Prijava Registracija

Login to your account

Kreiraj korisnički račun * * Obavezno polje

Ime koje ste unijeli nije ispravno.

Warning: sprintf() [function.sprintf]: Too few arguments in /home/photobyh/public_html/nasice.com/libraries/joomla/methods.php on line 342
Nevažeća lozinka.
Lozinke koje ste unijeli ne podudaraju se. Molimo unesite željnu lozinku u polje za lozinku i potvrdite vaš unos ponovnim unošenjem u polje za potvrdu lozinke.
Neispravna e-mail adresa
E-mail adrese koje ste unijeli ne podudaraju se. Unesite svoju e-mail adresu u polje e-mail adresa i potvrdite vaš unos u polje e-mail potvrde.


bon2014aaa

Članci

Malonogometna ekipa "U dobrom društvu" i Lions klub "Našice" humanitarno pomogli obitelji iz Donje Motičine

lions15 1 1a

Uz pomoć malonogometne veteranske ekipe "U dobrom društvu" i Lions kluba Našice, danas je financijski potpomognuta jedna obitelj iz Donje Motičine.

 

Kako nam je rekao predsjednik Lionsa Hrvoje Šimić, malonogometna veteranska ekipa "U dobrom društvu" je svoju nagradu od 2000 kuna, koju je osvojila na Božićnom turniru u Našicama, odlučila dati u humanitarne svrhe. Odluku o tome tko će ovu simboličnu financijsku pomoć dobiti prepustila je Lions klubu, kojemu su baš ovakve akcije glavna aktivnost.

 

"Dobili smo informaciju od načelnika općine Donja Motičina kako postoji obitelj u selu u kojoj je prošle godine umrla 28-godišnja djevojka, a sada se vrlo teško razboljela njezina 54-godišnja majka. Kako su terapije koje su nakon dijagnoze bolesti nastupile vrlo skupe, te su ovu obitelj doslovno bacile u vrlo tešku situaciju, odlučili smo reagirati te pomoći obitelji ovom simboličnom financijskom pomoći koju su nam uručili veterani malonogometne ekipe "U dobrom društvu". Ovim putem im se na tome od srca zahvaljujem, a isto tako se nadam kako će se na ovaj način tim ljudima barem malo olakšati, jer im je sada pomoć i najpotrebnija."

nexegradnja2

GlobAllShare1

Imate još jako malo vremena da se uključite u ovu svakim danom sve veću globalnu mrežu i da ostvarite BESPLATNE dionice.

ANKETA

Tko bolje živi u HR? Ljudi na selu ili u gradu?

felga up

hotelreklama1

gelo1

alicia1

dubainovo

Najnovije fotografije

BESPLATNI MALI OGLASI

Time passed:
0
3
Dana
1
6
Sati
3
8
Minuta
0
3
Sekundi
www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2012 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.