reklama2015A

Članci

Našice - Skupština nogometnog središta Našice

Našice - Skupština nogometnog središta Našice

Večeras je u gradskoj vijećnici održana izvještajna skupština Nogometnog središta Našice na kojoj su usvojena izvješća o radu 2.ŽNL-e, LNS-a, Lige mladeži, izvješće o radu Zbora nogometnih sudaca NS Našice, Program rada NS Našice i Zbora nogometnih sudaca NS Našice te Izvješće Nadzornog odbora o pregledu financijskog poslovanja u 2012. godini. Skupština je utvrdila i proračun za 2013. godinu.

Na početku rada, a prije usvojenih izvješća, prisutne je o obveznoj prevenciji na nogometnim stadionima upoznao Stjepan Topolovec, djelatnik Policijske postaje Našice.     

Skupština je donijela odluku i utvrdila kalendar o početku svih natjecanja liga koje su u ingerenciji NS Našice. Dana 23. i 24. ožujka početak je 2.ŽNL-e, 7. travnja krenut će Liga središta, pionirska liga starta 16. i 17. ožujka a juniorska 23. i 24. ožujka 2013. godine. Finalna utakmica Kupa za 2012/13 godinu između NK Feška i NK Vihora odigrat će se 10. travnja (16,00) sati na gradskom stadionu u Našicama. Odluku o početku Kup natjecanja za sezonu 2013/14 donijet će Izvršni odbor Nogometnog središta.

Na kraju Skupštine, a temeljem Pravilnika o dodjeli nagrada i priznanja, dodijeljena su priznanja za 2012. godinu, i to:

Jozo Koštić iz Feričanaca

Jozo Koštić iz Feričanaca

Ivica Valenčak

Ivica Valenčak - predsjednik NS Našice

 

-        Jozo Koštić iz Feričanaca -  dobio je nagradu za Životno djelo;

-        Josip Gašparić (NK Našk) - najbolji je igrač;

-        Dino Kasapović (NK Omladinac) - najbolji je vratar;

-        Matija Horvatek - najbolji je nogometni sudac;

-        Seniorska momčad NK Croatie iz Velimirovca najbolja je momčad;

-        Zoran Kovačević (NK Croatia) - najbolji je trener u 2012. godini.

Skupštini su prisustvovali Josip Pavlus, predsjednik Športske zajednice Grada Našica, Ante Vučemilović, predsjednik ŽNS-a i dopredsjednik HNS-a, koji je ispred vrhovnih tijela županijskog i hrvatskog nogometa zaželio uspješan rad  skupštine i Nogometnog središta Našice, dopredsjednik ŽNS-a Branko Kaptalan, tajnik ŽNS-a prof. Željko Bel i direktor HNS-a zadužen za ženski nogomet Darko Kolesarić. Nažalost zbog obveza (u tajnosti dogovoren) dolazak predsjednika HNS-a gosp. Davora Šukera zbog njegovih obveza kod predsjednika Hrvatske je izostao. U telefonskom razgovoru s predsjednikom NS-a Našice Ivicom Valenčak obećao je da će prvom prigodom doći i posjetiti Našice. 

 

estetic1

banner310 258 2 2

felga up

alicia1

fannibanner

gelo1

Najnovije fotografije

BESPLATNI MALI OGLASI

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2012 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.