Prijava Registracija

Login to your account

Kreiraj korisnički račun * * Obavezno polje

Ime koje ste unijeli nije ispravno.

Warning: sprintf() [function.sprintf]: Too few arguments in /home/photobyh/public_html/nasice.com/libraries/joomla/methods.php on line 342
Nevažeća lozinka.
Lozinke koje ste unijeli ne podudaraju se. Molimo unesite željnu lozinku u polje za lozinku i potvrdite vaš unos ponovnim unošenjem u polje za potvrdu lozinke.
Neispravna e-mail adresa
E-mail adrese koje ste unijeli ne podudaraju se. Unesite svoju e-mail adresu u polje e-mail adresa i potvrdite vaš unos u polje e-mail potvrde.


bon2014aaa

Članci

Našice - Održan sastanak koordinacije HDSSB-a za našički kraj

Našice - Održan sastanak koordinacije HDSSB-a za našički kraj

Ovog je tjedna u prostorijama HDSSB-a u Našicama održan sastanak koordinacije HDSSB-a za Grad Našice, Đurđenovac, Donju Motičinu, Feričance, Košku i Podgorač.

 

Na sastanku su prisutni bili predsjednik koordinacije HDSSB-a Osječko-baranjske županije Zvonko Ibriks , predsjednik HDSSB-a za grad Našice Hrvoje Šimić, načelnik općine Donja Motičina Željko Kovačević, načelnik općine Feričanci Antun Glavaš, predsjednica Izvršnog odbora za općinu Đurđenovac Ana Magaš, predsjednik Izvršnog odbora za općinu Koška Fabijan Semihaljac, predsjednik Izvršnog odbora za općinu Podgorač Ivan Lukačić te njegov zamjenik Mario Patajac, kao i županijski vijećnik Antun Vuković.

 

Na sastanku je bilo i riječi o stanju u općinama i gradu Našicama, investicijama koje su do sada izvedene te o svim budućim akcijama koje su u planu. Također su pohvaljeni načelnici Donje Motičine i Feričanaca te kako se jasno vidi njihov dobar rad i odlični rezultati i kako je do toga došlo među ostalim i odličnom komunikacijom sa Osječko - baranjskom županijom, kao i resornim ministarstvima.

 

Kako su nas izvijestili na sastanku je također bilo razgovora o bezidejnosti u gradu Našicama vezano za Europsku uniju, te da otkad u Našicama postoji ured za Europske integracije nije predan niti jedan važniji projekt. Kritički se osvrnulo na trenutnu situaciji u općini Đurđenovac te o tome kako trenutni načelnik koristi svoju poziciju za svoju samopromidžbu, na načelnika Koške koji je već 16 godina na vlasti a da se od njega puno više očekivalo na području poduzetničke zone kao i o načelniku Podgorača i o njegovim potezima vezanim uz raspodjelu zemlje.

 

Za kraj su na sastanku istaknuti kandidati u svim izbornim jedinicama lokalne samouprave te kako su pripreme za lokalne izbore već sada vrlo intenzivirane i da se s pravom očekuje da će HDSSB nakon lokalnih izbora imati na području spomenutih općina vodeće funkcije u obliku vijećnika, načelnika i gradonačelnika.

 

Zvonko Ibriks,
p
redsjednik koordinacije HDSSB-a Osječko-baranjske županije

 

{module Adsense 300x250 - slika} {module Adsense 300x250 - slika}

SLIKA DANA

oglasnik2013

oglasnik b

bannerh2

gelo1

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2012 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.