Prijava Registracija

Login to your account

Kreiraj korisnički račun * * Obavezno polje

Ime koje ste unijeli nije ispravno.

Warning: sprintf() [function.sprintf]: Too few arguments in /home/photobyh/public_html/nasice.com/libraries/joomla/methods.php on line 342
Nevažeća lozinka.
Lozinke koje ste unijeli ne podudaraju se. Molimo unesite željnu lozinku u polje za lozinku i potvrdite vaš unos ponovnim unošenjem u polje za potvrdu lozinke.
Neispravna e-mail adresa
E-mail adrese koje ste unijeli ne podudaraju se. Unesite svoju e-mail adresu u polje e-mail adresa i potvrdite vaš unos u polje e-mail potvrde.


bon2014aaa

Članci

Našice - Euroherc donirao igračke vrtiću

euroherc, našice, nasice, vrtić zvončić, vrtić, zvončić24.12.2010. Jučer su predstavnici Euroherc osiguranja d.d. povodom mjeseca darivanja posjetili Dječji vrtić Zvončić u Našicama i

donirali igračke za sve dobne skupine. U ime Euroherca djeci su darove uručili Dinko Babić, Anita Grabić i Tihana Svalina iz Podružnice Osijek te Vanja Prošić u ime Zastupstva Našice. Na donaciji je zahvalila ravnateljica Snježana Kanđera te tom prigodom istakla dobru suradnju sa širom lokalnom zajednicom i svim gospodarskim subjektima u gradu i okolici a posebno je naglasila i zahvalila potpori Grada Našica. Predstavnici Euroherca su najavili još niz akcija tijekom iduće godine a napomenuli su i to da u ovih 8 godina koliko je Euroherc osiguarnje prisutno u Našicama su uvijek pomagali i donirali udruge i klubove.

euroherc, našice, nasice, vrtić zvončić, vrtić, zvončić

felga up

hotelreklama1

gelo1

alicia1

dubainovo

Najnovije fotografije

BESPLATNI MALI OGLASI

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2012 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.