reklamavelika2015a

podgorac2a

Danas je u Podgoraču potpisan ugovor između Općine Podgorač i Veterinarske stanice Našice o sufinanciranju umjetnog osjemenjivanja krava i junica.

 

Log in to comment
podgorac1
Općina Podgorač je 2016. godine, temeljem  Pravilnika o provedbi Mjere 07 „ Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima „ iz programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. -2020. godine i Natječaja za provedbu podmjere 7.2. „ Ulaganja u izradu, poboljšanje ili proširenje svih vrsta male infrastrukture, uključujući ulaganja u obnovljive izvore energije i uštedu energije“-provedba operacije 7.2.2. „Ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta“ podnijela zahtjev za potporu za ulaganje u građenje nerazvrstane ceste u Poganovcima ( ulica A. Starčevića).  

Nakon provedene administrativne obrade Zahtjeva za potporu utvrđeno je da isti udovoljava uvjetima propisanim Pravilnikom i Natječajem u dijelu koji se odnosi na provjeru kriterija prihvatljivosti i provjeru raspoloživosti sredstava. Shodno tome Odlukom o prihvatljivosti za ulaganje u građenje predmetne nerazvrstane ceste Općini Podgorač utvrđen je najviši iznos potpore koji iznosi 1.301.681,88 kuna. 

Načelnik Đanić je istaknuo zadovoljstvo što je Općina Podgorač ostvarila jedan u nizu od pripremljenih velikih projekata koji su spremni za povlačenje sredstva iz Europske unije.  Samim time je obuhvaćeno i  ravnomjerno  razvijanje svih naselja  u Općini Podgorač, što dokazuje da će  se i ubuduće nominirati razni projekti  za koje imamo ishođenu potrebnu dokumentaciju.

 

 

Log in to comment
podgorac1
Općina Podgorač vršila je isplatu novčane naknade ( Božićnice) umirovljenicima sa područja Općine Podgorač u jednokratnom novčanom iznosu u visini od 150,00 kuna.

 

Log in to comment
podgorac goran djanic

Općinski načelnik Općine Podgorač g. Goran Đanić potpisao je sa Hrvatskom elektroprivredom d.d. Zagreb Ugovor o donaciji sredstava u visini od 50.000,00 kuna za opremanje dječjeg igrališta u naselju Bijela Loza.

 

Log in to comment
podgorac2

Danas je u prostorijama Općine Podgorač održano svečano potpisivanje Ugovora o korištenju studentskih stipendija Općine Podgorač.

 

Log in to comment
podgorac1

Jučer (12.12.2017.) je u prostorijama Općine Podgorač održana 4. Sjednica Općinskog vijeća.

 

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.