reklamavelika2015a

farm1
U organizaciji Udruge prodavatelja poljoprivredne mehanizacije i opreme u Hrvatskoj, danas (25. kolovoza 2017. godine) na prostoru Sportske zračne luke Osijek počeo je trodnevni 4. Farm showu Osijek, sajam na komu 30 sudionika izlaže traktore, kombajne te druge poljoprivredne strojeve i opremu na čak 8.500 četvornih metara sajamskog prostora. Uz prezentacije rada i akcijske cijene, potencijalnim kupcima omogućena je proba izloženih strojeva na pokusnom polju, a za posjetitelje je pripremljen i popratni zabavni program, od tradicionalne utrke traktora do natjecanja u pripremi fiš paprikaša. 
Otvaranju sajma nazočili su župan Osječko-baranjske županije Ivan Anušić i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić. Župan je naglasio kako je Osijek pravo mjesto za održavanje ove manifestacije, a zadovoljan je što je izložen veliki broj moderne mehanizacije koja će koristiti našim proizvođačima i oporavku hrvatske poljoprivrede. 
farm3
- Osječko-baranjska županija priprema velika ulaganja u poljoprivredu, i to prije svega u sustave navodnjavanja. Četiri sustava navodnjavanja već su pripremljena, ove godine bit će prijavljeni na natječaje te sigurno i realizirani. Kao što smo vidjeli, na sajmu je izložena i oprema za navodnjavanje, pa podsjećam poljoprivrednike da iskoriste i mogućnosti koje im pružaju natječaji Europske unije za sufinanciranje sustava navodnjavanja – rekao je župan Anušić. 
farm2

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.