Prijava Registracija

Login to your account

Kreiraj korisnički račun * * Obavezno polje

Ime koje ste unijeli nije ispravno.

Warning: sprintf() [function.sprintf]: Too few arguments in /home/photobyh/public_html/nasice.com/libraries/joomla/methods.php on line 342
Nevažeća lozinka.
Lozinke koje ste unijeli ne podudaraju se. Molimo unesite željnu lozinku u polje za lozinku i potvrdite vaš unos ponovnim unošenjem u polje za potvrdu lozinke.
Neispravna e-mail adresa
E-mail adrese koje ste unijeli ne podudaraju se. Unesite svoju e-mail adresu u polje e-mail adresa i potvrdite vaš unos u polje e-mail potvrde.


bon2014aaa

Članci

Najava - Zimske večeri od petka ponovo u hotelu "Park" u Našicama

Zimske večeri od petka ponovo u hotelu "Park" u Našicama

Zadnjih nekoliko godina pa tako i sada u mjesecu siječnju u hotelu "Park" u Našicama održava se festival "Zimskih večeri". Glavni organizator su i ovoga puta Grad Našice i Turistička zajednica grada Našica.

 

 

Tako će se svima posjetiteljima hotela "Park" u Našicama u slijedeći petak 18. siječnja sa početkom u 20 sati predstaviti KUD "Tamburica" iz Velimirovca, KUD "Seljačka sloga" iz Šljivoševaca i KUD "Šlinga" iz Koške što će biti ujedno i početak festivala "Zimskih večeri 2013. godine"

Već za petak iza, točnije 25. siječnja organizatori su najavili da će nam u goste doći KUD "Izvor" iz Donje Motičine.

 

Ovo je prava prilika za sve one koji nisu otišli na skijanje ili slično, a također su željni dobrog provoda da posjete ovu manifestaciju i da se dobro provedu. 

nexegradnja2

GlobAllShare1

Imate još jako malo vremena da se uključite u ovu svakim danom sve veću globalnu mrežu i da ostvarite BESPLATNE dionice.

ANKETA

Tko bolje živi u HR? Ljudi na selu ili u gradu?

felga up

hotelreklama1

gelo1

alicia1

dubainovo

Najnovije fotografije

BESPLATNI MALI OGLASI

Time passed:
2
3
Sati
2
9
Minuta
2
7
Sekundi
www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2012 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.