Prijava Registracija

Login to your account

Kreiraj korisnički račun * * Obavezno polje

Ime koje ste unijeli nije ispravno.

Warning: sprintf() [function.sprintf]: Too few arguments in /home/photobyh/public_html/nasice.com/libraries/joomla/methods.php on line 342
Nevažeća lozinka.
Lozinke koje ste unijeli ne podudaraju se. Molimo unesite željnu lozinku u polje za lozinku i potvrdite vaš unos ponovnim unošenjem u polje za potvrdu lozinke.
Neispravna e-mail adresa
E-mail adrese koje ste unijeli ne podudaraju se. Unesite svoju e-mail adresu u polje e-mail adresa i potvrdite vaš unos u polje e-mail potvrde.


bon2014aaa

Članci

Našice - Novo u Studio Nice - Poklon bonovi!

POKLON-BON122.11.2010. Približavaju nam se božićni blagdani, a vi ne znate što darivati? Rješenje je u vašem Studio Nice - Poklon bon!

Lijepo i njegovano lice ili tijelo, uredni nokti i njegovane ruke, to je poklon, koji će svaka žena s oduševljenjem prihvatiti. Također, u kozmetičkom salonu imamo u ponudi tretmane i za starije osobe ili muškarce, kao što su npr. masaža, estetska pedikura, hidratantni tretmani za njegu lica i još mnogo toga.

Postupak je jednostavan. Posjetite nas u Našicama, u ulici Braće Radića 6,  i odaberite jedan od mnogobrojnih tretmana. Nakon odabira, na poklon bon se ispiše tretman koji ste odabrali, te datum  i vrijeme koje smo dogovorili za dolazak te osobe. Ako se pak ne možete odlučiti koji bi od tretmana poklonili, a da se toj osobi sviđa, imati ćete mogućnost uplatiti određenu svotu novca koju želite, pa kada ta osoba dođe, sama odabire tretman.

S ovakvim poklonom nikako ne možete pogriješiti!

Samo u vašem kozmetičkom salonu - Studio Nice!

 

POKLON-BON4

 

gelo1

BESPLATNI MALI OGLASI

ANKETA

Da li u Lapovac treba ulagati kao turističko odredište?

Najnovije fotografije

oglasnik2013

Vaš preglednik ne podržava iFrame potreban za prikaz widgeta

dubai

felga up

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2012 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.