banner izzy2016

stipe3

Jučer je u Domu kulture u Našicama održana završna svečanost proslave 95 godina planinarstva u Našicama i 55 godina Planinarskog društva „Krndija“.

 

Log in to comment
planinari1

Danas su se našički planinari uputili na planinarski izlet na Krndiju zajedno s poznatim alpinistom Stipom Božićem.

 

Log in to comment
 
plan1Jučer je izložbom fotografija i novinskih članaka pod nazivom PD „Krndija“ Našice u povijesti i sadašnjosti započeo XVI. Planinarski tjedan.

 

Log in to comment
pla1

Drage sugrađanke i sugrađani, planinari, svi ljubitelji prirode i avanture, Stipe Božić ponovno dolazi u Našice!!!

 

Log in to comment
planinari2

Prošli vikend je 19 članova PD „Krndija“ i gostiju iz Požege i Zagreba provelo na Vlašiću u gostima kod PD „Paklarske stijene“. Dočekalo ih je prekrasno vrijeme uz neke od najljepših vidikovaca srednje Bosne s visine od gotovo 2000 metara. planinari1

Zelenilo, beskrajni pašnjaci uz nepreglednu i mističnu visoravan kao iz bajke koju prekrivaju nepregledni oblaci onilježili su taj vikend. Uz najviši vrh Paljenik (1943) mnv, planinari su obišli turističko naselje Babanovac, Stari grad, Plavu vodu i rodnu kuću Ive Andrića u Travniku te planinarski kuću PD Vitez iz Viteza. Trodnevni izlet, još jedan od nizu mnogobrojnih kvalitetnih izletakoje smo upriličili u važnim obljetnicama našeg Društva prošao je u uživanju i zadovoljstvu naših članova. planinari3Zahvala vođi puta Slavku Čoliću na dobro organiziranom izletu i upoznavanjem s dijelom Bosne kojeg su obišli.

planinari4

Umor prolazi, zadovoljstvo ostaje!

 

Log in to comment
planinari2

Članovi Planinarskog društva „Krndija“ Našice Predsjednik Hrvoje Tržić i dopredsjednik Franjo Matasić održali su predavanje o planinarstvu u višenamjenskoj dvorani Srednje škole „Isidora Kršnjavoga“ u Našicama kako bi popularizirali planinarstvo i planinarenje.

 

Log in to comment
banner1
Pinterijeri

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.