Prijava Registracija

Login to your account

Kreiraj korisnički račun * * Obavezno polje

Ime koje ste unijeli nije ispravno.

Warning: sprintf() [function.sprintf]: Too few arguments in /home/photobyh/public_html/nasice.com/libraries/joomla/methods.php on line 342
Nevažeća lozinka.
Lozinke koje ste unijeli ne podudaraju se. Molimo unesite željnu lozinku u polje za lozinku i potvrdite vaš unos ponovnim unošenjem u polje za potvrdu lozinke.
Neispravna e-mail adresa
E-mail adrese koje ste unijeli ne podudaraju se. Unesite svoju e-mail adresu u polje e-mail adresa i potvrdite vaš unos u polje e-mail potvrde.


bon2014aaa

Članci

Našice - Sigurnost i zaštita djece na internetu

 Našice - Sigurnost i zaštita djece na internetu

Dan sigurnijeg interneta (Safer Internet Day) obilježava se od 2004. godine na dan 5. veljača, pod međunarodnim sloganom "Povezivanje, uz uvažavanje".

Obilježavanje Dana sigurnijeg interneta povodi PU Osječko-baranjska i to kroz preventivni projekt "Sigurnost i zaštita djece na internetu" koji je namijenjen učenicima osnovnih i srednjih škola i njihovih roditelja.

 

Cilj projekta je upozoriti djecu, mlade i njihove roditelje o mogućim zlouporabama korištenja suvremenih tehnologija kao što su računala, mobiteli, internet i različite društvene mreže.


Jedan od načina provođenja navedenog preventivnog projekta je i provođenje edukativnih predavanja te je u svezi sa tim 05.02. provedeno edukativno predavanje na temu spomenutog preventivnog projekta u Osnovnoj školi Kralja Tomislava u Našicama. Na predavanju je uz nastavnike i stručno osoblje bilo nazočno sveukupno 150 učenika petih i šestih razreda.

 

Edukativno predavanje održao je policijski službenik Odjela prevencije, PU osječko-baranjske Darko Ćorković uz pomoć i suradnju Kontakt policije PP Našice, tj. kontakt policajca Stjepana Prišća.

 

Tijekom mjeseca veljače nastaviti će se sa postupanjem po preventivnom projektu te su u sklopu navedenog dogovorena edukativna predavanja nekoliko škola na području PP Našice. 

 

 

gelo1

BESPLATNI MALI OGLASI

ANKETA

Da li u Lapovac treba ulagati kao turističko odredište?

Najnovije fotografije

oglasnik2013

Vaš preglednik ne podržava iFrame potreban za prikaz widgeta

dubai

felga up

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2012 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.