelnicima održanom danas, 19. rujna 2017. godine, župan Ivan Anušić donio je odluke kojima se pokreću postupci radi postavljanja tartan podloge na atletskoj stazi srednjoškolskog igrališta u Đakovu te asfaltne podloge na atletskoj stazi srednjoškolskog igrališta u Našicama, što je preduvjet za njeno daljnje uređenje. 
Projekt sanacije sportskih igrališta i atletske staze u Đakovu, koje koriste tri škole (Srednja strukovna škola Antuna Horvata, Gimnazija A.G. Matoša i Ekonomska škola Braće Radića) Osječko-baranjska županija pokrenula je krajem 2015. godine, a početkom ove godine asfaltirana su igrališta i atletska staza te postavljena javna rasvjeta. Sada se pokreće postupak javne nabave radi ugradnje sportske (tartan) podloge na atletskoj stazi. Procijenjena vrijednost nabave je 606.000,00 kuna bez PDV-a. Župan je imenovao stručno povjerenstvo koje će odabrati najpovoljniju od ponuda koje pristignu u roku od 20 dana od objave javnog poziva, a radovi se planiraju završiti još ove godine. 
zupanija2
Župan je prihvatio i Prijedlog Sporazuma o suradnji na realizaciji projekta izvođenja radova na atletskoj stazi na školskom igralištu Srednje škole Isidora Kršnjavoga Našice, koji će potpisati s ravnateljem Srednje škole Isidora Kršnjavoga Našice. Naime, i u Našicama je Osječko-baranjska županija nosila najveći teret dosadašnjih radova na rekonstrukciji igrališta (asfaltiranje igrališta i postavljanje javne rasvjete). Preostalo je uređenje atletske staze koja je bila izgrađena od mljevene opeke (tenisita), a nakon radova na igralištu ostala je u neupotrebljivom stanju. Stoga je župan prihvatio prijedlog da se radi stvaranja kvalitetnih uvjeta za održavanje nastave tjelesnog odgoja i sportskih izvannastavnih aktivnosti izvede i rekonstrukcija atletske staze. Vrijednost planiranog projekta iznosi 407.637,50 kuna, a sredstva će se izdvojiti iz županijskog proračuna. Zbog složenijih formalno-pravnih pripremnih postupaka, planirani završetak radova je 1. svibnja 2018. godine. 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.