Prijava Registracija

Login to your account

Kreiraj korisnički račun * * Obavezno polje

Ime koje ste unijeli nije ispravno.

Warning: sprintf() [function.sprintf]: Too few arguments in /home/photobyh/public_html/nasice.com/libraries/joomla/methods.php on line 342
Nevažeća lozinka.
Lozinke koje ste unijeli ne podudaraju se. Molimo unesite željnu lozinku u polje za lozinku i potvrdite vaš unos ponovnim unošenjem u polje za potvrdu lozinke.
Neispravna e-mail adresa
E-mail adrese koje ste unijeli ne podudaraju se. Unesite svoju e-mail adresu u polje e-mail adresa i potvrdite vaš unos u polje e-mail potvrde.


bon2014aaa

Članci

Održana osnivačka skupština mladih HDSSB-a za općinu Koška.

Održana osnivačka skupština mladih HDSSB-a za općinu Koška.

U Koški u kino dvorani održana osnivačka skupština mladih HDSSB-a.

 

Prisutne članove i simpatizere pozdravili su povjerenik mladih HDSSB-a Marin Medved, predsjednik mladih HDSSB-a Karlo Šatvar, predsjednik Izvršnog odbora HDSSB-a Osječko-baranjske županije Zvonko Ibriks, te predsjednica humanitarne udruge Rijeka ljubavi Štefica Čučak.

 

hdssb25 1 2aZa predsjednika mladih HDSSB-a na općini Koška izabran je Dorijan Barišić koji je među ostalim rekao i nekoliko riječi o mladima u stranci te o humanitarnim akcijama koje se provode u općini Koška.

"Želio bih istaknuti kako se veliki broj mladih ljudi priključilo iz svih sela općine Koška, te da su spremni sudjelovati i marljivo raditi. Svima nam je u interesu da se radi na poboljšanju života u općini a i svjesni smo kako se bez aktivnog političkog djelovanja ne može očekivati pomak na bolje. Mladi su stranku HDSSB prepoznali kao stranku koja će nešto pokrenuti, jer općina Koška stoji ovako bez pomaka 20-tak godina." - napomenuo je Dorijan Barišić.

Uz osnivačku skupštinu jučer je održana i jedna humanitarna akcija gdje su HDSSB općine Koška u suradnji sa mladima HDSSB-a Osijek i udrugom Rijeka ljubavi darovali nekoliko obitelji iz općine kojima je pomoć bila u ovom trenutku najpotrebnija. Tako su humanitarno pomogli dvije obitelji iz Koške, jednu iz Normanaca, a uz ove tri obitelji pomogli su i još jednu obitelj iz Budimaca, iako to selo ne spada u općinu Koška.

 

Novi predsjednik mladih HDSSB-a Dorijan Barišić je još napomenuo kako je prije 10-tak dana HDSSB općine Koška već pomogao jednoj obitelji iz Breznice koja ima jedno dijete invalida, a u toj humanitarnoj akciji su donirani krevetić i kolica. 

 

{module Adsense 300x250 - slika} {module Adsense 300x250 - slika}
www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2012 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.