Prijava Registracija

Login to your account

Kreiraj korisnički račun * * Obavezno polje

Ime koje ste unijeli nije ispravno.

Warning: sprintf() [function.sprintf]: Too few arguments in /home/photobyh/public_html/nasice.com/libraries/joomla/methods.php on line 342
Nevažeća lozinka.
Lozinke koje ste unijeli ne podudaraju se. Molimo unesite željnu lozinku u polje za lozinku i potvrdite vaš unos ponovnim unošenjem u polje za potvrdu lozinke.
Neispravna e-mail adresa
E-mail adrese koje ste unijeli ne podudaraju se. Unesite svoju e-mail adresu u polje e-mail adresa i potvrdite vaš unos u polje e-mail potvrde.


bon2014aaa

Članci

Našice - OŠ Dore Pejačević - "Klokan bez granica"

dorap16_3_1a16.3.2011. Sutra će se održati međunarodno matematičko natjecanje pod nazivom "Klokan bez granica".

Ovo natjecanje će se održati u Osnovnoj školi Dore Pejačavić sa početkom u 12,30 sati a moto ove igre tj ovog natjecanja "Matematički klokan" je bez selekcije, eliminacije i finala.

Ovo je već peti put kako se ovako nešto održava u našoj osnovnoj školi. Učenici će biti podjeljeni u kategoriju Leptirići (2. i 3. razred), Ecolier (4. i 5 razred), Benjamin (6 i 7 razred) i kategorija Cadet (8 razred). Koordinatorica natjecanja za predmetnu nastavu je učiteljica Branka Burazer , za razrednu nastavu  Ksenija Orešković.

Ovo je natjecanje najveće školsko natjecanje na svijetu!

Igra - natjecanje "Matematički klokan" se sastoji  od 12 zadataka za skupinu "Leptirići", odnosno 24 zadatka za sve ostale skupine. Zadaci su raznovrsni i poredani od lakših prema težima.

dorap16_3_2

nexegradnja2

NAJNOVIJE VIJESTI

GlobAllShare1

Imate još jako malo vremena da se uključite u ovu svakim danom sve veću globalnu mrežu i da ostvarite BESPLATNE dionice.

ANKETA

Tko bolje živi u HR? Ljudi na selu ili u gradu?

felga up

hotelreklama1

gelo1

alicia1

dubainovo

Najnovije fotografije

BESPLATNI MALI OGLASI

Time passed:
1
5
Sati
2
8
Minuta
0
4
Sekundi
www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2012 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.